Няк'ви забележки...?
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Turturelo написа:otka4ena написа:че е за да загрява по-бързо колата през зимата
затова се слага картон от вътрешната страна пред радиатора ..култово българско изпълнение ..
лека поправка:култово балканско изпълнение

друга забележка джантите в началото мислех че са като на М6 ама се оказаха ...не че ми пречи...аз да я имах и с железни джанти и с тасове щях да я карам..
трето, всичките модели които имат 1-2 години поява в пазара имат дефекти в мотора ( 98-01 биели на М3 Е46 много мои познати се попариха в Гърция където им смениха целия мотор тук не знам какво са направили по въпроса или Е60 дето на 30.000 км изтекъл кормилната рейка) и какво?Да не би Е30 или Е34 или Е36 да нямаха такива "детски" болести когато излезли на пазара пръв път???Какво да кажат собствениците на Е клас за които четох в Ауто Билд??Чак спирачките се отказват ей така и няма обяснение по въпроса! Сорри ама ако ми откажат спирачки на Е46 или Е60 и т.н. ще го хвърля на боклука..
иначе да се върнем на култовото картонче

- acrimonious
- кандидат ентусиаст
-
Абе и мен сутиенчето не ме кефи, ако бях на мястото на собственика бавно, бавно бих го свалил и после бих се израдвал на пълнежа...
Иначе количката си е един път!
Иначе количката си е един път!

- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
Турту ... колата е 1А
чакам един богат колега да си получи тия дни същата и още от сега съм пазарил една обиколка по магистралата ... ще пусна снимки
Иначе пак за 6-ката на Турту ... гледам и си мисля - има една ирония в цялата снимка ... отпред космическия кораб, а отзад - афганистан .... ама нали сме си свикнали
за сутиена - в ГЕР не съм видял нито една 6 с подобни гащи ... може би се предлагат на определени региони

чакам един богат колега да си получи тия дни същата и още от сега съм пазарил една обиколка по магистралата ... ще пусна снимки

Иначе пак за 6-ката на Турту ... гледам и си мисля - има една ирония в цялата снимка ... отпред космическия кораб, а отзад - афганистан .... ама нали сме си свикнали

за сутиена - в ГЕР не съм видял нито една 6 с подобни гащи ... може би се предлагат на определени региони

- Talibanin
- кандидат ентусиаст
-
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
GIORCETO написа:Владо кажи му че като вземе М6 съм му намерил човек за тая ако я дава до 120000 лв
Ти ли бе?

Turturelo.. Вие и фирмата в която работиш (Камор Ауто), ако така ги мислите нещата да не ви пука какво щяло да стане след 4-5 години.. мноо хубаво.. напраоо супер.

DA WOLF аз съм сигурен, че проблеми с електрониката ще има и след по малко от 4-5г... не съм срещал човек който има нова кола независимо от марката който да не е имал проблеми точно с електрониката.. включае и човек от този форум..

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Е - да, къде е по-готино да ти се чупи палеца на делкото. Сигурно всеки си има по един резервен в жабката
.

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
SlipKnoT написа:Turturelo.. Вие и фирмата в която работиш (Камор Ауто), ако така ги мислите нещата да не ви пука какво щяло да стане след 4-5 години.. мноо хубаво.. напраоо супер.![]()
и какво предлагаш ти? да стоим около колите с фазомери в ръце и да чакаме някоя електорника да се развали? Да стоим на смени с електронно измервателни уреди? Да организираме комитет по електрониките?
Какво се очакваше от мен да седна да спроя с DA WOLF на тема електорника? Аз пуснах 2 снимки на супер красив автомобил с 21 цола джанти .. повечето хора от форума не са виждали дори 21 цола джанта наживо .. идеята беше да споделя красотата на тази кола .. проблеми с електрониката щяла да има, драскало и се лаковото покритие .. ти почна да ми даваш акъл какво да правим в Камор Ауто.. BMW произвежда автомобили, които имат гаранция, ако този автомобил някога има проблеми с някой детайл и BMW открият това първи .. правят кампании и привикват автомобилите в официалните дилър, за да подменят дефектната част. Такива кампании е имало и за Е30, когато е излязло в производство, не ме карайте да ви вадя какви са били дефектите!!! Такива кампании правят абсолютно всички фирми и винаги ги е имало! Ако колата има друг проблем ще дойде в сервиза и повредата ще бъде отстранена .. така, че КАЖИ МИ КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИМ ПО ВЪПРОСА, ЧЕ ЕВЕНТУАЛНО МОЖЕ ДА ИМА НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ?! Исках да избегна преки спорове на глупави теми каквато е тази .. просто исках да покажа колата, защото е единствената 6ца в България, която е на такива големи джанти!
За сравнение пуснах снимките и в един-два от чуждите форуми, в които напоследък прекарвам значително време .. Коментара беше:
wow, that looks really nice! Are those OEM?
-Sal
--------------------------------------------------
Yep....those are OEM BMW 21" wheels.
I saw the exact set of wheels...
Car looks very nice! Wish I had 80Gs lying around..
така е приятелю, едно красиво нещо да сложиш и веднага ще дойдат 5 глупака да го осерат! ... по повод на пейзажа ..

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
SlipKnoT написа:
Ти ли бе?![]()
![]()
![]()
Ако бях аз щях да му пиша да ми я запази!

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Междудругото тези 21 цолови джанти що не съм ги видял в каталога на 6-цата? Да не би да сa индивидуал?

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Turturelo написа:...
Прочети заглавието на темата първо и после ми говори за заяжданаци, простотии и т.н... "Няк'ви забележки..?"

А 6ца с 21" има от в София 3-4 месеца.. и то с доооста по красиви Алпини

- marti the pi4
- младши ентусиаст
-
колата е супер... а " капутчета " от този сорт има навсчкъде по света за хора които си пазят колите ... навсякъде има летящи камъчета и други подобни и всеки обичащ колата си ако има възможност би си сложил... а за електроноката да му мисли този , който я кара ... не знам на вас какъв ви е проблема .... има си човека 6-ца ако има проблем с електрониката ще си го решава ( кисело е гроздето, кисело)
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Колата е много красива
В Русе съм виждал Додж Стелт със същият
аксесуар,ама беше през лятото.В Русия също много коли
се карат така,ама през зимата
Какво му е лошото да си пазиш колата
В Русе съм виждал Додж Стелт със същият
аксесуар,ама беше през лятото.В Русия също много коли
се карат така,ама през зимата
Какво му е лошото да си пазиш колата

- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колата наистина е уникална! Вчера я разгледах доста подробно в един "престижен" квартал
Номера не е от еднакви цифри, обаче твоя познат се разхожда с мнооого голям револвер в панталоните 

Never mistake motion for action...
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4