ТРЕТИ НАЦИОНАЛЕН БМВ-СЪБОР /final version/
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Може би...
ati написа:Aleks написа:с BULKI
:mha:
човек и добре да живее, пак се жени
АТИИИИИИИ.... не ми е дошло времето още

"BULKI" или "BALKI"исках да напиша BULLI....

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
БЕ вие кво сте ме задьвкали?нямате ли си пишки.
яд ме е мноооооооооого че тоя сьбор пак ще е при нас.ще баде сащото като миналата година.никога няма да забравя последния ден когато си раздавахме грамотите и как всички мьлчаливо си хваштаха пьтя.това ми навява тажни спомени искаше ми се повече да не си го спомням и дори си бях обещал да не ходя повече там.
колкото и да сьм против,неможе да не попитам какво трябва да направя за сабора с какво мога да помогна.то явно никои няма да ми се помоли а така обичам да ми се молят.ма сериозно мед ми капи аре някои да ми се помоли нещо аиииидееее веееееееее.
имам чувството че ако ми се помоли някои и свирки ще правя.
една идея за сьбора.
в 24.00ч. всички коли да бадат запалени и да проглушим гората,като химна само че знаете че нашият химн е звукьт които издават машините ни
яд ме е мноооооооооого че тоя сьбор пак ще е при нас.ще баде сащото като миналата година.никога няма да забравя последния ден когато си раздавахме грамотите и как всички мьлчаливо си хваштаха пьтя.това ми навява тажни спомени искаше ми се повече да не си го спомням и дори си бях обещал да не ходя повече там.
колкото и да сьм против,неможе да не попитам какво трябва да направя за сабора с какво мога да помогна.то явно никои няма да ми се помоли а така обичам да ми се молят.ма сериозно мед ми капи аре някои да ми се помоли нещо аиииидееее веееееееее.
една идея за сьбора.
в 24.00ч. всички коли да бадат запалени и да проглушим гората,като химна само че знаете че нашият химн е звукьт които издават машините ни

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
И гледам в програмат първа точка събиране в Казанлък а последна трагване от Рибарица
Ние сме на всеки километър...и така до края на света

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
B U L L I написа:БЕ вие кво сте ме задьвкали?нямате ли си пишки.
една идея за сьбора.
Наистина има нещо, за което бих искал да те помоля - както сте видяли в програмата има предвиден автопоход с цел разглеждане на забелележителностите и естествено - каране

Та за това - Красьо - и без това обичаш да водиш колони и да си най-отпред - би ли се наел (за пореден път) да ни покажеш / разкажеш малко за чинията, прохода шипка и църквата и да измислим трасе за деиствие. Освен това има още нещо, което ще те помоля, като се чуем

ПС - сега остава да се разберем за свирките :mha: :mha: :mha:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
покана
нека и аз да отправя една последна официална покана към всички посещаващи този форум: Момчета и момичета, заповядайте на най-здравото събиране на БМВ-та в България, има какво да се види...
Последна промяна Любо Мегов на 26 Апр 2004, 13:28, променена общо 1 път
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
Мерси Много за поканата ...
Но за съжаление нито имам БМВ или пък книжка и не виждам с кого мога да дойда сега ми е едно гадно такова в корема разгледах програмата оффф не ми се мисли ,че ми е до рев ... :gcry: :gcry: :gcry:
Най-готиното е ,че всички се обединяват заради една идея и тази идея е БМВ от скоро посещавам форума и много се кефя на сички ентусиазти много е яко ...Не ми се мисли на събора какво ще е ?!
Евала на организаторите шапка им свалям на момчетата
!!!
На 10 май имам РД и това щеше да е един голям подарък ! ! !
Ми май нямам ко друго да кажа освен да пожелая на всички приятно и безаварийно изкарване ! ! !
и БМВ Х5 4.8иС РУЛЕССССССССССССС
Но за съжаление нито имам БМВ или пък книжка и не виждам с кого мога да дойда сега ми е едно гадно такова в корема разгледах програмата оффф не ми се мисли ,че ми е до рев ... :gcry: :gcry: :gcry:
Най-готиното е ,че всички се обединяват заради една идея и тази идея е БМВ от скоро посещавам форума и много се кефя на сички ентусиазти много е яко ...Не ми се мисли на събора какво ще е ?!

Евала на организаторите шапка им свалям на момчетата

На 10 май имам РД и това щеше да е един голям подарък ! ! !
Ми май нямам ко друго да кажа освен да пожелая на всички приятно и безаварийно изкарване ! ! !
и БМВ Х5 4.8иС РУЛЕССССССССССССС
Na Bawareca
Oxxx kak iskam i as da sam na sabora Kir4o,ta da mu vidime konete na Bawareca ...ama dogodina .
Re: Na Bawareca
Talon написа:Oxxx kak iskam i as da sam na sabora Kir4o,ta da mu vidime konete na Bawareca ...ama dogodina .
Абе що ми ми звучи познато тва Талон

Не бой се ще се постараеме да се чустваш все едно си бил

И майната й на кирилицата

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ЛЕлее днес получихме в стара загора брошурката за сьбора.
моите поздравления наистина е много гот.тук ли да попитам за кои ден искате да има диджеи горе
моите поздравления наистина е много гот.тук ли да попитам за кои ден искате да има диджеи горе

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
B U L L I написа:ЛЕлее днес получихме в стара загора брошурката за сьбора.
точно сега щях да ти звъня да те попитам какво трябва да събираме за ДиДжей и реших преди това да погледна форума

Аз предлагам да има петък вечер и събота вечер,а

Кажи колко трябва да съберем

И кажи, когато го уговориш

И недей да казваш на майка ми, че ще има купон

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4