Е90...
Модератор: Общи модератори
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Всеки си има мнение бе. На някой му харесва, на друг не. Защото обръщате внимание. Най-вече привържениците на новите модели като кажат "Ама кака така не ти харесва тя е ..." Спор ще има защото го взимате прекалено на сериозно. Нито някой ше убедите че Е90 е по хубава от Е30 нито някой от форума ще си го купи скоро

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
naskoksan написа:замълчете пред неизчерпаемия
интелект на този невероятен фен

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- el_nino
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E30 320i Convertible '87
BABATA написа:
.. именно.. аеее стига плюли.. става адски досадно вече.. !! новата 3ка (E90) e жестока .. който не го вижда има индивидуален проблем .. и нещо се е притеснил
.. големи дизайнери сте някои.. дървета .. 2005та година сме ... WAKE UP!
а защо не го погледнеш от другата страна защото по принцип и аз съм фен на по "стария" дизаин на БМВ ....защо си мислиш че ние имаме проблем а не че примерно ти имащ проблем АБСОЛЮТНО НИЩО ЛИЧНО просто защо непогледнеш нещата от другата страна...аз също съм се ограничил в писането в такива теми и се опитвам да приемам новите БМВ-та колкото и да не ми харесват...все пак както виждаме това е бъдещето на марката...
Според мен ще е наи добре ако се направи една тема и в нея всеки си каже мененито за дизаина на БМВ в нсатоящия момент...и да не се осират повече така темите за новите Ехх(х) ако е имало такава тема и аз съм пропуснал моля за извинение...

Сега по темата....да може би на част от хората този дизаин не им харесва за други е отличен....но като си помисля след години сигурно това Е90 за нашите деца ще е нещо наподобяващо на Е(21,30) за нас.

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
NASKOSAN
3-4 дена бях без нет и съм изпуснал наалото на темата, а точно там ти казваш, че чичко Бенгъл няма пръст в дизайна на Е90. Би ли обяснил или да ми посочиш линк или сайт
3-4 дена бях без нет и съм изпуснал наалото на темата, а точно там ти казваш, че чичко Бенгъл няма пръст в дизайна на Е90. Би ли обяснил или да ми посочиш линк или сайт
...Тез` две бири `що ги каза ...?
Заради теми като тази вече много хора казват,че нищо не са изпуснали ако не са влизали от месец във форума.
Чета темата и неразбирам ,защо само се говори за истински фенове,за фенове и т.н. ми оставете някои друг да ви определи колко сте фенове,някои които е по-навътре в нещата.Ама как да стане тая работа като то вече такива хора няма тук.
Чудничко дай боже още много такива хубави конструктивни теми като настоящата.
Човека има 5 мнения защо му се нахвърлате още в началото.Ми аз ако съм на негово място затварям форума и въобще не влизам повече.Заради такива изпълнения има отрицателно мнение за форума и клуба като цяло сред феновете на другите марки.
Наско,не се залъгваи това е демагогия на американците за могъщество,не са стъпили на луната,снимките са снимани тук на Земята нали на една от тях на един камък има номер(същия като на холивудските реквизити
).Това с дизаина на BMW също е заговор на Буш,иска да ни скара тука за няма нищо и да ни открадне розовото масло и киселото мляко,както направи с петрола на Ирак.Казвам му стига и после моща на шестцилиндровия личи отвън.(последните изречения са малко да ви разсеям от излишни спорове)
ГЕНЕРАЛЕН ИЗВОД:ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ВКУС И НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА МУ НАЛАГА СВОЕТО
.
Чета темата и неразбирам ,защо само се говори за истински фенове,за фенове и т.н. ми оставете някои друг да ви определи колко сте фенове,някои които е по-навътре в нещата.Ама как да стане тая работа като то вече такива хора няма тук.
naskoksan написа:ако ги няма тия спорове то тоя
форум съвсем ще умре я се стегни![]()
Чудничко дай боже още много такива хубави конструктивни теми като настоящата.
GIORCETO написа:naskoksan написа:замълчете пред неизчерпаемия
интелект на този невероятен фен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Човека има 5 мнения защо му се нахвърлате още в началото.Ми аз ако съм на негово място затварям форума и въобще не влизам повече.Заради такива изпълнения има отрицателно мнение за форума и клуба като цяло сред феновете на другите марки.
naskoksan написа:Тя и земята едно време беше плоска
и човека нямаше да стъпи на луната
Наско,не се залъгваи това е демагогия на американците за могъщество,не са стъпили на луната,снимките са снимани тук на Земята нали на една от тях на един камък има номер(същия като на холивудските реквизити

ГЕНЕРАЛЕН ИЗВОД:ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА ВКУС И НИКОИ НЯМА ПРАВО ДА МУ НАЛАГА СВОЕТО

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
преди няколко семици и гледах теста по писта в предаването МОТОВИЗИЯ по ДСФ с мотор 330и и направо съм очарован и останах с впечтление че е горе долу като петицата по размери и по стил
ТДС - Турбо Див Селянин
BigMUZZY написа:NASKOSAN
Ми да ти кажа няма как да те свържа
с Бенгъл поради простата причина
че не го познавам... шегичка пич j/k
просто съм чел на няколко достоверни
места че не Бенгъл е създателя на Е90
но линията и основната идея на всички
модели си е негова и на екипа му

Sparco написа:Чудничко дай боже още много такива хубави конструктивни теми като настоящата.
аз като говорих че тия теми не
водят до никъде и критиката е
далеч от всякаква конструктивност
относно новите модели вие ме плюхте
ама хайде...
Sparco написа:Наско,не се залъгваи това е демагогия на американците за могъщество,не са стъпили на луната,снимките са снимани тук на Земята нали на една от тях на един камък има номер(същия като на холивудските реквизити ).Това с дизаина на BMW също е заговор на Буш,иска да ни скара тука за няма нищо и да ни открадне розовото масло и киселото мляко,както направи с петрола на Ирак.Казвам му стига и после моща на шестцилиндровия личи отвън.(последните изречения са малко да ви разсеям от излишни спорове)
Ни най-малко не се залъгвам
пределно ясни са ми тези неща
и напълно споделям твоето мнение

просто исках да кажа че не винаги
прогреса е в ущърб на човечеството

Sparco написа:Човека има 5 мнения защо му се нахвърлате още в началото.Ми аз ако съм на негово място затварям форума и въобще не влизам повече.Заради такива изпълнения има отрицателно мнение за форума и клуба като цяло сред феновете на другите марки.
Аз също съм писал много глупости и
продължавам да го правя обаче
първите ми мнения не бяха Е30 рулз
във всяка тема

naskoksan написа:ако ги няма тия спорове то тоя
форум съвсем ще умре я се стегни
Искам да кажа че тоя форум е толкова
умрял и такива тъпотии се пишат че
ако няма по-някой друг такъв спор
би било много скучно

Между другото за какво говорихме...

От тъпи спорове не остана време и място да
се напише нещо интересно за тази кола хубава
или лоша...

- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
Направо е фантастична
Удари в земята и A4 и C-класата
Направо не можах да повярвам като гледах рекламата по Sat 1 - че това е новата тройка, до последно не я разпознавах
А и относно новата линия, нали все пак се сещате, че новите модели на всички производители са по-заоблени и т.н., не става да излязат с ръбат дизайн като на Е36-цата ( която все още държи стил като визия, впрочем )
Под ръбат - имам предвид сега, а не преди 10 години
Айде дай боже всекиму по една нова тройка, пък дори и да не е 330i 

- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
ivokaza написа:Направо е фантастичнаУдари в земята и A4 и C-класата
Направо не можах да повярвам като гледах рекламата по Sat 1 - че това е новата тройка, до последно не я разпознавах
А и относно новата линия, нали все пак се сещате, че новите модели на всички производители са по-заоблени и т.н., не става да излязат с ръбат дизайн като на Е36-цата ( която все още държи стил като визия, впрочем )
Под ръбат - имам предвид сега, а не преди 10 години
Айде дай боже всекиму по една нова тройка, пък дори и да не е 330i
ЕЕЕЕХр пич!
Нали затова са тези спорове във форума. Защото много хора ( и аз между тях) искат като видят едно БМВ, да познават, че е такова от 300 метра, а не като видят емблемата, пък било то и 2015-та година модел.
А докато пишех горното се сетих и откъде е: около 96-та - 97-ма, като излезе Е39, журналистите мелеха на главите на дизайнерите в Мюнхен, че са консервативни на фона на новите тогава А6 и очиларка. Някаква жена от щаба на БМВ, не съм сигурен какъв пост заемаше, отговори:
"Ние искаме колкото и ново да е едно БМВ, да си личи, че е БМВ отдалеч"
Това всъщност ми е проблемът с новия дизайн. Не, че е нов или заоблен, просто не виждам в него СИЛУЕТА на марката
...Тез` две бири `що ги каза ...?
- ivokaza
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 406HDI
BigMuzzy - всички производители на автомобили, започнаха да се нагаждат към пазарите и към търсенето. Изобщо не ги ебе, дали ще се познава БМВ-то, стига да се продава по-добре и по-добре. Който не продава в този бизнес загива. Затова толкова сливания направиха различните марки, за да си намалят разходите и да увеличат продажбите. То и БМВ джипове нямаше, то и дизели БМВ-та нямаше едно време, и мини автомобили като 1-серия също - вярно БМВ се отличаваше - сега започна да се слива в огромния автомобилен пазар. И колкото и да искаме БМВ винаги да излиза с нещо уникално, не може да се получи - и все пак си мисля, че като дизайн вадят нови разчупени идеи - я погледни Аудита-та - ако ми намериш разлика в дизайна на A3,A4,A6 и A8 - аз черпя - какво са направили - един и същи фейс - с по-голямо купе. А я виж на БМВ 3-ка, 5-ца, 7-ца - различни като визия, стил, дизайн. А и да не забравяме, че критериите и изискванията към новите модели на БМВ винаги са били мнооого високи - каквото направят трябва да е бeз аналог - ами трудно се постига.
В крайна сметка си мисля, че като цяло продължават да поддържат високото ниво на БМВ, макар и с по-масови и популярни на вид модели. Пък който иска мега БМВ - да си поръча 645i

В крайна сметка си мисля, че като цяло продължават да поддържат високото ниво на БМВ, макар и с по-масови и популярни на вид модели. Пък който иска мега БМВ - да си поръча 645i

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5