Вече няма да има “неуловими” нарушители по магистралите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от koko29 » 23 Юни 2009, 21:49

Освен това никой уважаващ себе си полицай няма да е напъва да лови който и да е като знае, че мама и тате на маминия сульо ще го отърват с парите си. Или пък съда ще пусне престъпника щото видиш ли нарушенията не са установени по надлежния ред. А в най-лошия случай престъпника ще стане кандидат-депутат и ще се сдобие имунитет срещу "униформената измет". Докато по върховете има боклуци, които да отварят очите на други боклуци така ще е и по-добре ще е да свикнем с това. По-лесно се живее.

Потребител
Аватар

Мнение от RooKie » 25 Юни 2009, 19:01

Да,идеята че тези коли ще се ползват с предназначението им е абсурдна.Та по темата някой писаха че не им било лесно на полицаите.То на кого ли му е лесно.Обаче ФАКТ е,че 90% от куките са или неграмотни с липса на елементарно образование или тотални ИДИОТИ с адски куц манталитет и гледат всички като престъпници-ей това вече нямам коментар.Случвало ми се е да имам земане даване с полицай и почти всеки път съм с адски негативно впечатление.Още повече да не говорим че вместо да правят нещо да хванат пиян шофиор,убиец или прочие те кво залепват се за някой дет могат да му вземат 20-тяхто лева.Всичките са такива-едни гладни хиени..въртят се около мършичката! ;)

Аватар
Кара: автомобил
Мечтае да кара: два автомобила
Детайли за колата: купе,двигател,волан,гуми

Мнение от jordanpar » 25 Юни 2009, 20:52

Коки,братленце,сигурно имаш познати,близки или ти самият си в системата на МВР.
Не ме интересува ти какво мислиш,важното е аз със какви униформени глупендери гледащи те само в ръцете и джобовете съм се сблъсквал,подпряни на патрулката,небръснати,разпасани и държащи палката в ръка--символ на цялото им самочуствие.
Айде със здраве.

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: ///M

Мнение от Koz » 30 Юни 2009, 11:24

те от тези астри на БМВ направо от магаре на кон :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

...

Мнение от zliat71 » 12 Юли 2009, 23:43

Е.Димитров написа:
PeReZ написа:Аз не разбирам какво сте се размрънкали, подарили са им (даже по-скоро подарили са НИ) 2 чисто нови БМВ-та, къде точно е проблема в този случай, че има толкова негативни, тъпи, детски и псевдо-рейсърски коментари в стил бързи и яростни 3 ?

Проблема е следният:
Ако ти си милиционер от Пловдив ,на вас не трябва и колела да ви подаряват,писал съм жалба срешу вас(милицията и по-специално кат) за неадекватно държание и брутално отношение,естествено че няма никакво развитие,освен това милицията е винаги в нарушение,нито имат стикери за преглед,нито винетки,нито карат с колани,нито спазват правила за движение като скорост в населено място,нито помагат с каквото и да е било,нито са учтиви и културни,често на колите имат изгорели фарове,неугледни(мръсни),излизайки на улицата ,само гледат некой лев да вземат.Това е Българската милиция,отбор пропаднали типове които се държат като господари,какво уважение да имам към вас като сте най-изпадналите типове,и заплатите ви не са виновни,постоянно мрънкате за какво ли не.
Eвала колега да знаеш че тоя е мръсна корумпирана кука виж го как се стяга като девственица.
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 99"318 I"E-46
Детайли за колата: E46

,,,,

Мнение от zliat71 » 12 Юли 2009, 23:49

Има ли тъпи кукиии :bang: ХА-ХА -ХА. мамицата им нещастна.
Не е важно какво говорят зад гърба ти Важното е като се обърнеш всички да мълчат
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от PeReZ » 13 Юли 2009, 0:12

Вие малоумни ли сте, не съм кука и определено не симпатизирам на полицията по никакъв начин :evil: .
Казах че са подарили БМВ-тата на българската полиция, респективно на българските граждани, каквито именно сме всички (това имах предвид като написах "подарили са НИ").
И това че са подарили 2 бмв-та трябва да ни радва не да ни кара да злобеем и да обсъждаме отново колко в батака е полицията ни и държавата ни.

zliat71, ти пиян ли си или просто не можа да схванеш за какво става въпрос ?

