Първата 1Series в България ..

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 16 Сеп 2004, 10:44

Точно това мислех да напиша, четейки темата... Без да искам да обидя когото и да е било, но това мислене стил "юзърка работа" и "old school БМВ-тата" за мен може да е само на човек, който не може да си позволи да кара по-нова кола и по този начин се оправдава пред другите, пък и пред себе си... Всичко е на 6, но да сравняваш Е21 с новата 5-та, 6-та серия си е малко, как да кажа, несериозно :D

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2004, 11:00

Как ще ни омразят сега ... кофти е човек да си криви душата, убеден съм обаче, че хората вярват в думите си, но няма и да забравя физиономията на Явор като седна в Е61 530d Touring на Автосалона в София .. и като му показах колко настройки има шофьорската седалка! :wink:

пс. не ме разбирайте погрешно болен съм на тема стари автомобили от всякакви марки!!! Мечта ми е да си имам Е24 и да си го държа в гаража, да си го карам събота и неделя и да си го мия сам ...

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 16 Сеп 2004, 11:15

Втората Е87 в България .. 118d
Последна промяна Turturelo на 17 Сеп 2004, 12:19, променена общо 1 път

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 16 Сеп 2004, 11:24

От както го няма Роската на почти всички им се промиха мозъците :(
Жалко.....наистина......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 16 Сеп 2004, 13:45

И какво значи излиза???Старите класики за бедни ентусиасти, новите извънземно-технологични коли за богатите???Значи по предпочитанията за автомобил вече съдите за финансовото състояние на човек???Не приятели!Има си модели които ти харесват и такива които не ти харесват!И не можете вие да ми казвате кои да ми харесват!Аз харесвам стари БМВ-та и точка. Това е все едно да кажеш Феррари 250ГТ Луссо е било добро за времето си,но в днешни дни всеки трябва да предпочита Енцо, примерно! Никой не може да ме убеди, че трябва да ми харесва колата сама да си пуска чистачиките фаровете и др. неща,които искам аз да си правя , а не някакъв компютър, още повече пък да не мога да си ръчкам аз скоростите!Аз се опитвам да ви кажа каква е моята позиция, а вие се опитвате едва ли не да ми кажете, че това което харесвам, вече не струва! :evil: За мен на първо място като погледна един автомобил е чувството, което предизвиква той у мен! Новите модели (без х3 и 1-серия) ми харесват, но го няма това чувство, което изпитвам при вида на Е*, Е1* и Е2*!За качество да не говорим!Просто за мен тези коли са истинските БМВ-та и както аз не се опитвам да си наложа вижданията на никой, така не искам и никой да се опитва да ми наложи своите такива! Айде Пийс!

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 16 Сеп 2004, 13:56

Айде сега, промити мозъци и глупости пак. Никой не се опитва да ви натрапва нещо което не харесвате. Просто като си се радвате на Е30ките, не се чувствайте задължени да се изкажете колко гадно е най-новото БМВ еди-кое-си във всяка една тема за нещо по-модерно. Най-малкото пък без да сте го карали... щото точно като приказката за киселото грозде звучите :roll:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Сеп 2004, 14:44

Lion написа:
Turturelo написа:Колко ли от Вас ако имат накуп по 200 000лв нагласени за покупка на нов автомобил ще продължат да карат Е30? Пожелавам на всеки един от Вас (чистосърдечно с ръка на сърцето) да забогатеете толкова много, че да имате възможност да си позволите всяка маниашка кола произвеждана серийно и тогава да се виждате по светофарите и да си бибиткате .. Тогава пак бих Ви попитал същия въпрос!

Абсолютно! То гроздето е много кисело... Няма лошо да си харесваме старите модели, но ако имате възможност сигурно няма да се качите на нов, така ли? :? Хайде сега... 8) То и Опера е супер телевизор за времето си, но днес най-много да си го пазиш като антикварна ценност върху гардероба...

А ве.. да не мислиш, че ако имам 100 000 лева ще си купя японско-американския шит Е60, а няма да накупя Е28 М5, Е34 М5, а :?: :roll:
Защо си мислите, че всички харесват новите миш-маш'и които с всеки следващ модел стават все по блудкави.. :roll: :evil:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 16 Сеп 2004, 14:54

SlipKnoT написа:А ве.. да не мислиш, че ако имам 100 000 лева ще си купя японско-американския шит Е60, а няма да накупя Е28 М5, Е34 М5, а :?: :roll:
Защо си мислите, че всички харесват новите миш-маш'и които с всеки следващ модел стават все по блудкави.. :roll: :evil:

:yes:

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 16 Сеп 2004, 14:55

SlipKnot, никой не си го мисли това, и си имаш правото на каквото искаш мнение, да живееш в миналото и пр. и пр. Това на което нямаш право е да държиш такъв тон и да се натрапваш на хората на които им харесват, както и те на тебе. Моля спрете с изказванията несвързани по някакъв начин с темата.

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Сеп 2004, 15:10

kay написа:SlipKnot, никой не си го мисли това, и си имаш правото на каквото искаш мнение, да живееш в миналото и пр. и пр. Това на което нямаш право е да държиш такъв тон и да се натрапваш на хората на които им харесват, както и те на тебе. Моля спрете с изказванията несвързани по някакъв начин с темата.

Ти четеш ли какво е написал Лион, че чак на мен ми правиш забележка..
То гроздето е много кисело... Няма лошо да си харесваме старите модели, но ако имате възможност сигурно няма да се качите на нов, така ли? Хайде сега... То и Опера е супер телевизор за времето си, но днес най-много да си го пазиш като антикварна ценност върху гардероба...
..чети малко преди да говориш.Той едва ли не казва от името на всички, че всички сме като него.. има ли пари ще си купи ново БМВ.. :evil: Ще си пиша както искам защото неговото изказване засяга мен лично.., а ти ако имаш проблем с мойто писане не ми чети постовете, а ако са чак толкова "лоши" да ми ги изтрият Модераторите..

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 16 Сеп 2004, 15:24

Аз принципно се старая да спазвам приличен тон и да не си изпускам нервите, но не мога да си замълча. Кай - това няма нищо общо с теб.
Ма то верно гроздето е кисело, аз просто защото нямам пари да си купя е46 или Е там каквото е новата единица и затова не я харесвам. Ма защо ли си купих е30 и пак си останах върл фен на Е21 и отново събирам пари, за да го възродя.
Ма той и Кирето и той заблуден - да прави толкова време е21, при положение, че с вложените му пари щеше да кара поне е36 318. Ма докато го прави никой не го пита какво му е и колко човека минаха през сервиза да го видят. А когато излезе на пистата и би всичко наред всички - а на Бавареца колата :!: И какво, и за него ли е кисело гроздето?
Или пък Роската - ма колко е неосведомен точ човек- да прави години наред е12-ската, а за тея пари да не си купи е34. Ма той човечеца не разбира от БМВ, простено да му е.
А Том от Несебър - и той такъв, заблуден един си дава парите да прави е21, вместо да кара също е36.
Или пък Явор - не, той въобще не е имал е36, нито е34, а какво кара? а какво караше преди? а какво караше още по-преди тези е-30ски?
Не съжалявам за острия тон.
Както имам право да давам коментара си за старите машини, така мога да споделя и за новите, пластмасови изделия, по-вероятно намерени в шоколадова яйце (тя и затова такава загладена формата, за да не се нарани детето от острия й нрав) отколкото излезли от завода в Мюнхен.
Нека всеки да си кара и да мечтае да кара това, кеото му харесва, но не се нахвърлайте така грозно срещу хората, изразяващи различно от вашето мнение.
Да, доста хора карат е30,защото е все пак БМВ, макар и не така гъзарско като е36 и само чакат да им паднат цените на последните, за да се хвърлят на него. И то не защото търсят динамиката на БМВ, а погледите на наконтените мацки, които от е30 вече не се впечатляват, а за е21 да не говорим. Затова скоро няма да си взема бързо е30 (което някой далечен ден ще паркирам в гаража), защото не искам да ме бъркат с последната група хора, каращи е30 поради малки финансови причини и неразбиращи какво всъщност държат в ръцете си.
Е, със старата е21-ца не можех да направя впечатление на натруфените жени, но спокойно можеш да показвам задния си номер на калибрите, в които се возеха. И смятам и занапред още повече коли да виждат тънките стопове, отдалечаващи се в далечината. И за тази цел съм си приготвил като разходи не по-малко от за една е36-ца и никога няма да ги дам за последната.
Пък нека е кисело гроздето.
По - добре отколкото да съм кисел гъзар.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 16 Сеп 2004, 15:36

Това което Ати казва е смислено. Може би нямам поглед върху тези неща, може би аз съм грешния. Не съм пристрастен към Лион, но не мога да не се съглася донякъде с него. Ако имах парите, нямаше да гледам Е30ки и Е36ци преди 94-та, ами щях да гледам нещо ново. Може би не Е60, ама на едно Е39 бих се метнал без да се замисля. Тва не значи, че ако не бях още по-добре финансово не бих си купил и едно 2002ти или Е24, да го реставрирам, да си го мия на ръка сам както му е реда и да го водя по конкурси и да си го джиткам уикенда. Ма в същото време се появява някой, дето не е помирисвал дори Е60 и започва да ръси епитети, недостойни за повтаряне. Не може да не му кипне кръвта на човек...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 16 Сеп 2004, 15:36

ati написа:По - добре отколкото да съм кисел гъзар.
Ати

ХА ХА ХА ХА ХА Крайно време беше някой да го каже на висок глас. Но така е, ние прошляците с широките гащи и изтърканите гуменки (те си знаят кой са :twisted: ) си караме или си мечтаем да караме стари таралясници, които са в тон с нас, т.е. са боклуци. Еххх хора хора, важно е какво имаш в сърцето а не в ръцете.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 16 Сеп 2004, 15:41

Tano написа:Еххх хора хора, важно е какво имаш в сърцето а не в ръцете.

Именно. И от кога може в сърцето ти да има БМВ от 65та година, но не и БМВ от 2005та година? За мен поне не става. Предпочитания е едно, обиди е друго.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 16 Сеп 2004, 15:45

Ами аз все си мисля че сме събрали да си говориме и обсъждаме а не да се караме и обиждаме. В спора се ражда истината не в караницата. И тъй като сме тотално :OT: само да кажа че някой ден жената ще кара такава кола, за нея е перфектна. Време беше да обърнем внимание и на дамите в БМВ АГ.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум