Рекламна Война

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от Ivo_Borisov » 16 Апр 2009, 15:13

Ogi написа:http://www.youtube.com/watch?v=IChJ5QZ7pfk
:mhihi:

:mhihi: Яко!

Аватар
Кара: Хулиган по пътищата
Детайли за колата: Екстри много :)

Мнение от quickshare » 16 Апр 2009, 15:25

320i_coupe написа:Интересно, че мерцедес нещо ги няма в тая "война".

На пенсионер,трябва ли му билборд...то безтуй мерц не могат да се сравняват по продажби с бмв и алди.Мерц е в друга свера при автомобилите демек "мързи ме",докато алди и бмв поне за мен за много по преки конкуренти !!!
Изображение

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 16 Апр 2009, 20:03

Ех, колко ниско падат от Ауди... А колко по-ниско паднаха след отговора на BMW :twisted:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sk. » 16 Апр 2009, 23:51

Бахти бруталната реклама.. :mhihi:
Но пък колеги, кой би си купил кола от такъв клас само заради бил борда.. особенно М3.. около 160 000лв..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 & E39

Мнение от nikolai_v » 16 Апр 2009, 23:58

sk. написа:

Бахти бруталната реклама.. :mhihi:
Но пък колеги, кой би си купил кола от такъв клас само заради бил борда.. особенно М3.. около 160 000лв..
Тези реклами са повече с цел поддържане на имиджа на марката, отколкото с цел продажби.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 17 Апр 2009, 9:14

да оставим всичко настрана... направете си следния експеримент. питайте който и да е монтьор коя кола му е по-лесно да обслужва бмв или ауди...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 17 Апр 2009, 9:28

[steeN] написа:да оставим всичко настрана... направете си следния експеримент. питайте който и да е монтьор коя кола му е по-лесно да обслужва бмв или ауди...

и какъвто и да му е отговора това какво ще значи ?????

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 19 Апр 2009, 13:42

Acceleration написа:
[steeN] написа:да оставим всичко настрана... направете си следния експеримент. питайте който и да е монтьор коя кола му е по-лесно да обслужва бмв или ауди...

Боли ме **я , да не съм монтьор. То ако почнеш тях да ги слушаш , трябва да си караш стариите дараци , понеже най-лесно се обслужват :idea:
А тея реклами са ми смешни в смисъл нелепи - не мога да повярвам , че огромни корпорации като БМВ и ВАГ се заяждат като някакви ученици в междучасие :evil: Наистина - каде са Мерц в тези глупости - няма ги , защото те си държат на имиджа и на чичко паричко , евентуалния им клиент , такова нещо няма да ми се хареса много ...
А за баналния спор БМВ срещу Ауди - двете марки имат по над 100 модела , така че трябва да се говори конкретно , ако изобщо можеш да сравниш две различни ценностни системи. Като технолигия и двете марки са близо (демек на върха) , като цяло според мен БМВ са по-напред , но при някой модели изостават значително . Особене тея с малките бензинови двигатели , които при БМВ са атмосферни а при Ауди - с принудително пълнене...
А диодите - мен лично адски много ме кефят - не изглеждат ефтино и придават сташен фасон. Все едно преди 10 години когато БМВ пуснаха "ангелските очи" да беше казал някой , че са ефтин и тъп рекламен трик :roll:
ПС: набързо прегледах коментарите във линка и ми се наби на очи един фен , дето е "имал" С8 и казва че е страшен боклук или хладилник :help: :help: :help: абе някой хора на 12 години нещо много си вярват ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Апр 2009, 16:58

Тея рекламни войни са за балъците да се радват,нищо съществено

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 19 Апр 2009, 20:03

acho.rs написа:
Acceleration написа:

Боли ме **я , да не съм монтьор. То ако почнеш тях да ги слушаш , трябва да си караш стариите дараци , понеже най-лесно се обслужват :idea:
А тея реклами са ми смешни в смисъл нелепи - не мога да повярвам , че огромни корпорации като БМВ и ВАГ се заяждат като някакви ученици в междучасие :evil: Наистина - каде са Мерц в тези глупости - няма ги , защото те си държат на имиджа и на чичко паричко , евентуалния им клиент , такова нещо няма да ми се хареса много ...
А за баналния спор БМВ срещу Ауди - двете марки имат по над 100 модела , така че трябва да се говори конкретно , ако изобщо можеш да сравниш две различни ценностни системи. Като технолигия и двете марки са близо (демек на върха) , като цяло според мен БМВ са по-напред , но при някой модели изостават значително . Особене тея с малките бензинови двигатели , които при БМВ са атмосферни а при Ауди - с принудително пълнене...
А диодите - мен лично адски много ме кефят - не изглеждат ефтино и придават сташен фасон. Все едно преди 10 години когато БМВ пуснаха "ангелските очи" да беше казал някой , че са ефтин и тъп рекламен трик :roll:
ПС: набързо прегледах коментарите във линка и ми се наби на очи един фен , дето е "имал" С8 и казва че е страшен боклук или хладилник :help: :help: :help: абе някой хора на 12 години нещо много си вярват ...

