в-к Новинар - статия за БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Днес като си купих вестника веднага го сканирах. Едва после видях, че Асен е посочил линк към електронния вариант на "Новинар". И все пак ще постна сканираното от мен.
А сега по темата. Статията е писана от две дами. Когато бяха с нас на Екото слушаха доста внимателно Асен и Лиончето. Както забелязвам не са пропуснали покрай ушите си и подхвърлянията на други хора. И като резултат е излязъл един доста приличен материал. Да не говорим, че това е голям пробив за клуба. Мисля, че досега за нито един клуб не е писано толкова много (това си е цяла страница и то в национален ежедневник), да не говориме, че са писали само хубави думи за нас. Дано това не е последния път когато отрязават дйността на клуба.
Абе Ати защо гледаш като избягъл затворник зърнал полицейска кола?

А сега по темата. Статията е писана от две дами. Когато бяха с нас на Екото слушаха доста внимателно Асен и Лиончето. Както забелязвам не са пропуснали покрай ушите си и подхвърлянията на други хора. И като резултат е излязъл един доста приличен материал. Да не говорим, че това е голям пробив за клуба. Мисля, че досега за нито един клуб не е писано толкова много (това си е цяла страница и то в национален ежедневник), да не говориме, че са писали само хубави думи за нас. Дано това не е последния път когато отрязават дйността на клуба.

Абе Ати защо гледаш като избягъл затворник зърнал полицейска кола?

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
Статията е много добра
, евала на хората, че са обърнали внимание на това, което се случва тук.
Поздрави за Вк "Новинар"
Повече поздрави за "БМВ Клуб България"

Поздрави за Вк "Новинар"

Повече поздрави за "БМВ Клуб България"

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Хубавото е, че са публикували статия иначе ако трябва да съм честен не ми харесва особено стила и освен, че има супер много неточности си личи отдалеч, че не е писана с гуми. ( със сърце де
)

- ///Milen_bmw
- Drinker
-
- Кара: E36 Touring 328i
- Мечтае да кара: нормално
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Engi написа:" те са млади" и снимка на дедо Босев![]()
Бе като се замисля дядо не мога да ти бъда ама спокойни може да ми викаш "тате"

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
подмладява от високата скорост.
Имаше една рекламка с един булдог как му се опъва кожата докато зяпа през прозореца на автомобил
Имаше една рекламка с един булдог как му се опъва кожата докато зяпа през прозореца на автомобил

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Не така обаче стои въпросът при 28-годишния Явор, чиито думи се вадят с ченгел. А той има какво да разкаже, например за мистериозното ключе номер 10, което държи между предните седалки. Останалите присъстващи споменават ключето с усмивка, но не искат да кажат за какво го използва. Оказва се, че въпреки факта, че почти няма BMW с турбо двигател, колата на Явор е такава и той според случая повишава налягането на турбината точно с това ключе. Това, разбира се, му дава предимство при състезанията и е причина за добродушните усмивки на посветените в тайната.
ХАХАХАХАХАА Яворееее, веднага да казжаш за ключе номер 10 да не се разправяме? Ясно ли е?

Имам 1117 причини да я прочета пак

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Шефе, не ме отчайвай така деTheBoss написа:.....
Не може така, аз викам година-две, не повече - да паркирам пред нас и BMW"След повече от двайсет години Иво най-сетне успял да сбъдне мечтата си. "
Ама и Явор го издадоха с ключе 10

Момчета, много се гордея с Вас, да не изреждам всички, че ще пропусна някой.

Да караш Peugeot е страст!
44 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3