как си купихте колата?
Модератор: Общи модератори
53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Аз моията е взех след доста дълго обикаляне из салони и авто къщи и няколко последователни дни из горубляне.
Бех се сасипал от нерви и мерак, разправям на един приател и тои ми даде ето този саит- autoscaut24.de и там си харесах моито бебче един познат които се занимава с внос ми я докара след една седмица и сега и се кефя
Бех се сасипал от нерви и мерак, разправям на един приател и тои ми даде ето този саит- autoscaut24.de и там си харесах моито бебче един познат които се занимава с внос ми я докара след една седмица и сега и се кефя

Ех, аз вече цял месец мъча един познат на баща ми да продаде неговото БМВ Е36 и мисля че остана още малко зор. В понеделник трябва собственика да му смени задните лагери че ми наду главата онзи път като го тествах и се надявам да го прехварлям към сряда. Изобщо не му се даваше на човека - май нещо пари е зугубил и за това.
Абе честно да ви кажа първоначално изобщо не мислих за БМВ поради простата причина че мислех че са много скъпи обаче като погледнах тук там и като видях че са почти колкото един ГОЛФ направо драго ми стана на сърцето че мога да имам мечтаната кола.
Стискайте палци, другата седмица да съм член на клуба с ключ и 4-ри колела.
Абе честно да ви кажа първоначално изобщо не мислих за БМВ поради простата причина че мислех че са много скъпи обаче като погледнах тук там и като видях че са почти колкото един ГОЛФ направо драго ми стана на сърцето че мога да имам мечтаната кола.
Стискайте палци, другата седмица да съм член на клуба с ключ и 4-ри колела.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
видях я в мобиле и я пазарих по телефона. видях я и се влюбих, в дарукар потвърдиха любовта НИ и се прибрах на същия ден с нея
интересна беше първата брачна нощ и медения месец

- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
При мен случаят е по-особен, поне за тази която е лично моя.
Бартер, в който естествено губещия бях аз
, но вече бях "влюбен до уши" и с размътен мозък
. Сеат "Толедо" за Е36 на същите години с ДОПЛАЩАНЕ
- ясно е че човекът дето се съгласи /прекупвач на коли/, си направи добре сметката. Поовътрих се, а сеатчето беше с екстри и след основен... но не ми се занимаваше първо да продавам, после да събирам пари, да търся...голяма досада и нерви. И никога не си позволих глупостта да съжалявам, напротив - така си я тача още повече.
Бартер, в който естествено губещия бях аз

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Извадих си 4-5 обяви от мобиле.де, метнах раницата на гърба и с 2 приятели в немско, единия шпреха дойч перфектно
, първата, която гледах беше кенеф, втората беше моята, чаках почти 4 часа да отвори къщата
, пробвах я, свалих 200 евро понеже нямаше евро 1, на връщане си изкарах в друг град за 30 евро и съм доволен, без забележки 

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
обява
от обява в "24 часа" 

53 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4