Внимание!!!!!!! акция BMW
Модератор: Общи модератори
48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
аз от доста време карам супер уставно в града, но съм забелязал че когато има полицаи и ме видят от далече винаги се засилват да спират, но като радара не пищи и видят колан се отказват просто марката ни е агресивна, кеф кво...
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Мен па ме скъсваха от спиране и от "дарения-спонсорство" с Е30ката а кат зех Е36цата ни мъ барат толказ 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
krika написа:Мен па ме скъсваха от спиране и от "дарения-спонсорство" с Е30ката а кат зех Е36цата ни мъ барат толказ
Аре бе !!!? Ти да не си махнал емблемите на е36-цата та не те разпознават

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Абе това наистина е нещо невероятно !!! Пресен пример от вчера - дойдоха еднi познати от Сандански - ярко червено е36 , 18ки петолъчки , спойлери - абе бая барана външно кола. Само за 3 часа докато бяха в младост ги спряха 4!!!!! пъти
И все едно и също - лични карти, проверки , багажници.... бах маама му
та има нещо вярно - БМВто лепи окото на куката

та има нещо вярно - БМВто лепи окото на куката

- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
Може би не е само до марката а и до външния вид. Вчера подминах поне четири поста с ченгета из центъра, спираха всякакви коли мене не ме закачат може би защото не съм я мил от миналата година, но пък не карам с колан. Е не се оплаквам, че не ме спират
. Не държа да им слушам остроумията
или да ставам спонсор

мдаа:))
а голяма веселба настава когато някой потриващ палка полицай ни спре - аз обикновено се возя
и като разбере че нема нищо за него
и почне да разпитва вече с откровен интерес и одобрение -- коя година е, колко кончета и некои други екстри...

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
абе като слушам колко много ченгета има в София направо ме шашвате
от центъра до младост спирали колегите по 4 пъти ... ако тука имаше толкова проверки на БМВта, требваше да проверят 50% от колите ... пък като се замисля, при толкова ченгета на улицата, и все още такава голяма престъпност ...
явно проблема е в ченгетата ...
или логиката ми е грешна ?! 

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Che, това че са много полицаи по улиците нищо не значи. Просто не си вършат работата. Да не говориме, че са по големи нарушители и от нас. Пример от тази сутрин. Кръстовището на България и Фр. Нансен посока от Хемус към НДК. Светофара от към Хемус - червен, от към НДК зелено навсякъде.Първа кола в лява лента - Астра с надпис "полиция", първа кола във втора лента(за ляв завой) МБ на Народно събрание, втора кола (зад МБ) - АЗ. Свети червено. Ситуацията е такава, че когато на нас ни светне зелено на другия светофар за ляв завой светва червено и трябва да се чака още 2-3 мин. И трите коли можехме да си минеме на червеното и да си хванеме зеления ляв завой. Пък и щеше да е безнаказано
. Но дали ще се сетите кой мина на червеното? Невероятно - познахтеееееееее. Тъпите ушеви, дето трябва да следят ние дали спазваме ЗДП. Съжалявам само за едно. Че не бях зад тях та да мина по тях и после пред тях и да ги попитам: "Извинете кога е променен закона и може да се минава на червено в неделя сутрин?"

48 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4