Внимание!!!!!!! акция BMW

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Е36 фен
Аватар
Кара: каквото има

Мнение от Niki Lauda » 24 Мар 2005, 14:11

Точно така си е по дяволите.Щом видят BMW го спират залжително.
Скапана работа.
Niki Lauda

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 24 Мар 2005, 14:22

Абе глупости говорите ;) И да има акция за спиране на черни БМВ-та едва ли касае нас с Е30 и надолу :) Караме марка автомобили, която е доста предпочитана от престъпниците, така че всички е в рамките на нормалното :)
човек се учи докато е жив...

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 24 Мар 2005, 14:47

fortune написа:Абе глупости говорите...

абе и аз така им викам ама
те си знаят тяхното... :uups:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 24 Мар 2005, 18:40

Предлагам групово посещение на автобояджия за бели бмв-та.
Щом спират само тъмните.

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 24 Мар 2005, 22:40

Тамън мое да фанем неква отстъпка: Пръска 2 , плащаш 1 :mhihi: :mhihi: :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Мнение от popai » 25 Мар 2005, 0:29

аз от доста време карам супер уставно в града, но съм забелязал че когато има полицаи и ме видят от далече винаги се засилват да спират, но като радара не пищи и видят колан се отказват просто марката ни е агресивна, кеф кво...

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 25 Мар 2005, 1:31

Мен па ме скъсваха от спиране и от "дарения-спонсорство" с Е30ката а кат зех Е36цата ни мъ барат толказ :shock:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 25 Мар 2005, 1:36

krika написа:Мен па ме скъсваха от спиране и от "дарения-спонсорство" с Е30ката а кат зех Е36цата ни мъ барат толказ :shock:

Аре бе !!!? Ти да не си махнал емблемите на е36-цата та не те разпознават :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 25 Мар 2005, 11:48

Грешката е вярна спират ни за нищо, но арменския си отиде да се оплачем....... Като се кача в ситроена и да го бутна няма да ме види неговата .м****......зелена
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Аватар
Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD

Мнение от V-max » 25 Мар 2005, 16:38

Абе това наистина е нещо невероятно !!! Пресен пример от вчера - дойдоха еднi познати от Сандански - ярко червено е36 , 18ки петолъчки , спойлери - абе бая барана външно кола. Само за 3 часа докато бяха в младост ги спряха 4!!!!! пъти :!: :?: :shock: И все едно и също - лични карти, проверки , багажници.... бах маама му

та има нещо вярно - БМВто лепи окото на куката :!:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 25 Мар 2005, 16:48

Може би не е само до марката а и до външния вид. Вчера подминах поне четири поста с ченгета из центъра, спираха всякакви коли мене не ме закачат може би защото не съм я мил от миналата година, но пък не карам с колан. Е не се оплаквам, че не ме спират :lol: . Не държа да им слушам остроумията :evil: или да ставам спонсор :evil: :evil: :evil:

Потребител
Аватар

мдаа:))

Мнение от Valkata » 25 Мар 2005, 20:38

а голяма веселба настава когато някой потриващ палка полицай ни спре - аз обикновено се возя :) и като разбере че нема нищо за него :winky: и почне да разпитва вече с откровен интерес и одобрение -- коя година е, колко кончета и некои други екстри... :bgflag: :driving:
Изображение

There is no limit to imagination. An open mind and the courage to challenge the status quo are the basic ingredients for every innovation.

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 26 Мар 2005, 3:13

V-max това бмв с тея пейки ли на багажника е ,че преди неколко дена 1 такова караше пред мен с такива джамци и ме изкефи на макс :shock:

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 26 Мар 2005, 9:22

абе като слушам колко много ченгета има в София направо ме шашвате :shock: от центъра до младост спирали колегите по 4 пъти ... ако тука имаше толкова проверки на БМВта, требваше да проверят 50% от колите ... пък като се замисля, при толкова ченгета на улицата, и все още такава голяма престъпност ... :bang: явно проблема е в ченгетата ... :uups: или логиката ми е грешна ?! :dunno:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Мар 2005, 11:41

Che, това че са много полицаи по улиците нищо не значи. Просто не си вършат работата. Да не говориме, че са по големи нарушители и от нас. Пример от тази сутрин. Кръстовището на България и Фр. Нансен посока от Хемус към НДК. Светофара от към Хемус - червен, от към НДК зелено навсякъде.Първа кола в лява лента - Астра с надпис "полиция", първа кола във втора лента(за ляв завой) МБ на Народно събрание, втора кола (зад МБ) - АЗ. Свети червено. Ситуацията е такава, че когато на нас ни светне зелено на другия светофар за ляв завой светва червено и трябва да се чака още 2-3 мин. И трите коли можехме да си минеме на червеното и да си хванеме зеления ляв завой. Пък и щеше да е безнаказано ;). Но дали ще се сетите кой мина на червеното? Невероятно - познахтеееееееее. Тъпите ушеви, дето трябва да следят ние дали спазваме ЗДП. Съжалявам само за едно. Че не бях зад тях та да мина по тях и после пред тях и да ги попитам: "Извинете кога е променен закона и може да се минава на червено в неделя сутрин?" :twisted: :twisted: :twisted:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум