Top Gear : BMW X5M vs Audi Q7 V12 TDI
Модератор: Общи модератори
Re: Top Gear : BMW X5M vs Audi Q7 V12 TDI
Аз бих заложил на Мерцедес GL 420cdi ili 550
Това M X5 е супер безсмислено, ще си го взема да се състезавам с него ли
? Или да ме вози като каруца с това натегнато окачване, А тоя V12 дизел от Ауди да си го сложат в кенефа и да пуснат водата
Имам приател с V10 VW, разхода като го натиснеш е
. Според мен не трябваше да има М версия на Х5-цата може би само на Х6-таца понеже уж е малко по-спортно. Със същия успех след 2 години може да направят БУС или АВТОБУС и на него да му направят М версия

BMW POWER
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
СТИГА СТЕ ОБСЪЖДАЛИ СМИСЪЛА ОТ Х5М
Темата , не е - защо БМВ направиха М пауър от Х5 - ясно е че е безмислено , стига сте дъфкали това !
ПС:горния пост няма да го коментирам , че ще ме баннат ако започна да го обсъждам

ПС:горния пост няма да го коментирам , че ще ме баннат ако започна да го обсъждам

мотора на аудито според мен е готин, но за съжаление колата е много гърбава и грозна, никога няма да ми харесва
х5м е обречено, всеки фукльо би взел Х6М, като по-нов и по-агресивен модел, ако ставаше 7 местно може би щеше да има успех в бг
рейнджа е недоразбран при нас, просто това е кола на хора със стари пари така да се каже =)
теста както винаги е много приятен за гледане
х5м е обречено, всеки фукльо би взел Х6М, като по-нов и по-агресивен модел, ако ставаше 7 местно може би щеше да има успех в бг
рейнджа е недоразбран при нас, просто това е кола на хора със стари пари така да се каже =)
теста както винаги е много приятен за гледане
No bling at the Ring
- ivan83
- младши ентусиаст
-
- Кара: на цигари
- Мечтае да кара: само на пури
- Детайли за колата: и тя пуши
Немога да разбера защо ги плюете на тия бързи(спортни) джипки
Замислете се малко- хем бързи,красиви,масивни,луксозни,удобни,проходими,здрави и всичко това на куп
Защо ако искам спортна кола да взимам М6(или М3), за зимата да имам Х5,за лукс и удобство 7-ца.Разбира се по отделно джипа отстъпва, но все пак всичко това е на едно

Защо ако искам спортна кола да взимам М6(или М3), за зимата да имам Х5,за лукс и удобство 7-ца.Разбира се по отделно джипа отстъпва, но все пак всичко това е на едно
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
рейнджа мн як монитор има хем нави-то си гледа шофера хем тв или филмец возещия се до него
а другия 'custom' рейндж 1 година ти пълнят шампанското като свърши ( и това ако не е яко за русия и бг )
обаче е с умопомрачителна цена
а другия 'custom' рейндж 1 година ти пълнят шампанското като свърши ( и това ако не е яко за русия и бг )

обаче е с умопомрачителна цена

Ауди винаги са си били грозни (аххахахаха)
ХМ5 е уникелен джип според Джеръми ма ......Рейнжда направо сцепи с екстрите си и т.н. особенно това със двд филма и навигацията .......
ХМ5 е уникелен джип според Джеръми ма ......Рейнжда направо сцепи с екстрите си и т.н. особенно това със двд филма и навигацията .......
“All the power in the world won't make you fast at the Ring.“
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
00Cool написа:Ауди винаги са си били грозни (аххахахаха)
Такова нещо не бях виждал - уникално е - за първи път ли се вгражда в автомобил ?
- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Има смисъл в тези коли и той е в
меренето на пишки между производителите - това е
А и мисля,че тези мощтни кораби просто подхранват имиджа на марката и спомагат в продажбите на останалите модели.
Я се замислете върху смисъла на Е30 М3 - (не ме банвайте моля
)
Тя си е била главно за реклама на БМВ в ДТМ и там всички шампионати в които е участвала.И от тогава насам М3 е най-продавания спортен автомобил от среден клас и самата буквичка М се е превърнала в лицето на БМВ.Това си е истински Култ и изобразява марката в най-истинското и лице.Така,че където и да лепнат буквичката М ако ще и на влакова композиция да е пак ще е истински М POWER!!!
И никой - нито Турбо С нито МЛ нито Ку7 могат да са на качествата и историята на един М модел!
Щом на този Х5 има буквичката Мъ значи не е случайна кола!
меренето на пишки между производителите - това е

А и мисля,че тези мощтни кораби просто подхранват имиджа на марката и спомагат в продажбите на останалите модели.
Я се замислете върху смисъла на Е30 М3 - (не ме банвайте моля

Тя си е била главно за реклама на БМВ в ДТМ и там всички шампионати в които е участвала.И от тогава насам М3 е най-продавания спортен автомобил от среден клас и самата буквичка М се е превърнала в лицето на БМВ.Това си е истински Култ и изобразява марката в най-истинското и лице.Така,че където и да лепнат буквичката М ако ще и на влакова композиция да е пак ще е истински М POWER!!!
И никой - нито Турбо С нито МЛ нито Ку7 могат да са на качествата и историята на един М модел!
Щом на този Х5 има буквичката Мъ значи не е случайна кола!