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Юли 2009, 0:20

ще ги замерим некой път хахахха :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 16 Юли 2009, 17:30

Е т'ва е супер нереално , защото винаги ще има по - бързи :ahah: :ahah: :ahah: :ahah:
Аре нема нужда...

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 17 Юли 2009, 18:15

Leon написа:Единствения проблем в тази иначе хубава новина е,че тези автомобили НИКОГА няма да се ползват по предназначение! Ще отидат при някой с пагони средно ниво да се вози от едно РПУ до друго и ще стоят отпред и отзад на делегациите. Както стана с доста други "супер" автомобили, които полицията тръбеше, че ще гонят престъпници (Ауди ТТ, Поршета, СЛ Мерц, Ц320 АМГ и т.н.). Едни шапкари си правят кефа, който ние плащаме с нулева ефективност. А по магистралите полицаите с 1.4 астра само гледат как ги подминават и си го изкарват на тези, дето спираме...
Даве може да ги изкарват само по празници,на някои фотболни дербита,там колите ги използват като загради да не се навлиза в улицата.
Повечето са настроени негативно към катаджиите ако питате мен, ;) от колкото към другите полицай.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 17 Юли 2009, 19:10

Абе една нормална патрулка има право на 7л. бензин за 12 часово дежурство. Магистралните не ги знам как са, но всички знаем колко харчи 330i като се настъпи. Така че споко.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

Потребител
Аватар

Мнение от speed king » 17 Юли 2009, 19:20

Няма смисъл да се бяга от полицаите!Карам мотори от няколко години и никога не съм им бягал- винаги сме се разбирали нещо,дори и за супер сериозни нарушения.Тези коли са просто крачка към модернизирането на полицията и са предимно за респект,едва ли ще ме гонят с 250 по магистралата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 525tds
Мечтае да кара: Винаги BMW

Мнение от №0123456789 » 22 Юли 2009, 2:23

Е.Димитров написа:
PeReZ написа:Аз не разбирам какво сте се размрънкали, подарили са им (даже по-скоро подарили са НИ) 2 чисто нови БМВ-та, къде точно е проблема в този случай, че има толкова негативни, тъпи, детски и псевдо-рейсърски коментари в стил бързи и яростни 3 ?

Проблема е следният:
Ако ти си милиционер от Пловдив ,на вас не трябва и колела да ви подаряват,писал съм жалба срешу вас(милицията и по-специално кат) за неадекватно държание и брутално отношение,естествено че няма никакво развитие,освен това милицията е винаги в нарушение,нито имат стикери за преглед,нито винетки,нито карат с колани,нито спазват правила за движение като скорост в населено място,нито помагат с каквото и да е било,нито са учтиви и културни,често на колите имат изгорели фарове,неугледни(мръсни),излизайки на улицата ,само гледат некой лев да вземат.Това е Българската милиция,отбор пропаднали типове които се държат като господари,какво уважение да имам към вас като сте най-изпадналите типове,и заплатите ви не са виновни,постоянно мрънкате за какво ли не.

:clap: :clap: :clap: Евалата пич! Така си е! Неможеш да си представиш само колко си прав .. (не че е по темата, но..) Иначе като изключа катаджийте и тези дето им се ще да са такива, то останалата част са готини, бих казал даже идеалисти и отговорни. Лично ако от мен зависеше бих дал тези нови БМВ-та на криминалистите да гонят престъпниците отколкото на "магистралните полицаи".

:bgflag:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

e ako....

Мнение от Chimerasv » 28 Юли 2009, 6:03

ако минеш покрай тях със 160 и после те догонят.. :) изкарали са си 100-рката ;)

ПС: докато мислим така и те ще прибират лев по пътищата :)
пък иначе 90% от нас ще ходим пеш :mhihi: :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от mafiata_ » 05 Авг 2009, 15:16

:D :D :D верно си е

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум