Бъдеще + БМВ = _|_
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Абе колеги четете малко! Както съм казал това е мое лично мнение и не става въпрос че БМВ не ставата вече, дори и новите летящи чинии ще са винаги номер едно защото просто са БМВ. Друг е въпроса дали някой ги харесва или не, дали ги купуват защото са гъзари или ентусиасти. Основното което исках да кажа в темата е че БМВ АГ спря да прави коли за ентусиастите като нас (КОЙТО МЕЖДУ ДРУГОТО СА ИЗГРАДИЛИ ИМИДЖА КОЙТО ИМА ТАЗИ МАРКА, ЗАЩОТО НЙКОЙ ОТ МАЛОУМНИЦИТЕ КОЙТО СИ КУПУВАТ ТЕЗИ КОЛИ НОВИ НЯМА ДА ГИ КАРА 20 ГОДИНИ ЧЕ ДА КАЖЕ "Е** СИ М*****, ТАЯ КОШНИЦА НА КОЛКО ГОДИНИ СТАНА ОЩЕ ВЪРВИ КАТО САМОЛЕТ И Е ЗДРАВА КАТО ТАНК" А ЩЕ ГО КАЖЕМ НИЕ, ДЕТО СИ ГИ КУПУВАМЕ НА СТАРО И ГИ КАРАМЕ ДОКАТО НЕ СЪБЕРЕМ ЗА "НОВА", ДЕМЕК ПО МАЛКО СТАРА). Това ми беше основанта мисъл, че почнахме да правим коли за богати пенсионери а не за млади ентусиасти.
А относно колегите който казват че _|_ за бъдещето не може да бъде показан от един истински ентусиаст, мога само да им кажа да го погледнат добре този знак, щото не ми пука за мнението на другите и казах че приемам критики за темата и че я пускам защото ми е болно за колата която смятам че е била, е и ще бъде най великата. А че новите модели са яки, да яки са искам да имам едно ново Х5ис, да го ръчна за половин час и отивам да я продам и да си купя истинско БМВ

А относно колегите който казват че _|_ за бъдещето не може да бъде показан от един истински ентусиаст, мога само да им кажа да го погледнат добре този знак, щото не ми пука за мнението на другите и казах че приемам критики за темата и че я пускам защото ми е болно за колата която смятам че е била, е и ще бъде най великата. А че новите модели са яки, да яки са искам да имам едно ново Х5ис, да го ръчна за половин час и отивам да я продам и да си купя истинско БМВ

Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Tano и на мене не ми пука бате за твоито мнение,не виждам при4ина да трови6 форума с такива култуви глупости от рода на старите БМВта ,истинските БМВта,кви са тея глупости,немало лост за скоростии тн.Ти карал ли си некога ново БМВ седни първо в некое 4исто ново после се ка4и на е-30 и тогава ги пи6и тиа глупости за истинските БМВта.Виж ква е разликата в ускорението в превклу4ването на скоростите(тия дет са без лост) ,ползата от тия си4ки екстри ,дето ги псува6 ,как самата кола се държи на пътя с тяхна помо6 и после ги пи6и тия теми.Кви са тия расаждения ,4е 6е си караме колите по 20 години ,прили4али на японски ,били за пенсионери и тн.То по тая логика ка4ваи се на некоя каруца ,връзваи 2 коня и гас на некаде нали вси4ко запо4ва от там това са истинските коли за ентусиасти.
Sid пич ти обръщал ли си внимание на многобройните постове за такива като тебе "ПЪРВО ЧЕТИ И ПОСЛЕ ПИШИ". Не знам какво разбираш ти под екстри, ама това значи климатици, млиматици, ел джаджи и прочие глупости, ако говорим за екстри свързани с комфорта в колата. Значи ако си фен на тия неща, ходи си вземи един мертек и бегай оттука, щото за мен БМВ не е лукс а спорт, страст и още нещо
Ако говорим за други екстри като системи за сигурност и прочие, еми взимай си Сааб или Ауди и си се вози а колата да кара и пак бегай оттука. Кво е това БМВ на което не можеш да завъртиш г*** щото някъв компютър е решил че е опасно, ми мерси не ща (добре че все още ги правят да може да се изключват тиа простотии). И пич дали съм се возил или не няма никакво значение, щото за мен возенето не е мерило една кола дали става или не а карането.
И ПАК ЩЕ КАЖА ЗА ВСИЧКИ КОЙТО ИМАТ ПРОБЛЕМ С ОСЪЗНАВАНЕТО НА ПРОЧЕТЕНЕТО - АЗ НЕ ОТРИЧАМ ЧЕ НОВИТЕ БМВ-ТА КАКТО ВИНАГИ СА ПО ХУБАВИ ОТ ОСТАНАЛИЯ ТРАФИК ПО УЛИЦИТЕ А ПРОСТО КАЗВАМ ЧЕ БМВ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ И ЗА КОЕТО СЪМ ФАНАТИК.