sexpodmosta написа:Тия коли са единствено и само да чешат егото на собствениците и за да могат да си мерят пишките с който им кефне.
Който харесва BMW ще си вземе X5-цата, дори и да е по-бавна от Q7.
За тези, които харесват Audi, няма логика да купят X5, защото била дала по-добро време на Top Gear пистата.
Аз смисъл не виждам и от 3-те кораба... Ако парите не са проблем, не виждам причина да не се напазарува спортна кола, вместо едно от тия големи неща.
Колега за феновете на дадена марка е ясно че ще си купи тва на което е фен.
Вапроса е тези които не са почитатели на дадена марка да предпочетат именно БМВ.
Защото Х5 и Х6 в момента са наи-добрите джипове,по всички показатели.Аз лично харесвам идеята за Х5м и Х6М.
tdrome написа:Аз бих заложил на Мерцедес GL 420cdi ili 550![]()
Това M X5 е супер безсмислено, ще си го взема да се състезавам с него ли
? Или да ме вози като каруца с това натегнато окачване, А тоя V12 дизел от Ауди да си го сложат в кенефа и да пуснат водата
Имам приател с V10 VW, разхода като го натиснеш е
. Според мен не трябваше да има М версия на Х5-цата може би само на Х6-таца понеже уж е малко по-спортно. Със същия успех след 2 години може да направят БУС или АВТОБУС и на него да му направят М версия
![]()
![]()
И с това GL - какво? Тромаво, вози като лодка, грозно (последното си е личномое мнение)... Да не говорим, че въобще не е от класа на Х5 (и Х5М). Х5 е много по-спортен автомобил от GL и возията им въобще не би следвало да се сравнява. Да не говорим за разликата в цените между двата модела...

- sexpodmosta
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Оглежда се за някое сносно BMW
- Мечтае да кара: М3 Е90
chepila написа:sexpodmosta написа:Тия коли са единствено и само да чешат егото на собствениците и за да могат да си мерят пишките с който им кефне.
Който харесва BMW ще си вземе X5-цата, дори и да е по-бавна от Q7.
За тези, които харесват Audi, няма логика да купят X5, защото била дала по-добро време на Top Gear пистата.
Аз смисъл не виждам и от 3-те кораба... Ако парите не са проблем, не виждам причина да не се напазарува спортна кола, вместо едно от тия големи неща.
Колега за феновете на дадена марка е ясно че ще си купи тва на което е фен.
Вапроса е тези които не са почитатели на дадена марка да предпочетат именно БМВ.
Защото Х5 и Х6 в момента са наи-добрите джипове,по всички показатели.Аз лично харесвам идеята за Х5м и Х6М.
В такъв случай везните се накланят към X5M (според мен) просто, защото е по-хардкор.
Но има вариант в който собственика ще иска просто да седне и да лае пред приятели и познати колко са големи цифрите в каталога и да си вземе Q7 с V12TDI.
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Смисъл има щом тези огромни и доказани автомобилни производители са се съгалсили да инвестират в разработката и производството им, а това че има хора чийто мозък не достига да осъзнаят каква е причината да се произвеждат такива автомобили си е изцяло техен проблем.
Наитина стига срахте по темата за това има ли смисъл!!! Щом ги има значи е имало смисъл.
Наитина стига срахте по темата за това има ли смисъл!!! Щом ги има значи е имало смисъл.

Binev_OuT написа: И никой - нито Турбо С нито МЛ нито Ку7 могат да са на качествата и историята на един М модел!
Извинявай, колега, но имай предвид че докато Х5М/Х6М излезнаха преди няколко месеца, те са изправени срещу поколение на Кайен, което вече си отива... Догодина се очаква да бъде представен новия Кайен, и тогава сравненията вече ще бъдат други. Надявам се че не искаш да кажеш, че М моделите на БМВ стоят по-горе от идентичните като насоченост модели на Порше?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
paczo911 написа:Binev_OuT написа: И никой - нито Турбо С нито МЛ нито Ку7 могат да са на качествата и историята на един М модел!
Извинявай, колега, но имай предвид че докато Х5М/Х6М излезнаха преди няколко месеца, те са изправени срещу поколение на Кайен, което вече си отива... Догодина се очаква да бъде представен новия Кайен, и тогава сравненията вече ще бъдат други. Надявам се че не искаш да кажеш, че М моделите на БМВ стоят по-горе от идентичните като насоченост модели на Порше?
X5M и X6M стоят срещу Кайен - Да ! Имаш нещо против ли ? Обоснови се ! Кайен турбо С е модел на 1 година , цената му е с 50% по-висока от на Х5М и Х6М , като последното изглежда безкрайно по-зло и бързо от Кайена , споделящ една база с Туарег . Така , че аз не виждам причина да не се сравняват ! И да излезе догодина нов Кайен , евентуалния нов Турбо С ще дойде най-малко след 3 години

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
paczo911 написа:Binev_OuT написа: И никой - нито Турбо С нито МЛ нито Ку7 могат да са на качествата и историята на един М модел!
Не нямам предвид 911,турбо,карера и т.н.
Философията на БМВ и Порше се разминава доста в някои отношения.
БМВ може и да глези,докато порше е истински спортист във всяко едно отношение.
БМВ има и такива - ЦСЛ и ГТС
А моделът на Порше които най-много се доближава до БМВ е можеби Панамера от гледна точка на спортната насоченост и предоставеният лукс