2009 BMW Z4 Official Photos!!
Модератор: Общи модератори
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Кочинка... С електрическо серво на кормилото, сгъваем метален покрив, адаптивно окачване, ай-драйффф... Заеби...
"Кефи" ме как БМВ сами си признават, че тежи повече от предишния модел, който сам не е лек...
Брат ми, ние ще си останем последните мохикани с аналогови ZMCoupe
"Кефи" ме как БМВ сами си признават, че тежи повече от предишния модел, който сам не е лек...
Брат ми, ние ще си останем последните мохикани с аналогови ZMCoupe
Power is Nothing Without Insanity
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колата е красива ,но това което каза Алекс ,просто помрачава всичко , това е кола за здраво каране
Всичко друго ,но ТЕ сами се вкарват там дето не им е мястото
Бъдете сигурни в едно
след няма и 10 години ,цените на последните "аналогови" спортни стойностни машини ще е ужасно висока ,ма няма значение от Шваке и тем подобни издания , просто те са стигнали един своебразен таван ,отвъд който за да става всичко още по-добре първоначалния замисъл се изкривява и сухите цифри започват да губят всякакъв смисъл пред хората търсещи нищо друго освен емоции и всичко да звиси от тях си ...
Георги Пенчев

Alex 320i Cabrio написа:Брат ми, ние ще си останем последните мохикани с аналогови ZMCoupe
Бъдете сигурни в едно

Георги Пенчев
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Penchev написа:Колата е красива ,но това което каза Алекс ,просто помрачава всичко , това е кола за здраво каранеВсичко друго ,но ТЕ сами се вкарват там дето не им е мястото
Alex 320i Cabrio написа:Брат ми, ние ще си останем последните мохикани с аналогови ZMCoupe
Бъдете сигурни в еднослед няма и 10 години ,цените на последните "аналогови" спортни стойностни машини ще е ужасно висока ,ма няма значение от Шваке и тем подобни издания , просто те са стигнали един своебразен таван ,отвъд който за да става всичко още по-добре първоначалния замисъл се изкривява и сухите цифри започват да губят всякакъв смисъл пред хората търсещи нищо друго освен емоции и всичко да звиси от тях си ...
Георги Пенчев
Не знам дали ще са високи цените, но си мисля че ще имат легендарен статус, точно така както 2002ти или 2002 Турбо, Е30 М3 и тн.т. На брат ми тракторът вече е легенда, за моята - ще почакам още 1-2 години, но силно се съмнявам, че новото Z4 ще има същите култови последователи въобще. Просто много е санирана и конформитска. Липсата на 6-цилиндров атмосферен мотор също е фактор. Нямам нишо против и В8, в стил С62. Просто трябва да има състезателно сърце. Би-турбо мотора от Е90 е добър, но не е състезателен. Това е...
Това се наблюдава и при Порше. Отзивите за новите 997 не са толкова позитивни. От друга страна всички са единодушни, че скромният Кайман, с максимално аналоговото си шаси е най-близко до чистото каране...
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Още снимки на новата Z4(с висока резолюзия)
http://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=193159
п.с.Ох лелеееееее....
http://e89.zpost.com/forums/showthread.php?t=193159
п.с.Ох лелеееееее....

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
е не се знае... хардкор феновете може и да изкарат късмет както с Z4M и да имат хидравлично серво... а атмосферните двигатели според мен за сега отиват в почивка (или доста дълга или за постоянно) за добро или лошо 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Overburner - NX написа:Какво му е лошото на електрическото серво?
Нямаш никакво усещане за пътя... Малко стои като компютърна игра. Ако караш Е90 320д си е ок, ама ако искаш да се правиш на карач, някак си не става...