Автосалон 2004
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- VEYRON
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '89 BMW 320i Coupe
Turturelo написа:Хората, които сядат вътре правят следното - ВИНАГИ - сядат, хващат кормилото с лявата ръка, с дясната хващат лоста за скорости, мъчат се да го мръднат, веднага след това хващат таблото почти по средата над духалките на парното, стискат го и после пипат кожата на дясната седалка! ВИНАГИ това правят? Защо?
!
по точно описание от това НЯМА!!!!!

Вчера идваха Явор, DrivingGod, Ma6inite, driver-ите ... Е? Нещо да се оплачете?
Няма да се оплаквам!
И аз бях там по същото време,само че отделно
Не се обадих,защото ми се видя доста зает и неисках да те занимавам....Може би ще дойда още веднъж-не се знае.Туртурело ако те видя да бездеистваш този път ще се покажа

Няма да се оплаквам!

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Мислех да благодаря на Туртурело на лс, но като отворихте дума... С него не се познавахме лично, отидох, представих се, поговорихме си, запознах го с моите приятели, разказа ни някои интересни неща за 6-та, даже направи показно на затваряне-отваряне на гюрука... Буквално ми се зави свят като седнах в тази кола!!! Няма такова усещане! За последно съм се чувствал така в кола преди 10 години
Напълно го разбирам в каква лудница се намира и още веднъж благодаря
Що се отнася до влизането в колите, аз също смятам, че би трябвало да има достъп, но българина си е мърляч, а пазара ни е прекалено малък, за да се отделят коли, които да се "пожертват" в името на рекламата, както се прави по големите автоизложения. Все пак хората с възможности няма да отидат да лепят ръце по стъклата на изложението, а "семкаджите" (в случая всички се явяваме такива) никъде не ги обичат, не мисля, че е лично... и т.н.

Що се отнася до влизането в колите, аз също смятам, че би трябвало да има достъп, но българина си е мърляч, а пазара ни е прекалено малък, за да се отделят коли, които да се "пожертват" в името на рекламата, както се прави по големите автоизложения. Все пак хората с възможности няма да отидат да лепят ръце по стъклата на изложението, а "семкаджите" (в случая всички се явяваме такива) никъде не ги обичат, не мисля, че е лично... и т.н.
Never mistake motion for action...
Аз ходих в неделята и мога да кажа че салона е много добър (само дето не го намерих тоя майстор Миро и сръбската скара)
Виждам че някои са обърнали внимание на отношението на персонала...на щанда на BMW ми обърнаха необходимото внимание и даже заради един от въпросите си получих плакат на е46 кабрио
и така от тазгодишния автосалон съм много доволен...даже имам намерението да ходя пак
Виждам че някои са обърнали внимание на отношението на персонала...на щанда на BMW ми обърнаха необходимото внимание и даже заради един от въпросите си получих плакат на е46 кабрио

и така от тазгодишния автосалон съм много доволен...даже имам намерението да ходя пак

what a helluva ride
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Turturelo, сега да ти кажа за групата от която съм аз. Аз съм от тези дето не си срещал явно, които чакат търпеливо 1, 2, 3 часа около колите, гледат с влажен поглед, не оставят отпечатъци по стъклата защото тва е супер просташко и се надяват да се сдобият с новите каталози на изложените модели без да се налага да бъдат унижавани до безкрайност и когато това стане се прибират в къщи за да се любуват на автомобилите които не могат да имат, а след това каталозите се прибират на купчината и периодично се разглеждат. А ако има възможност да се качим в някоя от колите за 2 мин и само да подържим волана, докато някой от колегите ти ми обяснява предимствата, вярвай ми ще бъда най щастливия човек на света.
Колкото до представянето, обещавам другият път да ти се представя, просто ми беше супер неудобно, незнаех как да започна....
Колкото до натоварването знам как е видях те и наистина ти личеше че си смазан от работа, но когато се занимаваш с хора, независимо какво ти е на теб, ти трябва да бъдеш любезен, дори ако пред теб стои някой мазен тип, какъвто описа. Надявам се ме разбираш и не си се засегнал от това което казвам, но аз просто ти казах че не се държиш добре, за което ти ме беше помолил да ти напомня, ако се промениш. Е тва е!
Колкото до представянето, обещавам другият път да ти се представя, просто ми беше супер неудобно, незнаех как да започна....
Колкото до натоварването знам как е видях те и наистина ти личеше че си смазан от работа, но когато се занимаваш с хора, независимо какво ти е на теб, ти трябва да бъдеш любезен, дори ако пред теб стои някой мазен тип, какъвто описа. Надявам се ме разбираш и не си се засегнал от това което казвам, но аз просто ти казах че не се държиш добре, за което ти ме беше помолил да ти напомня, ако се промениш. Е тва е!
преди известно време имах възможноста да посетя едно престижно авто изложение в чуждбина където единствената заключена и оградена кола беше ферари ензо.дори с вида на един обикновен турист никой не ме спря да се кача в коли струващи далеч повече от тези на нашия авто салон и да получа подробен отговор на всеки въпрос.май идеята на тези авто салони е точно достъпа до колите,защото кола не се купува с гледане от страни,това мага да го правя и на улицата 

- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Упреците към Туртурело не са основателни, днес нямаше по-щастлив човек от мен след като си заминах от изложението, той се отнесе с мен като със стар приятел
Благодаря 

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
парите си говорятgazzzar написа:Упреците към Туртурело не са основателни, днес нямаше по-щастлив човек от мен след като си заминах от изложението, той се отнесе с мен като със стар приятел![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///Явор
- Летящия холандец
-
те тва е истината.....и аз тьйHamannM3 написа:Аз ходих в неделята и мога да кажа че салона е много добър (само дето не го намерих тоя майстор Миро и сръбската скара)

- ///Явор
- Летящия холандец
-
аре стиа си опявал простотий и ти.едва ли на някой му дреме на уя ,кой кога е бил тамSlavi_m написа:Вчера идваха Явор, DrivingGod, Ma6inite, driver-ите ... Е? Нещо да се оплачете?
Няма да се оплаквам!И аз бях там по същото време,само че отделно
Не се обадих,защото ми се видя доста зает и неисках да те занимавам....Може би ще дойда още веднъж-не се знае.Туртурело ако те видя да бездеистваш този път ще се покажа
![]()

- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Аз не упреквам Туртурело, просто му казах че се държи много грубо и да вземе мерки, наистина се луташе като побъркан и му беше залепнала ризата за гърба, но колкото и да е натоварен човек не трябва да го показва!
crazy-M написа:преди известно време имах възможноста да посетя едно престижно авто изложение в чуждбина където единствената заключена и оградена кола беше ферари ензо.дори с вида на един обикновен турист никой не ме спря да се кача в коли струващи далеч повече от тези на нашия авто салон и да получа подробен отговор на всеки въпрос.май идеята на тези авто салони е точно достъпа до колите,защото кола не се купува с гледане от страни,това мага да го правя и на улицата
Абсолютно съм съгласен с теб, защото и моите впечатления са същите... На международните автосалони(вкл. и в братска Гърция) отношението е съвсем друго.
Тука всичко се заключва, пази, лъска, загражда-абе само СОТ където няма

И си карат хората и си пеят, а за представителството какво остава? Да продължават да "лъскат"- само че вече няма кой да ги изцапа даже

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Истината е 4е 4овек иска пине това което не може да има,според мен Авто салона е то4но zа това хората пластат zада видят пипнат усетят и други такива глупости....тук като отида в при дилара на БМВ никой не ме спира да се ка4а в каквото си искам,сигурен съм 4е ако попитам сте ми дадат и тест драйв(не го правя zастото аz сте се 4увствам кофти 4е съм иzлъгал 4е сте копувам колата)....да се лепнес на проzореца е тъпо,но като се ка4ис на всеки първата работа е да хване скоростния лост(дори и колата да е Авт. при нас е навик zастото няма много авт. коли),дори като се ка4а в колата на някой приятел правя състото...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
71 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5