новата 7ца срещу мерцедес с-класа 550 срещу ауди а8 в8

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: IS
Мечтае да кара: IS

Re: новата 7ца срещу мерцедес с-класа 550 срещу ауди а8 в8

Мнение от alexi2828 » 25 Сеп 2009, 1:38

Като дизаин Мерцедеса на първо място просто превъзхожда Ауди и БМВ.БМВ-то ми прелича повече на файслифт, като излезе Е65 имаше разлика в дизайна в сравнение с предишното БМВ и много се изкефих на Е65 когато я видях за първи път, а новата 7-ца ме кефи, но не ме грабва.За мен Ауди и БМВ са някак си на кантар като дизаин.
Добрите момчета отиват в рая, лошите където си поискат.
Свободен е онзи, който от нищо не се бои и не зависи от нищо.

Потребител
Аватар

Мнение от mirizlivpor » 01 Окт 2009, 9:05

Добра статия. Аз съм карал по-стари седмици и съм притежавал А8. Въпреки, че до скоро бях горд собственик на БМВ бих предпочел А8 пред останалите. За мен то има най-изчистен и класически дизайн, което е предимство за мен. Алуминиевото шаси, куатрото, ергономичният интериор, звукът (много важно за мен, в старото ми беше Bose с 12 колони и допълнително 3 10-инчови MTX-а в багажника) са още показатели, по които А8 е по-добро от останалите за мен. А за максималната скорост и ускорението - не е чак толкова по-бавно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Мнение от Бимбо » 03 Окт 2009, 0:09

Аз казвам че 7-мицата е кой е по-по-най.Защо?Защото вътре е като космически кораб с бяла кожа :mhihi:.Най-добрия двигател на света за лимузини.Карал сам и 3-те на тест драйв и като сектант казвам за БМВ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Наистина вози малко стегнато,нооооооооооооооооооооооооооооооо завива като М3 :lalala:,човекът който се качи да ме повози на "ръба"ми доказа предното впечатление.Според мен никоя друга лимузина не завива и не дава такова усещане като НАШИЯ "Вазпитаник".Браво! :driving:

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 03 Окт 2009, 10:07

Честно казано ако човек е пробвал и 3-те коли, последния му избор би бил А8 освен ако не е пристрастен или не говорим за бъдещо неизлязло още Ауди А8 :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Основен Форум