И ПАК ЩЕ КАЖА ЗА ВСИЧКИ КОЙТО ИМАТ ПРОБЛЕМ С ОСЪЗНАВАНЕТО НА ПРОЧЕТЕНЕТО - АЗ НЕ ОТРИЧАМ ЧЕ НОВИТЕ БМВ-ТА КАКТО ВИНАГИ СА ПО ХУБАВИ ОТ ОСТАНАЛИЯ ТРАФИК ПО УЛИЦИТЕ А ПРОСТО КАЗВАМ ЧЕ БМВ НЕ Е ТОВА КОЕТО БЕШЕ И ЗА КОЕТО СЪМ ФАНАТИК.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Тано, въпреки че си прав за нещата които казваш като цяло като идеи (автоматици, електроники и т.н.), не е това начина да натякваш тесногледото си мнение, нито трябва да се вживяваш толкова и да казваш кой какво да бега да кара.
Това са елементарни истини, които смятам са ясни на повечето от нас.
Освен това ме дразни някой да каже "Бъдеще + БМВ = _|_" подари 1002 причини. Още повече да пуска тема във форума с такова заглавие. Просто е тъпо.
Новите БМВ-та са невероятни коли, със ЪПДЕЙТНАТО агресивно излъчване стил и перформънс, мачкащи конкуренцията. Скопойно може да се каже - "бъдещето за БМВ със сигурност няма да е _|_" и темата да бъде заключена

Освен това ме дразни някой да каже "Бъдеще + БМВ = _|_" подари 1002 причини. Още повече да пуска тема във форума с такова заглавие. Просто е тъпо.

Новите БМВ-та са невероятни коли, със ЪПДЕЙТНАТО агресивно излъчване стил и перформънс, мачкащи конкуренцията. Скопойно може да се каже - "бъдещето за БМВ със сигурност няма да е _|_" и темата да бъде заключена

- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Наскоро гледах по телевизията сравненини на новата 645-ца и Е24 М 286кс. Ами старото се представи по добре.Конете са 333 вс 286.
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- BESSNIA
- Разработва двигатели и хотели
-
- Кара: M3 s54 , e23 745i ,e36 328, M3 s38
- Мечтае да кара: отново м3 е30 :)
Извинявам се на всички колеги който съм обидил или се чувстват обидени от постовете ми по темата. Значи пак казвам че написах личното си мнение и замисъла ми беше да споделите и вие вашето относно бъдещето на БМВ. Не съм искал да прозвучи анти БМВ, защото просто БМВ винаги ще е номер едно. А сега ако модераторите преценнят че темата предизвиква агресия между колегите да я заключват. Надявам си е за в бъдеще да обсъждаме как нашата фирма се развива.

- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
АВЕ НОВИТЕ БАВАРЦИ СА НЕНОРМАЛНИ ВЕЕ.особено 5цата е луда тва ако не е агресивен ди3аин...от 90та год надолу иzоооб6то не ме кефят като ди3аин,баварците се раzвиват и правят наи бруталните ре3а4ки от е36 нагоре
е,да като видя е46 баzов модел си е леко гроzни4ко,ама като се тунингова..малеее... а z4?хммм... даже 1цата е луууудаааааа... 6те раzмаже куците ФВ голф 4 и 5.... и мен наи си ме кефи е 36 6тот такава карам,ама ако имах z4,x5ца или новата 5ца 6тях друго да говоря

- PESCHO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3er E46 N42 2003
- Мечтае да кара: X6 hamann tycoon
Батка виж са.. ако имах кирилица на комп-a штях да си пиша както си му е реда ама с тоя кирили3атор не мога да се оправя... каде примерно е буквата "ш" а?а zа да не ми се налага постоянно да я копирам от тва което ти примерно си написал си пиша така... раzбирам 4е драzни,sorry 3а което,но ништо не мога да направя...Vladi написа:Пешо, човече, опитай се да пишеш на чист български, а не на нещо средно между латиница, кирилица и арабски цифри!

42 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3