Аudi ни настъпват здраво !
Модератор: Общи модератори
64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- steppenwolf
- Потребител
-
[quote="Lion"]Ще взема и аз да се намеся като почитател на трите големи марки, с превес на БМВ. Това А8 на снимката е просто фейслифт на предишното А8, модел '95.
Извинявай, но в края на краищата какво искаше да кажеш?
А колкото до това, че новият А8 е фейстлифт на старият е...не зная какво да кажа.
Интериор,екстериор,технологии..по кое точно е фейслифт?
Ако искаш да кажеш ,че има приемственост...да това е така.За това и можеш да различиш едно Ауди от два километра.Това да не е Тойота-всеки нов модел да е скок в друга посока. То затова и големите фирми са големи-защото имат традиции.
Ето, например за мен,ако мога да избирам не бих се замислил и за миг-метам се на А8! Въпрос на вкус! И зная, че няма да сгреша.
Класацията ми: А8,S-Class(особено фейслифта) 7-seria
п.с.
Не искам да се намесвам във форумът ви, но все пак ми позволете, когато става въпрос за Ауди да можем да защитим любимата си марка!
Извинявай, но в края на краищата какво искаше да кажеш?
А колкото до това, че новият А8 е фейстлифт на старият е...не зная какво да кажа.
Интериор,екстериор,технологии..по кое точно е фейслифт?
Ако искаш да кажеш ,че има приемственост...да това е така.За това и можеш да различиш едно Ауди от два километра.Това да не е Тойота-всеки нов модел да е скок в друга посока. То затова и големите фирми са големи-защото имат традиции.
Ето, например за мен,ако мога да избирам не бих се замислил и за миг-метам се на А8! Въпрос на вкус! И зная, че няма да сгреша.
Класацията ми: А8,S-Class(особено фейслифта) 7-seria
п.с.
Не искам да се намесвам във форумът ви, но все пак ми позволете, когато става въпрос за Ауди да можем да защитим любимата си марка!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
steppenwolf написа:Класацията ми: А8,S-Class(особено фейслифта) 7-seria
п.с.
Е мене ми е много интересно по какъф критерии ги класирате: технически данни, външен вид, цена, поддръжка...
НЕ може да кажеш Ауди е по-добро от БМв или БМВ'то е по-добро от МБ без да кажеш на какжо основание ги сравняваш. Мен лично на външен вид класацията мие БМВ, Ауди, МБ, отвътре обаче Аудито отстъпва на последно място. Относно технически данни , смятам, че и БМВ и Ауди не могат да се конкурират с S600 например

Но како се каза : на вкус и на цве:т, тавариши нет:)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На колегите от Ауди-отбора ще напомня, че не налагам позиция, а изказвам мнение. То си е само мое и всеки може да е или не е съгласен с него! А що се отнася до приемствеността и фейслифта един пример. При 7-ма серия и S-класата на Мерцедес (а и при по-малките 3-та, 5-та серия и С, Е-клас) има еволюция на моделите, но и приемственост в дизайна. При А8 си е най-обикновен фейслифт, както и да го погледнеш. Последната крачка напред в този клас на Ауди беше прехода от V8 към А8. Напредъкът тук според мен е по-скоро при А6 (наистина еволюирало през 97-ма) и А4 (през 95-та и 2001-ва) в сравнение с предшествениците си. Пак казвам, че не броя вградените технологии, защото развитието и вграждането им не е пряко свързано със смяната на моделите.
Never mistake motion for action...
не мисля че ни настъпват никъде. някой карал ли е и 3те? с600, а8 и 760ил ? ми че те са съвсем различни животни. мерцедеса е много луксозен, мъртъв за шофьора- без усещане. кабината лъха на старо, утвърдено и луксозно. нищо не влиза и нищо не излиза- усещането е като тапицирана стая за луди окачена на въздушна възглавница. усещането е лъжовно обаче- само трябва да настъпиш газта до дупка и 2те турбо-та изстрелват ковчега със нечовешка скорост - с600 със драг радиалс е 11.9 кола. само да не трябва да завиеш някъде по пътя
а8 е плебейско (в тази компания)- купето се суче, няма усещане за монолитност, дрънчи, не обича неравности. също е и бавно в сравнение със с600. завива сносно а и 4х4 е удобно за зимата. кабината и таблото са авангардни и материалите са добри. само дето не е сглобено както трябва. кара се скучно и при аутбанни скорости 4х4-то започва да пречи.
760ил - а е най-спортното (ако и да не е най-бързото по права линия). вози твърдичко, но има добра връзка (за този размер автомобил) между геврека и гумите. чувства се като кола 1/2 теглото и- лека и подчиняваща се. кабината и арматурното табло са прекалено електронни за някой вкусове, но бмв-ергономиката е на лице- всичко за шофьора е където трябва да бъде. някои трябва да удуши бангъл ма това си е мое мнение...
значи с 3 думи 3те коли са за 3 различни типа хора - мерцедеса е за уелгнали хора които искат максимален комфорт и не се замислят много много във карането. аудито се опитва да е посредата - комфорт но и спортно усещане. бмв-то е спорт със комфортно усещане.
така че не мисля че някои някого настъпва. ако е въпрос на скорост само мерцедесите са без конкуренция. но нещата са доста по-сложни. всичко е маркетинг и обслужване на различните прослойки клиенти

