КАТ - масова проверка за А П Т Е Ч К И
Модератор: Общи модератори
50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
pAbLo написа:Ножичка-май нямам![]()
А пожарогасителя ви КАК е![]()
Че при една проверка се оказа че моя е минал преглед някъде около лето 96-та
К'во ти пука. Нали точно когато ти притрябва той ще откаже по законите на Мърфи.

Моя не ми се е налагало да го пробвам, но по въпроса ти разбирам че трябва да минават преглед от време на време.

Eli написа:..но по въпроса ти разбирам че трябва да минават преглед от време на време.
Да не се налага найстина но по принцип прегледа е ЕЖЕГОДЕН и се прави по време на ГТП-то

Но на следващия ден за 4тири лева всичко си дойде на мястото!
Нова пломба и прах и табела за догодина пак

- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
"Методът уста в уста е по-естествено еротичен..."
Методът уста в уста е по-естествено еротичен...
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Мерцедес е БМВ-то на пенсионера! http://www.blitz.bg/news/article/183677
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
BMW: "It's the impeccable choice for all who not only understand but care about what makes a good car great."
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Има ли го закона или в правилника, в крайна сметка?
Има ли го закона или в правилника, в крайна сметка? 

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Оная нощ ме спряха на магистралата, добре че един камион ми присветна от насрещното иначе все бях изгорял със 140 при ограничение 60
. Та ме спряха и само документи за проверка и приятен път, даже не съм слизал. 

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- 5етко 5етицата
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря!
XaMaB написа:има ги ей тука
http://www.kat.mvr.bg/nar_I-45.txt
и аптечка и пожарогасител и триъгълник и сичкото
Благодаря

- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Вчера пак ме спряха баси промоцията дет сам фанал. От 10 коли- МЕН. Направо ми скочи на предния капак щот бях близо до предния. Но пак не намери нищо нередно в документите и не търси аптечка. 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18
Абсолютно същата история - вчера на Владая посока София (в ниското) - от 6 коли аз съм 3-та - спряха мен. Документи, лаф и "приятен път". Един час по-късно в обратната посока на същото място, от 4-ри коли съм 2-ра - пак мене. Документи, лаф и го питам:"Добре, де, а защо точно мене? Ми, щото номера ти е хубавpetio написа:Вчера пак ме спряха баси промоцията дет сам фанал. От 10 коли- МЕН. Направо ми скочи на предния капак щот бях близо до предния. Но пак не намери нищо нередно в документите и не търси аптечка.

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- ataman
- кандидат ентусиаст
-
обадете се като тръгнат да дират пожарогасители, че иначе няма да се наканя да взема:)
като минавах преглед ония ми вика"Триъгълник, аптечка, пожарогасител имаш ли?" аз се изпуснах и викам "нямам пожарогасител" он'я само изсумтя и ми оправи документите
като минавах преглед ония ми вика"Триъгълник, аптечка, пожарогасител имаш ли?" аз се изпуснах и викам "нямам пожарогасител" он'я само изсумтя и ми оправи документите

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Пожарогасителя е ноо по-важен от другите шитове не се ебавайте и си земете по един шото после става късно 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
аз мога ли да попитам от къде мога да си взема пожарогасител аптечка триъгълник че в мойта няма нищо
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Scott написа:аз мога ли да попитам от къде мога да си взема пожарогасител аптечка триъгълник че в мойта няма нищо
Продават се в комплект в повечето авто магазини. Има дори и в "МЕТРО"

50 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4