BMW Alpina D3 Bi-Turbo Coupe –214 коня и разход от 5.4 литра
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: BMW Alpina D3 Bi-Turbo Coupe –214 коня и разход от 5.4 л
acho.rs написа:Navi_Bmw написа: Моделът на BMW Alpina с дизелов двигател D3 Bi-Turbo Coupe вече се продава в редица европейски страни.
Тази модификация е базирана на BMW Серия-3 купе.
Най-впечатляващото при този автомобил е турбодизеловият двигател, който има обем 2.0 литра и мощност 214 к.с. Изключително динамичният D3 Bi-Turbo Coupe може да достигне максимална скорост от 245 км/час, а ускорението от 0 до 100 км/час е за 6.9 секунди.
При тези динамични характеристики средният разход на Alpina e 5.4 литра дизел на 100 км. Цената на базисната версия D3 Bi-Turbo Coupe започва от около 40 000 евро.![]()
Не знам какво му е толкова специалното , освен скъпите джанти.Въпрос на време е *23Д двигателя на еденичката да го интергират в 3ката и тогава тая алпина малко ще се обезмисли![]()
колега мн си прав в последния аутобилд имаше статия за 123д и направо съм впечатлен, а иначе въпросната алпина не е лоша, върви, не харчи, супер е.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
Re: BMW Alpina D3 Bi-Turbo Coupe –214 коня и разход от 5.4 л
speeder88 написа:колега мн си прав в последния аутобилд имаше статия за 123д и направо съм впечатлен, а иначе въпросната алпина не е лоша, върви, не харчи, супер е.
Имал съм удоволствието да карам 123d с М Пакет и след това не исках да сляза! Страхотна е!

48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4