БМВ - 7 (Е38) & КРАЙСЛЕР 300 М
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
naskoksan написа:...
а за stratus какво мислиш

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Споко бе хора, само попитах, на мен ми харесват и двете, затова.
Пък крайслера е добре да се коментира от хора които са го виждали на живо.
А за ръбоватата форма хич не съм съгласен щото ръбовете при седмицата са много повече, пък при краислера почти не виждам такива.
Пак казвам и двете ми харесват много, каточели седмицата малко повече.
- Stoyan7777
- младши ентусиаст
-
аз мисля, 4е двете коли е абсурдно да
се сравняват и то в този форум
Точно този модел на крайслер е ок
на външен дизайн, но от вътре малко не
върви. Колата изглежда, че е много широка,
а в действителност не е. На пример не знам
как са седалките им в европа, но на автомат,
те се движат прекалено малко. Таблото е
с прекалено голяма форма, което "изяжда" салона.
Някой го спомена, но аз да потвърдя - пластмасарийките
на тази, но и на 99% от амерканските коли са много
евтино направени....
се сравняват и то в този форум

Точно този модел на крайслер е ок
на външен дизайн, но от вътре малко не
върви. Колата изглежда, че е много широка,
а в действителност не е. На пример не знам
как са седалките им в европа, но на автомат,
те се движат прекалено малко. Таблото е
с прекалено голяма форма, което "изяжда" салона.
Някой го спомена, но аз да потвърдя - пластмасарийките
на тази, но и на 99% от амерканските коли са много
евтино направени....
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Колеги полудях те ли.НЕ САМО на ваншен вид .Ами и двигателя и ходовата част и комфорт на возия.По всичко победител е все оште непобедимата Е38.ЕДИНСТВЕНАТА
vvvvv
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- Bustter
- младши ентусиаст
-
Penchev написа:Леле мале![]()
![]()
Това е върхът на сладоледа - господа,вие сядали ли сте в тоя Крайслер ? Няма друга кола, с такива габарити (външни) и толкова нецелесъобразна компоновка на салона![]()
Тая кола е пълна измишльотина,така както са всичките след като станаха плод на съвместното дружество с Мерцедес-Бенц !
И преди не бяха нещо кой знае какво,но си бяха чисти "американки"
А комбито на въпросния Крайслер е същото в света на комбитата ,като седана в света на седаните ...
Лично мнение,не го налагам все пак![]()
А за Е38-ците ,и до ден днешен има не малко места по света,където държавни глави се возят в такива машини![]()
Георги Пенчев
Не си прав, тази кола е правена за американци и ако беше американец в САЩ щеше да ти хареса много. Но да се върнем към темата, ние сме европеици и обичаме изпипаните неща направени с много труд, инжинерна мисъл и качествени материали, точно обратното на Краислера! Единственото което ми харесва на Краислера освен абсурдно Мафиотския дизаин е HEMI Версия

Твърдо съм за Е38цата!
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
абе всеки който си вземе Крайслер не може да си представи каква грешка прави
да ви споделя една новина която се дискутираше скоро в щатите, че Мерцедес ще се отделят от краислер, все още се чудят дали да го продадат или какво да правят защото от 98-ма година от както са заедно краислер винаги са били на загуба и немците вече са решили че просто няма смисъл да продължават да са консорциум, така че сами си правете изводите 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- Bustter
- младши ентусиаст
-
LeX написа:абе всеки който си вземе Крайслер не може да си представи каква грешка правида ви споделя една новина която се дискутираше скоро в щатите, че Мерцедес ще се отделят от краислер, все още се чудят дали да го продадат или какво да правят защото от 98-ма година от както са заедно краислер винаги са били на загуба и немците вече са решили че просто няма смисъл да продължават да са консорциум, така че сами си правете изводите
Знаеш ли че преди да се "слеят" краислер беше пред фалит, изкарваха модели на по 10-15 години нямаха никакви разработки. Мерцедес ги купиха и за спасят положението повече от половината топ инжинери от Щутгард отидоха в Детроит и качествто на Мерцедесите падна и не успяха да оправят американската каша... Та Краислер само дърпа на долу Мерцедес и по-добре да ги продадът за скраб притежават достатъчно компани извън Мерцедес Бенц ще го преживеят, пък и Daimler-Bank е един доста голям източник на пари

p.s. Подписа ти кърти протсто

бмв
7мицата е много полуксозна 300м е конкурент на на 5та серия и е калса тук цанта е изкуствено надута иди в САЩ да видиш кви пари е за тях това е порядаче автомобил се едно как са тук пасат,вектра или голф мечтаят за бмв ма там дори е39 идва по скапо от краислера + е че караш рядко спрещана кола не се разминаваш под пади над пат с такава всичко е въпорс на вкус за мен бмвто е по добро и от техническа гледна точка и като лукс от техничесака гледна точка раликата ще се осети след 5 год като купето се износи защото баварката се прави с мн по скапи маериали тва обесявах ,че е по висок клас ако подържана добре и на 20години да е няма проблеми по двигателя и ходовата част а пак за самото купе и да не се подържа тва мн трудно е да изгние някаде почти невъзможно
?
Не си прав това ,че колата не ти харесва незначи че лова но на фона на немските возила по качество отсппва на 5та серия е калса и ауди а6 но по лукс определно базовите модели ги надминава.
Попринцип има смисъл да се купи но нов понеже цената е мн по ниска като пари новия 300C ако не с няи мошния двигател идва на парите на бмв 3ка или c класа 67000лв мисля че цената с двигател 2.7 204 коня с доста екстри при макс 50% обезценяване за 5год добра покупка заразлика от бмв 7мица коярто има 90% обезценяване 300000 става след време 30000.
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
[steeN] написа:тези последните са на базата на C-klasse
по точно на базата на старата очиларка(първата),ебах тия технологий,много са напред американците

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
45 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3