Шестият национален събор - равносметка!
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
MaXimal написа:
Доста пъти никой не знаеше какво става на пистата, понеже по краищата, а и не само не се чуваше нищо.
Ей! И не слагайте шишетата от бира близо до гумите на хората![]()
Имаше и бая капацитети, например изкараха, че Е60 М5 е би-турбо или пък, че първа серия е единственото БМВ с предно предаване.
Имаше и няколко които се въртяха на паркинга... там май сотаджиите трябваше да се намесят малко...
И като цяло - супер беше.
P.S. И тук да попитам, че не получих отговор никъде... На пистата имаше журналисти, от кои списания/предавания са?
Може би си бил наблизо защото слушах същите коментари(за първа серия) от подобен познавач на баварските технологий

За следващия събор поне модела и орентировъчна мощност на автомобилите на старта трябва да се съобщават

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Пздравления към организаторите , учатниците и зрителите.
Критика имам към собственика на пистата - не може да е толкова сложно да се сложат кошчета, за да не ни карат да хвърляме боклуци около пистата (към края разни кандидатфутболисти ги ритаха по пътя за пренареждане на драг състезателите) и да се вкара още някой подвижен/стационарен павилион за храна и напитки - стояхме на опашки като пред данъчното , за да си вземем по една минерална вода.
Иначе и аз се сдобих със фиш, но не в Хисаря , а на магистралата. За каране със 142км/ч. Като им казах , че отивам на БМВ събор , ми викат - тъкмо да се похвалиш пред колегите. Казвам му - пиши тогава , че съм карал с 300
Фиша ми е за 5лв. - явно много скучно им е било на куките.
Още веднъж БРАВО на всички участвали в организирането на събора.
Критика имам към собственика на пистата - не може да е толкова сложно да се сложат кошчета, за да не ни карат да хвърляме боклуци около пистата (към края разни кандидатфутболисти ги ритаха по пътя за пренареждане на драг състезателите) и да се вкара още някой подвижен/стационарен павилион за храна и напитки - стояхме на опашки като пред данъчното , за да си вземем по една минерална вода.
Иначе и аз се сдобих със фиш, но не в Хисаря , а на магистралата. За каране със 142км/ч. Като им казах , че отивам на БМВ събор , ми викат - тъкмо да се похвалиш пред колегите. Казвам му - пиши тогава , че съм карал с 300

Още веднъж БРАВО на всички участвали в организирането на събора.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
CheGevara написа:Memphys написа:Stanislav написа:Memphys написа:П.С
Имам един въпрос - освен тениска на клуба която имам, предлагат ли се други аксесари или дрехи, на събора видях доста хора да носят шапки на събора, но не успях да се сдобия
Имаше още значки, запалки и ключодържатели, които на мен адски много ми харесват
А отнякъде мога ли да се сдобия със ключодържател
например [url=http://dulaine.com/bmw/index.php?cat=c8_------------------.html]оттук[/
url]
в края на седмицата съм при теб и ще ти покажа клубните аксесоари

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като цяло беше перфектно...никакви критики и оплаквания не съм чул,нито имам да отправям..догодина още повече коли и фън и едно голямо благодарско на Старозагорската група,хубав фън направихме на магистралата,тези дни ще кача видеото...
В събота(28.04) във 16.30 отнесох глобичката и аз и докато си говорехме мина Еngi покрай мен и куките казаха "ей тоя беше последния преди теб,който си го отнесе,а до момента има написани 57 акта само на хора,каращи БМВ-та"

_BoBI_ написа:Обаче някой хора получихме глобички и започнах да гледам всички знаци след това.Бе доста забавно как ни улепиха една групичка с фишове![]()
Кой не е бил, той не се е смял
В събота(28.04) във 16.30 отнесох глобичката и аз и докато си говорехме мина Еngi покрай мен и куките казаха "ей тоя беше последния преди теб,който си го отнесе,а до момента има написани 57 акта само на хора,каращи БМВ-та"

- bmwkrezo
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: BMW-M
[color=red][b]Най - добрият събор на който съм присъствал[/b
Здравейте, искам да благодаря от името на Ловешката група, на организаторите и всички които участваха на събора.
Вярвах , че ще стане хубяав събор , но той стана прекрасен!!
Надявам се , че за в бъдеще ще има още по добри събори и марката ще ни обединява като до сега!!!
БАЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРЕКРАСНИЯТ СПЕКТАКЪЛ!!!!
Вярвах , че ще стане хубяав събор , но той стана прекрасен!!
Надявам се , че за в бъдеще ще има още по добри събори и марката ще ни обединява като до сега!!!
БАЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ПРЕКРАСНИЯТ СПЕКТАКЪЛ!!!!

