отново за винетките

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ataman » 02 Фев 2005, 12:03

и зъбен данък ще наложат и окото им няма да мигне:)като по турско време.
Пари има, но защо пък да ги хвърлят на пътищата...я как хубаво може да се уредят с тях нашите ушравници!
А знаете ли данъците и застраховките и всичките щуротии за моторите колко са много? Защото всички знаем един мотор като се кара 4 месеца в годината и какъвто е тежък колко разваля пътищата!
Вижте глупости е имало, им аи ще има. Винетки трябва да си вземем(аз взех) и това е! във форума и да ги плюем няма полза!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 02 Фев 2005, 13:40

Някой да каже само големия отрязак се лепи и ако е така малкия какво се прави?
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 02 Фев 2005, 14:28

Аз, доколкото разбрах от некадърното им обяснение, големия се лепи, а малкия се пази, предполагам може да го поискат при проверка :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DANIEL » 02 Фев 2005, 14:42

Абе то и на венетката нешто такова пише, ама щото и малката е направена да се лепи :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 02 Фев 2005, 15:12

големия отрязък се лепи / до тук ОК :D /, а малкия се пази когато предни джам е счупен или откраднат с малкия ти дават безплатен дупликат / но след протокол от КАТ за джама :shock: / а е направен да се лепи за удобство :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 02 Фев 2005, 15:12

tsvet40 написа:Аз, доколкото разбрах от некадърното им обяснение, големия се лепи, а малкия се пази, предполагам може да го поискат при проверка :idea:

А може би и за да се предпази от чупене на стъкла или свалянето на цели и заради винетките :) Все пак 54 лева са си 54 лева и ако ги свалят на черно на по 30лв лошо ли му е :) тя се сваля за 2 мин. от прозореца, ако се чупи!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 02 Фев 2005, 15:23

едната част без другата не ти върши работа ,мисля че стана ясно .. така че кражбата на стъкло заради винетката е бесмислена ,винаги могат да ти поискат другата част .А винетките мисля че са необходимост ,и тази година ще си купя,но ако не оправят пътищата поне малко през годината ,догодина няма да си купя ...

Предишна

Назад към Основен Форум