КЪДЕ и КАКЪВ бензинец да сипваме!ГЛОБАЛНА ТЕМА!!!
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- need4speed
- Потребител
-
- Кара: Колкото може
Моето лично мнение и повтарям това е мое мнение.Колата ми върви определено по добре със imotion на OMV отколкото със 99+ racing Shell.Мисля че тази тема беше поставена и другаде във форума.Аз определено съм с двете ръце за ОМВ за мен това е бензина!
Само ОМВ!!!
С предишните си коли, Фиеста 1.8д в БГ и БМВ-325е в Канада съм стигнал до следните изводи за 8 години. Горивата на Шел на всякъде са по-слаби от другите. Например с БМВ в канада КАКВОТО И ДА СИПВАХ НА Шел, колата си вървеше по един и същи начин, като на място колата не работеше равномерно, за разлика от Petro Canada, където след зараждане колата си беше бмв!
ЗА ШЕЛ БГ...от 45 литра бензин около 40 бяха ВОДА...това стана точно като отвориха шела на бояна...колата стигна до билата (където е сега)на бул. България и изгасна...
За дизела; От Шел нафата ми е замръзвала...Така, че само ОМВ.
а Иначе разликата между нашите горива и тези в другите държави...ХЕХЕХЕ ама тука си караме с говна с извинение...това нашето чудо го няма никъде....
С предишните си коли, Фиеста 1.8д в БГ и БМВ-325е в Канада съм стигнал до следните изводи за 8 години. Горивата на Шел на всякъде са по-слаби от другите. Например с БМВ в канада КАКВОТО И ДА СИПВАХ НА Шел, колата си вървеше по един и същи начин, като на място колата не работеше равномерно, за разлика от Petro Canada, където след зараждане колата си беше бмв!
ЗА ШЕЛ БГ...от 45 литра бензин около 40 бяха ВОДА...това стана точно като отвориха шела на бояна...колата стигна до билата (където е сега)на бул. България и изгасна...
За дизела; От Шел нафата ми е замръзвала...Така, че само ОМВ.
а Иначе разликата между нашите горива и тези в другите държави...ХЕХЕХЕ ама тука си караме с говна с извинение...това нашето чудо го няма никъде....

- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant

аз предимно зареждам от БОВА.ка4еството е добро.но тъи като карам по 4есто азлк-то а то е с газово и ми се налага да зареждам с газ.също от БОВА.за ЛУКОИЛ ще кажа 2 неща:1-цената е висока като за производител/с близо 2-3 стотинки пове4е/ и 2-ка4еството е отвратително.веднъж заредих и на наи-малкия наклон няма мощност,запо4ва да прекъсва и дори спря.зареждам 95 за баварката и 92 за другата...и от петрол съм доволен.ако има хора от бургас може ли да ми обясните за6то на газостанцията на бургас такси газта е с 7-8стотинки по евтина
BMW is the car...another cars are just traffic
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Кво ли не прочетох,
"нафтата тука е скапана, бензина е хубав"
"бензина там е скапан, а нафтата е хубава"
"колата ми не врави с тоя бензин, мойта пък върви с друг по-добре"
ОБЩО взето всеки си има свое собствено мнение по въпроса, то за това има толкова много фирми и бензиностанции, РАЗНИ ХОРА - РАЗНИ ИНТЕРЕСИ и ИДЕАЛИ!!! Всеки си знае кое му харесва кое не, не можеш да накараш човек който сипва в ШЕЛ от 2-3 5 10 години да иде примерно в ОМВ, само щото си сипал веднъж там и си имал проблеми, както и обратното, който си сипва в ОМВ и е доволен ще си остане техен клиент!!!
Горивата в другите държави били по-добре, кой знае... Предполагам, че е така, тъй като в нашата държава сме ДАЛЕЧ ДАЛЕЧ назад в доста отношения от някой други!!! Не мога да кажа, нямам коментар! Кво да кажа, "чувал съм, че еди си кой сипвал и т.н."!!!
Високо октановите горива I-MOTION на ОМВ,V-POWER RACING на SHELL, те за това са скъпи за да са добри, и който иска да ги сипва, който неще негово си право!
Изказвания от рода на "В ШЕЛ никога" са нелепи, това просто няма да стане, хората които си зареждат ще продалжат да го правят! Иначе компанията би фалирала или биха затворили бензиностанции, пък като гледам постоянно се въдят нови!!!
На еди си кой му замръзнала нафтата от ШЕЛ, мен пък ми е замръзвала от ОМВ, това си го обеснявам просто с ЛОША ПАРТИДА, знам ли как да го нарека, може би просто изпращат по нашите ПАЗАРИ някой от некачествените горива за да ги пробутат, друго обяснение не виждам!!!
"нафтата тука е скапана, бензина е хубав"
"бензина там е скапан, а нафтата е хубава"
"колата ми не врави с тоя бензин, мойта пък върви с друг по-добре"
ОБЩО взето всеки си има свое собствено мнение по въпроса, то за това има толкова много фирми и бензиностанции, РАЗНИ ХОРА - РАЗНИ ИНТЕРЕСИ и ИДЕАЛИ!!! Всеки си знае кое му харесва кое не, не можеш да накараш човек който сипва в ШЕЛ от 2-3 5 10 години да иде примерно в ОМВ, само щото си сипал веднъж там и си имал проблеми, както и обратното, който си сипва в ОМВ и е доволен ще си остане техен клиент!!!
Горивата в другите държави били по-добре, кой знае... Предполагам, че е така, тъй като в нашата държава сме ДАЛЕЧ ДАЛЕЧ назад в доста отношения от някой други!!! Не мога да кажа, нямам коментар! Кво да кажа, "чувал съм, че еди си кой сипвал и т.н."!!!
Високо октановите горива I-MOTION на ОМВ,V-POWER RACING на SHELL, те за това са скъпи за да са добри, и който иска да ги сипва, който неще негово си право!
Изказвания от рода на "В ШЕЛ никога" са нелепи, това просто няма да стане, хората които си зареждат ще продалжат да го правят! Иначе компанията би фалирала или биха затворили бензиностанции, пък като гледам постоянно се въдят нови!!!
На еди си кой му замръзнала нафтата от ШЕЛ, мен пък ми е замръзвала от ОМВ, това си го обеснявам просто с ЛОША ПАРТИДА, знам ли как да го нарека, може би просто изпращат по нашите ПАЗАРИ някой от некачествените горива за да ги пробутат, друго обяснение не виждам!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Fiat Uno Turbo i.E
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: A6 3.0 TDI
- Детайли за колата: Avant

Верно прав си, но именно от лошите партиди се губят МАСА клиенти! Точно това искат и да кажат хората!
Аз ти гарантирам, че ако човек види повече мнения за дадена бензиностанциа поне ще опита там!!! Това се нария КОНФОРМИЗЪМ! Означава да поддържаш мнение на индивид или група от индивиди! Така, че не е както ти си го мислиш: Ако сипва от хх години то ......да сипва.
Аз от казаните добри думи за Петрол бих сипал Н95 от там, но пък няма и толкова оплаквания от там поради не толкова голямата им клиантела в сравнение с ОМВ и ШЕЛ.

FUTiE RULEZZZ

- 12345
-
- 12345
-
доколкото знам в България всяка една бензиностанция зарежда от "Нефтохим Бургас" и вече според бюджета и политиката си слагат или готини добавки или гадни добавки или пък водица за да изкарат и те некои лев, така че Shell , OMV , BP(които много уважавах но разкараха) , всички те продават името си и бензин от Бургас. Пък тва ,че OMV си вкарвали горивата от Австрия не ми се вярва да са напред от подобна политика, пук и в Австрия сигурно карат с по-хубав бензинец.
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3