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Искам да изкажа огромните си благодарности на всички организатори и участници
Евала хора! Незабравимо изживяване - този събор ще остане завинаги в главата и сърцето ми, не само защото ми беше първият, но и заради всички емоции изживявания и най-вече заради ХОРАТА. Шоуто на пистата беше уникално - просто без коментар - който е бил там знае за какво става дума. Най-силно впечатление ми направи това което се случи около 03:00 - 04:00 часа след официалната вечеря. Излизам от дискотеката и гледам Е21 изправено на дясната си страна върху 2 гуми и няколко човека го ремонтират. Аз се присъединих както и доста хора които си тръгваха от дискотеката. По едно време се появи патрулката която спря Георги Пенчев, t0sh, Dimo, _BOBI_, мен и още един колега с Е36 който не познавам и ни написаха фишове за по 20 лева
предишния ден на прибиране от конкурсите по модели. Слизат полицаите и питат: "Момчета какво става?" и гледат ей така
Някой им отговори "Малко ремонтче"
а униформените казват: "Ние помислихме че някой се е обърнал и дойдохме да видим. Няма проблеми - продължавайте, рядко се виждат такива полеви ремонти, особено по това време". След като момчетата свалиха кардана и гърнетата спуснахме колата на гуми, инструментите се прибраха и си тръгнахме. На сутринта се разминахме със Сами и Були, които отиваха с кабриото да довършат ремонта и ги попитах дали имат нужда от помощ, те казаха че нямат и след около час ги видяхме вече с двете коли. Няма да забравя и "бунгало партито" първата вечер - много сте читави пичове (те си знаят кои са
).
Искам да кажа и нещо друго - според мен ще е най-добре следващия път да се намери някой много голям хотел или два прилично големи, които да са близо един до друг и всички да се настаним там. Знам че ще е почти невъзможно, но би било добре ако се получи. Нямам търпение да дойде следващия събор, но мисля че ако се направи два пъти в годината ще се загуби магията и ще дойдат по-малко хора.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ ВИ за незабравимото изживяване и нека силата на Пропелера бъде с всички Нас!

Искам да кажа и нещо друго - според мен ще е най-добре следващия път да се намери някой много голям хотел или два прилично големи, които да са близо един до друг и всички да се настаним там. Знам че ще е почти невъзможно, но би било добре ако се получи. Нямам търпение да дойде следващия събор, но мисля че ако се направи два пъти в годината ще се загуби магията и ще дойдат по-малко хора.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ ВИ за незабравимото изживяване и нека силата на Пропелера бъде с всички Нас!
THE ONE & ONLY E30
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Един от най-красивите моменти бе когато спирахме някъде и отвсички страни минаваха колеги, движението в колона също много ме изпълваше.Радвам се от цялото си сърце, че бях част от това страхотно събитие и за няколко дни бяхме като едно голямо семейство.Замислих се колко много неща ми е дал форума, клуба, седмичните срещи и всичките збирки.БМВ Събора е едно от най-хубавите неща, които ми се случват годишно и затова той за мен е нещо уникално, както казах в пърия си пост в темата неможех да го изразя с думи защото след като се бяхме прибрали току що още не бях на себеси.Въпреки, че неможахме да вземем наградата за най-подържана кола (Е30) с Ivan Petrov съм ацки щастлив
Не е лесно да гледаш събора отстрани, докато другите се забавлява ти да бачкаш това е голяма жертва - Приятели ние го оценяваме
Искам също да благодаря на приятелите с които бяхме абсолютно неразделни както по пътя така и на всички места където ходихме заедно.
Искам да благодаря и на киселяците, че ги има

Не е лесно да гледаш събора отстрани, докато другите се забавлява ти да бачкаш това е голяма жертва - Приятели ние го оценяваме

Искам също да благодаря на приятелите с които бяхме абсолютно неразделни както по пътя така и на всички места където ходихме заедно.
Искам да благодаря и на киселяците, че ги има

Евалата и от мен.За мен беше първия събор и вече чакам да дпйде следващия.На магистралата по едно време бях отпред във високата част и като погледнах назад колко БМВ-та има във всички ленти дори и в аварийната и всички със запалени фарове направо ми се насълзиха очите.Евалата и на пича с ML-a,който си беше написал Х5 отзад
. Относно фишовете имам 4 за по 20лв всеки и то все в Хисаря 

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Евала и от мен събора беше прекрасен всичко си беше 6 просто супер
Накояй знае ли кога и куде ще излезнат резултатите от класиранията за кар аудио за тунинг за италианското преследване
абе калсиранияата от всички кръгове и всички състезания миналата година ги побликуваха а тази ???
Накояй знае ли кога и куде ще излезнат резултатите от класиранията за кар аудио за тунинг за италианското преследване
абе калсиранияата от всички кръгове и всички състезания миналата година ги побликуваха а тази ???
- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
много добре организиран събор
наистина шоуто беше голямо
само липсваха малко ретро машините
времето беше с нас, и като изключим рейсърските изпълнения на паркинга всичко друго си беше супер 

- Niko M3
- кандидат ентусиаст
-
За мен това беше 1-ви събор и мога да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите за това шоу 

Супер. Сега отиди да си купиш opel нафтичка и ще се возиш от сервиз до сервиз икономично 

60 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4