а8 е плебейско (в тази компания)- купето се суче, няма усещане за монолитност, дрънчи, не обича неравности. също е и бавно в сравнение със с600. завива сносно а и 4х4 е удобно за зимата. кабината и таблото са авангардни и материалите са добри. само дето не е сглобено както трябва. кара се скучно и при аутбанни скорости 4х4-то започва да пречи.
760ил - а е най-спортното (ако и да не е най-бързото по права линия). вози твърдичко, но има добра връзка (за този размер автомобил) между геврека и гумите. чувства се като кола 1/2 теглото и- лека и подчиняваща се. кабината и арматурното табло са прекалено електронни за някой вкусове, но бмв-ергономиката е на лице- всичко за шофьора е където трябва да бъде. някои трябва да удуши бангъл ма това си е мое мнение...
значи с 3 думи 3те коли са за 3 различни типа хора - мерцедеса е за уелгнали хора които искат максимален комфорт и не се замислят много много във карането. аудито се опитва да е посредата - комфорт но и спортно усещане. бмв-то е спорт със комфортно усещане.
така че не мисля че някои някого настъпва. ако е въпрос на скорост само мерцедесите са без конкуренция. но нещата са доста по-сложни. всичко е маркетинг и обслужване на различните прослойки клиенти

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- steppenwolf
- Потребител
-
Доста експертномнение изказа.Сигурно си тест пилот?
Според мен пък,въобще разликите не са толкова големи!
Повече е въпрос на предпочитание май.
В този клас силите са изравнени оптимално.
Карал съм S8 a в новото БМВ само съм се возил...
Ауди е моят избор.
А виждали ли сте огромните поставки за чаши макдоналдс в средната конзола на 7 -серия...много спортно изглеждат.
interior?
http://www.audiusa.com/inc/wallpaper/0,,status-P_countrycode-1_mediaId-960033_,00.html

Според мен пък,въобще разликите не са толкова големи!
Повече е въпрос на предпочитание май.
В този клас силите са изравнени оптимално.
Карал съм S8 a в новото БМВ само съм се возил...
Ауди е моят избор.
А виждали ли сте огромните поставки за чаши макдоналдс в средната конзола на 7 -серия...много спортно изглеждат.
interior?
http://www.audiusa.com/inc/wallpaper/0,,status-P_countrycode-1_mediaId-960033_,00.html
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Мисля че Алх е прав всяка кола има свое изразяване БМВ-то към спорт МБ към лукс а Аудито някъде по средата.tsvet40 в права линия МБ е пръв.В завои Аудито минава БМВ .НО на комплексна писта БМВ то е от пред.Toест:
в права линия:1.МБ 2.БМВ 3.Ауди
в завои:1.Ауди 2.БМВ 3.МБ
при смесено: 1.БМВ 2.Ауди и МБ
в права линия:1.МБ 2.БМВ 3.Ауди
в завои:1.Ауди 2.БМВ 3.МБ
при смесено: 1.БМВ 2.Ауди и МБ
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Аз също не съм карал нито една от топ лимузините на ауди, мб и BMW, но е логично alx да е прав защото по принцип това са трите концепции като цяло на марките: МБ - много лукс и комфорт набляга се на това возията да е максимално комфортна и се залага на по-тейкарският вид, Ауди - опитват се да направят униврсалната кола компромис между комфорта и спортната возия, успяват донякъде, но мисля, че феновете на ауди са малко заслепени от своята лубов към марката и малко преувеличават, BMW - естествено това, което най-много ми допада на мен внимание към шофьора, има достатъчно комфорт, но най-важното набляга се на максимално спортното усещане дори и 760 да не е по-бързо от S600 съм сигурен, че окачването и всичко така му е настроено, че да се чувстваш в по-бърза кола!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Това е последния форум в Нет-а, където може да се говори за преекспониране на качествата на лубимата марка
Извинявай, но най-малкото да напишеш, че тази нечовешки грозна S-klasa е по-дорба от баварията е меко казано смешно, освен това s-klas-та е вече на 5-6 години и няма как да се сравнява със 7-цата!!!!!!
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
steppenwolf написа:interior?
Е не можах да разбера това за добър или лош пример го даде

Не можах да разбера кое ти хареса

1. Дали хубавия волан, дето на мен ми прилича малко на тея от мерцедесите по 111 дето въртят
2. Или ти хареса хубавото оформление около навигацията - страшно стилните правоъгълни "необикновенни" духалки от двете страни, конзолата пак с уникалните по разположение и форма бутони под навигацията оградени от някакъв вид "неръждавейка"

3. Като гледам километражите ме изпълва някаква носталгия

4. Не знам какви са тез бутони долу при лоста, но ако е нужно да се използват по време на движение да ти кажа това е най-доброто място за тях

Но интериора на 7-цата колеги е друг...поне за мен

И все пак това са мойте впечатления като погледна това табло, мисля че това е моето виждане, да не говорим за виншния му вид с таз решетка до земята

64 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5