Тест Драйв на 4 нови модела! Е не можех да не се похваля;))
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Нещо не ми се вижда нормално на такива тест драйвове да ходят хора каращи коли за по 5-10к лева. Все пак таз кола трябва да може да си я купиш ако ти хареса.
Аз и затова не съм се записвал за такива мероприятия, защото е тъпо да карам няква кола, която дори да ми хареса супер много да не мога да си я позволя. Тоест БМВ няма да спечели нищо от човек като мен.
Поне така си мисля де.
Аз и затова не съм се записвал за такива мероприятия, защото е тъпо да карам няква кола, която дори да ми хареса супер много да не мога да си я позволя. Тоест БМВ няма да спечели нищо от човек като мен.
Поне така си мисля де.
- cww
- Д-р Хаос
-
- Кара: само шестцилиндрови БМВ-та :)
Абе да ти кажа след теста в събота част от присъствалите се качиха определено в нелоши и евтини автомобили...
Ся и аз съм на мнение,че ако немаш възможност да си купиш дадена кола нема голем смисъл да я караш (освен ако просто не искаш да си направиш густото...в което не смятам че има нещо лошо)
А какъв е принципа за подбор на хората, които да тестват БМВ-та,това вече не зная...
П.П. Поздрав за колегите с черното Е30

Ся и аз съм на мнение,че ако немаш възможност да си купиш дадена кола нема голем смисъл да я караш (освен ако просто не искаш да си направиш густото...в което не смятам че има нещо лошо)
А какъв е принципа за подбор на хората, които да тестват БМВ-та,това вече не зная...

П.П. Поздрав за колегите с черното Е30

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Като миналата година, на полигона м/у Пловдив и Чирпан , на бургаската магистрала ( пада се второ аварийно летище от софия към ст.Загора) 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Turturelo написа:А за упражненията .. ще измисля нещо различно от миналогодишните, ако пак сме на Долна Митрополия и имам място
днес ходих до Виа и Калин каза че пак ще сме на летището

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
cww написа:Което обаче в никаква степен не може да се каже за другия инструктор- Стефан Джуров мисля,че му беше името.
Много готино се държеше и беше все усмихнат, за което шапка му свалям.
Явно че всичко опира до съответния човек.
много всеотдаен пич

spookyy написа: При нас по пътя за Лесново не ни бяха предупредили за дрифтовете, та се пробвах по завоите. Но на пистата беше забранено, защото сме били оставяли черни ивици по белите ивици, а те били от много скъпа бояАз също като теб към мното доволен от преживяното.
Turturelo написа:миналата година основното издевателство над гумите се получи там
Издевателство над гумите е е доста точно казано(след сутришната сесия, хората от Мкар споменаха за размяна на гумите за втората група

Сивото Е60 много ми допадна

ПС Много се радвам, че на нашият полигон нямаше бели ленти от скъпа боя

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Tod написа:Сивото Е60 много ми допаднано черното 330d без DTC в широките завои и при потегляне бе страхотно прежевяване
![]()
без DSC или с включено DTC?
Tod написа:ПС Много се радвам, че на нашият полигон нямаше бели ленти от скъпа боя
за сметка на това на Лесново се пързаля значително повече, защото асфалта е много хубав.

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Turturelo написа:Tod написа:Сивото Е60 много ми допаднано черното 330d без DTC в широките завои и при потегляне бе страхотно прежевяване
![]()
без DSC или с включено DTC?Tod написа:ПС Много се радвам, че на нашият полигон нямаше бели ленти от скъпа боя
за сметка на това на Лесново се пързаля значително повече, защото асфалта е много хубав.
то хубаво се пързаляше ,ама не дадоха да изключим ДСЦ-то,та бяхме по груби и минавах ме физиката..ама елетрониката бързо ни спираше

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Turturelo написа:така и трябваи аз не давам, защото не знам кой как кара и да не направим някоя беля ..
то тогава белята верно можеше да стане лесно,валеше яко ,а 330д мяткаше гъз дори и с включено ДСЦ

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4