С някои неща съм съгласен, НО лампичките появили се като конкурентно решение на ангелските очи са просто трагична селения, ОК харесват ти, карай си я с тях, но за мен лично ако трябваше да си купя Ауди бих му махнал точно това, пък ако трябва за целта да обърна интернет в търсене на други съвместими фарове. Честно казано незнам как разбираш че са качествени (сигурно са), но някой дръгел наточен от илиенци немога да го различа от ново Ауди в тъмното квото е да става.
Колкото до това С8 дали е хладилник, зависи от гледната точка и финансовата възможност, а не от възрастта ;)
А и кажи по подробно в какво точно изостават малките двигатели на БМВ от тези на АУди? Коне, време до 100, време за изминаване на 1/4 миля със старт от място? Или важното е еластичност, икономичност и надеждност при тези мотори? Да изостават по първите показатели, но не изостават по другите, а в този клас автомобили и предназначението им не мисля, че е по важно за колко взимаш 400м.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Апр 2009, 20:57

Абе на голф съм виждал "ангелски очи" ама до сега не съм виждал някой да имитира на ауди лампичките,това с ангелските очи стана е**баси и селския тунинг,като се почне от голфовете та до всекакви автомобили,също толкова селко е да сложиш на Е30, Е36 ангелски колкото и на голф,хайде да си сложим ръка на сърце и да кажем R8 на ауди(само тези които са карали този автомобил да кажат) дали не е по огън от М5 ,и в 2 те коли съм се качвал и карал поне по хиляда км.аудито е огън сравнение с БМВ то.
Ауди S8 съм карал както и БМВ 7 ма серия,няма такъв конфорт като в аудито(2007г. и 2008)
Истината е че ауди е в пъти по скъпа подръжката от БМВ

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 20 Апр 2009, 9:06

Е.Димитров написа:Абе на голф съм виждал "ангелски очи" ама до сега не съм виждал някой да имитира на ауди лампичките,това с ангелските очи стана е**баси и селския тунинг,като се почне от голфовете та до всекакви автомобили,също толкова селко е да сложиш на Е30, Е36 ангелски колкото и на голф,хайде да си сложим ръка на сърце и да кажем R8 на ауди(само тези които са карали този автомобил да кажат) дали не е по огън от М5 ,и в 2 те коли съм се качвал и карал поне по хиляда км.аудито е огън сравнение с БМВ то.
Ауди S8 съм карал както и БМВ 7 ма серия,няма такъв конфорт като в аудито(2007г. и 2008)

За кой огън в R8 ми говориш? За онова Ауди със страхотния дизайн дето слагма Ламботата в джоба си, ама върви толкова зле, че трябваше да изчакаме да му пуснат в продажба и големия двигател ли? А дали изобщо М5 е в един клас с R8?
Колкото до лампите, да селско е ангелски очи на голф, но ако ти не си виждал вече имитации на лампичките на Ауди, доста хора вече сме ги срещали, даже смело мога да ти кажа че в Автомания-ците се появиха преди Ауди да ги пусне серийно ;)
КоНфорт се пише с М и да ти кажа с ръка на сърцето, А8 е по красиво от Е65/Е66, но S8 е малко по различна от нормално А8 и съответно не е точно срещу обикновената 7-ца :winky:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M5

Мнение от Acceleration » 21 Апр 2009, 8:48

Е.Димитров написа:Абе на голф съм виждал "ангелски очи" ама до сега не съм виждал някой да имитира на ауди лампичките,това с ангелските очи стана е**баси и селския тунинг,като се почне от голфовете та до всекакви автомобили,също толкова селко е да сложиш на Е30, Е36 ангелски колкото и на голф,хайде да си сложим ръка на сърце и да кажем R8 на ауди(само тези които са карали този автомобил да кажат) дали не е по огън от М5 ,и в 2 те коли съм се качвал и карал поне по хиляда км.аудито е огън сравнение с БМВ то.

хах м5-цата е къде къде повече огън от р8-цата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 21 Апр 2009, 9:34

Dimo написа:

За кой огън в R8 ми говориш? За онова Ауди със страхотния дизайн дето слагма Ламботата в джоба си, ама върви толкова зле, че трябваше да изчакаме да му пуснат в продажба и големия двигател ли? А дали изобщо М5 е в един клас с R8?
Колкото до лампите, да селско е ангелски очи на голф, но ако ти не си виждал вече имитации на лампичките на Ауди, доста хора вече сме ги срещали, даже смело мога да ти кажа че в Автомания-ците се появиха преди Ауди да ги пусне серийно ;)
КоНфорт се пише с М и да ти кажа с ръка на сърцето, А8 е по красиво от Е65/Е66, но S8 е малко по различна от нормално А8 и съответно не е точно срещу обикновената 7-ца :winky:

Прав си колега ,че е грешно да се сравняват Р8 и М5. Съвсем различни класове, въпреки ,че ако влезеш в DragTimes.com ще видиш ,че времената им на 400м не се различават особено. Ама просто като излезе нещо ново светкащо с извънземна форма и всички им клепват ушите. Мен лично въобще не ме кефи Р8 а и в нета е пълно с клипове на Top и Fifth Gear където това ауди го пердашат поршета с по 50-70 кс по малко.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 21 Апр 2009, 10:17

Audi A4 e не само най-добре продаваният модел на фирмата, това е и моделът, който през 2008 г. изпревари по продажби най-силният си конкурент на пазара в Германия - BMW 3-Series.

Данните за 2008 показват, че Audi са продали 98 714 броя от A4 в Германия. Audi A4 се появи на пазара през април 2008. Версиите S4 Sedan и Avant ще се появят в Европа през първите месеци на тази година. Това е добър подарък за 100 годишнината на Audi.

Като цяло през миналата година Audi продаде малко над 1 милион автомобила по света, като все още изостава зад BMW, който е номер едно в продажба на луксозни автомобили по света с реализирани 1 120 000 автомобила през миналата година.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум