Връщане към 4 цилиндъра?
Модератор: Общи модератори
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
То ако имаше 2л 6цил и на Е90 пак щеше да е по-добър от 2л 6цил на Е46 и в това съм сигурен
Просто го няма по други причини изброени по горе.Чочо не се подавай на напрежението забога

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
щото 4 цилиндровия на Е90 е valvetronic.. ай да направят и шестака такъв да видим пак.. освен това един двигател е главно усещане ,а не параметри на хартия .. може и 4 цилиндровия да го докарва като усещане не знам
Може да съм мазохист ,ама ме кефи бавния ми шестак ,кефи ме да ми гори, да давам много пари за поддръжка и да ме късат разни миксери 

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Alexi написа:щото 4 цилиндровия на Е90 е valvetronic.. ай да направят и шестака такъв да видим пак.. освен това един двигател е главно усещане ,а не параметри на хартия .. може и 4 цилиндровия да го докарва като усещане не знамМоже да съм мазохист ,ама ме кефи бавния ми шестак ,кефи ме да ми гори, да давам много пари за поддръжка и да ме късат разни миксери
И аз съм на това мнение - новия 4 цилиндров двигател е много по-нов дизайн от 2.0 6цата.
А усещането - го няма за съжаление, не е същото. Най-успешната 320ка за мен е Е46 2.2

Вдигнаха малко бензина и изведнъж всички започнахте да се опитате да изкарате 6 цилиндровия двигател по-кофти от 4 цилиндровия
Е, да ,ама не
Кото и да си говорим глупости,шестака е с класа от горе
по- добре балансиран силово,по-голям моторесурс,по-равномерно разпределена мощност...или си по-добър както и да го погледнеш
Тва че ви бърка в джоба по-дълбоко е друг въпрос,ама след всичките позитиви смятам ,че е неудачно да се опитвате да го изкарате такъв какъвто не е
Пък за исковците знаем вече че ги "превъзхождат" многократно
П.П.Без лоши чувстава,че все ще намери някой да се обиди

П.П.Без лоши чувстава,че все ще намери някой да се обиди

One passion,one car,one life...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
всъщност Дедата е прав ,М42 е по-добър от М20Б20 ,но не и от М50-52....някой казват че 6-така бил по-тромав и по-бавно се развъртал ...ама според мен това са глупости.....вървят наравно с М42-ката на 1 и 2 (което е интересно защото и М40-ката върви почти на равно с М42 и М50 на първа и втора,разликата е само в това че 6250 е лимита на м40 а на другите е 6500),но на шестимата в редица си казват думата......та истинатае М42 харчи малко по-малко ,но и върви малко по-малко ,М50-52 върви малко повече ,но и харчи малко повече....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
а тва па е другия дет не е болен от остра ИС заблуда 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
бате ти не знаеш ,аз карах бащата да сложим 2.5 ,ма не стигнаха парите,та М42 ката беше резервен вариант 

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Toledo написа: ...
Ей,радвам се наистина много когато прочета нещо такова !!!
БМВ = 6 цилиндъра (редови) Ако има нещо с което да е по известна тая фирма ще се обеся

Ей,гледам старите каталози от 80-те и 90-те години и с умиление си мисля колко хубаво е било всичко

Георги Пенчев
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Просто сме "поставени на колене",ситуацията е такава,че по-изгодно е с 4 цилиндров ДВГ за което разбирам колегите,но нека не забравят,че това е 70 годишен опит с неоспорим резултат
П.С. Поздрав за roko и kriso (Краси) "жжжжжжжжжжж"
Георги Пенчев

П.С. Поздрав за roko и kriso (Краси) "жжжжжжжжжжж"

Георги Пенчев
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Penchev написа:Toledo написа: ...
БМВ = 6 цилиндъра (редови) Ако има нещо с което да е по известна тая фирма ще се обеся![]()
Ей,гледам старите каталози от 80-те и 90-те ....
Георги Пенчев
Погледни малко по-старите каталози от 60-те и 70-те и ще се събудиш от този сън

- dinko_sd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330Cd
- Мечтае да кара: F10 M5
- Детайли за колата: Stock.
За мене БМВ са скочили на 4 цилиндровия главно с цел по-ниска консумация на гориво
А виждаме че според сухите данни новия мотор има страхотен перформанс
Така че браво БМВ
П.С. И аз трудно прежалвам отрязването на 2 цилиндъра, ама пък в гамата има по-големи по двигатели

П.С. И аз трудно прежалвам отрязването на 2 цилиндъра, ама пък в гамата има по-големи по двигатели

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i