отново за винетките
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ataman
- кандидат ентусиаст
-
и зъбен данък ще наложат и окото им няма да мигне:)като по турско време.
Пари има, но защо пък да ги хвърлят на пътищата...я как хубаво може да се уредят с тях нашите ушравници!
А знаете ли данъците и застраховките и всичките щуротии за моторите колко са много? Защото всички знаем един мотор като се кара 4 месеца в годината и какъвто е тежък колко разваля пътищата!
Вижте глупости е имало, им аи ще има. Винетки трябва да си вземем(аз взех) и това е! във форума и да ги плюем няма полза!
Пари има, но защо пък да ги хвърлят на пътищата...я как хубаво може да се уредят с тях нашите ушравници!
А знаете ли данъците и застраховките и всичките щуротии за моторите колко са много? Защото всички знаем един мотор като се кара 4 месеца в годината и какъвто е тежък колко разваля пътищата!
Вижте глупости е имало, им аи ще има. Винетки трябва да си вземем(аз взех) и това е! във форума и да ги плюем няма полза!
tsvet40 написа:Аз, доколкото разбрах от некадърното им обяснение, големия се лепи, а малкия се пази, предполагам може да го поискат при проверка
А може би и за да се предпази от чупене на стъкла или свалянето на цели и заради винетките

- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
едната част без другата не ти върши работа ,мисля че стана ясно .. така че кражбата на стъкло заради винетката е бесмислена ,винаги могат да ти поискат другата част .А винетките мисля че са необходимост ,и тази година ще си купя,но ако не оправят пътищата поне малко през годината ,догодина няма да си купя ...
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3