BMW Серия 1 Градско Рали ..
Модератор: Общи модератори
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
И аз бях там , Влади радвам се, че се запознахме! 

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
krika написа:(Владо ако четеш не се обаждайконфиденциално е
)
чета чета

krika написа:(Ма пак дадох най-добро време на слалома(тук се хваля) а тва че другите бяха бая зле или с автомати не се брои
![]()
айде автомата ви виновен .. защо не каза вчера аз да направя едно време с автомата и да видим къде му е проблема

И да се обаждате ако има поканени от форума! Виждам, че вчера пак се е изнизал един без да разбера! Аз съм едрото момче с радиостанцията, къде го раздава инструктор!
- Tod
- ентусиаст
-
Turturelo написа:
И да се обаждате ако има поканени от форума! Виждам, че вчера пак се е изнизал един без да разбера! Аз съм едрото момче с радиостанцията, къде го раздава инструктор!
Как съм се изнизал, нали ти се обадих,побъбрихми!

Явно Жени Раданова е обизличила пресъствието ми

определено само тя ти е окопирала вниманието в нашия автомобил!

ПС Голям резил след час и половина возене я разкрих в смисъл тя ми каза, като я попитах с какво се занимав,"карам кънки"каза и аз така

Последна промяна Tod на 26 Сеп 2006, 14:56, променена общо 1 път
Good Luck
- civic
- младши ентусиаст
-
Turturelo написа:Видя един висок пич вчера, който го раздаваше екстремист, че не само, че не беше първи, но и сриваше редовно по някой конус. После обяви, че единичката не спирала, но за разлика от останалите, успя само веднъж да спре близо до конуса, останалите пъти или беше далеч или минаваше през него .. чувство и усет е целта на това упражнение и да накарам хората да не се страхуват да "набият" спирачките колкото им сърце държи.
Аз бях със високия младеж,

на мен спирачките ми харесаха, само ми трябваше малко време да свикна с педалите че нали бяхме автоматик

и като цяло ми хареса 1цата, само да не е автомат, макар че не пробвах ръчните скорости на автомата.
Беше СТРАХОТНО! Едно голямо браво .. за организацията .. за идеята .. за всичко!
Още веднъж Камор ми показаха че са No.1!
Наистина си изкарах страхотно. Много съм благодарен за всичко .. и на адаша Владо (Turturelo) че ме изкара и "победител" за деня накрая. Много ме впечатли автомобила (118d manual) изключително пъргъв и носи усещането за синио-бялата магия. Деня мина страхотно и ще остане много хубав спомен.
Определено хората от Камор постигнаха целта си и усмивката още не може да ми слезе от лицето
.. и блясъкът в очите .. може да се опише точно с 3 букви: BMW
Определено се ентусиазирах, Благодаря още веднъж на Владо като представител на Камор за приятното изживяване!
Направо им завиждам на тези които им предстои да участват в градското рали на 1ва серия!
Изживяването е 1 път, а участието си струва определено 

Направо им завиждам на тези които им предстои да участват в градското рали на 1ва серия!

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Aз пък няма да ги похваля, защото са ташаци - може да съм беден сега, но няма да е завинаги и можеха поне да кажат от колко часа ще бъде "интерактивното" им рали та да го "скиват" и обикновените "юзъри". Явно не е имало места за гледачи - живи и здрави, карайте си единичките
едит: замисъла от самото начало на поста ми беше, че можеше и зяпачи да поканят

едит: замисъла от самото начало на поста ми беше, че можеше и зяпачи да поканят

Последна промяна amd на 27 Сеп 2006, 2:26, променена общо 1 път
BMW only!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
amd написа:Aз пък няма да ги поканя, защото са ташаци - може да съм беден сега, но няма да е завинаги и можеха поне да кажат от колко часа ще бъде "интерактивното" им рали та да го "скиват" и обикновените "юзъри". Явно не е имало места за гледачи - живи и здрави, карайте си единичките
Я да не ти пука много, много

малко ташак идват тия работи за съжаление...
Ама и като се замисли човек- не може да се угоди на всеки...
Последна промяна Mamouk на 27 Сеп 2006, 2:00, променена общо 1 път
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
А бе немога да ви разбера кво ревете бе
Като сте се записали да не сте очаквали че на 100% че ви викнат
Па и да ви обясняват защо не сте избрани
Аз лично го попълних формулярчето на ташак и не съм си мислил че ще ме одобрят.Явно е чист късмет щото аз съм пълен цървул ма ме викнаха 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Tod
- ентусиаст
-
MaXimal написа:А тези единички със спортно окачване ли бяха ? Щото с обикновено не си струва да се взима БМВ
Доста подрусваше моята и не ми впечатли като особено пъргава!

ПС Бях с 118д №3 ръчка- тя по друг начин не се предлага!

Последна промяна Tod на 27 Сеп 2006, 12:09, променена общо 2 пъти
Good Luck
същата No.3 .. доста яко я разръчках .. и много доволно вървеше .. може би защото очаквах да е доста по-слаба
.. после като се качих на М50-то в първия момент се чудех каде са ми избягали конете
.. но то се дължи и на многото въртящ момент на ниски обороти при тези дизелчета .. но количката си върви .. за градско си е малко самолетче.. пък 120d вече сигурно е мания ама не можах да се доредя;)