Помощ за избор между Е36-Е34 и АУДИ В4

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 15 Дек 2004, 10:47

Аз съм се качвал и съм карал и двата автомобила, които споменах така, че впечатленията ми са лични, но все пак се извинявам за неуместното мнение :uups: Наистина се пизложихме малко пак :confused:
човек се учи докато е жив...

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 15 Дек 2004, 11:16

!!Asen_X написа:Андро, какво си се заизвинявал ..... тук си си у дома! БМВ форум за БМВ ентусиасти, забрави ли ;)

Бях си у дома едно време, сега явно съм гост... пък то и като гледам - човек не може свободно и мнението да си изкаже, пък дори и с уговорката че е силно пристрастно. Те новите БМВ фенове вече и от мен почнаха да се срамуват... :confused: :( излагам форума...

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 15 Дек 2004, 11:39

:cop: Това, че сме умопомрачени в някои отношения на тоя форум - това няма нужда да се коментира въобще. За повечето хора, автомобила е средство да си свършат работата. За нас, той е като продължение на тялото и душата. Не ги разбирам такива хора, дето идват в БМВ форума (или в Ауди форума, идеята е същата) и питат за сравнение м/у БМВ и нещо друго. Много ясно, че ще получат много пристрастни съвети.

Аз няма да изпадам в крайности, но споделям мнението на Турбо Маниака - съвременните халдекс "куатро" 1.8 турбо резачки от ВАГ не са това, което Ауди започна с оригиналното Ауди куатро.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
Мечтае да кара: и да му е спокойно

Мнение от Babuna » 15 Дек 2004, 12:10

LandShark написа:
!!Asen_X написа:Андро, какво си се заизвинявал ..... тук си си у дома! БМВ форум за БМВ ентусиасти, забрави ли ;)

Бях си у дома едно време, сега явно съм гост... пък то и като гледам - човек не може свободно и мнението да си изкаже, пък дори и с уговорката че е силно пристрастно. Те новите БМВ фенове вече и от мен почнаха да се срамуват... :confused: :( излагам форума...

Младеж, излагаш точно НИКОЙ! 8)

Лично аз смятам, че трябва да приемем 12-ти Декември (май тогава се разписа за пръв път отново във форума) като официален празник на клуба в твоя чест и на този ден съфорумци ще се проздравяваме, както Роската обичаше да казва, с "ААААУУУУУУУП!".

:twisted:
CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Мнение от kay » 15 Дек 2004, 12:28

Babuna написа:Лично аз смятам, че трябва да приемем 12-ти Декември (май тогава се разписа за пръв път отново във форума) като официален празник на клуба в твоя чест и на този ден съфорумци ще се проздравяваме, както Роската обичаше да казва, с "ААААУУУУУУУП!".

Подкрепям идеята! С две ръце "за"! ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 15 Дек 2004, 13:11

Айде стига ве - трябвало да се извинява човека - че от къде на къде. ТУК Е БМВ ФОРУМ - синьо-бял до мозъка на костите. Babun - и ти си виновен - трябвало да сме били толерантни - аз пък неискам. От къде на къде ще идват тук разни и разнообразни фенове да ни късат нервите с техните си престави за коли, тининги и интервюта, а ни ще трябва да сме толерантни - няма такъв филм - кой не му харесва, че сме коне с капаци да не влиза тук - никой не сме вързали да ни чете умопомраченията. Дреме ми на мен какво им е хубавото и практичното на другите средства за придвижване. Василен и той е виновен - много добре знае с една такава тема (пък било и с предупреждение в началото), какво ще стане. Трябваше да ги питаш по другите форуми за техните марки, а тук за БМВ - после прави си сам изводите и сравненията - така де кой нормален човек тук ще ти каже, че аудито е по-добро, пък дори и наистина да е така - все едно в техния форум има даже и нищожна вероятност за обратното.

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Мнение от NeoPrint » 15 Дек 2004, 16:53

E точно така си е! Много добре го написа Димитър,евала! Колкото до притесненията на Андро-не си и помисляй,че излагаш,напротив човече :ok: и /:bowdown:/ да не пропусна :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 15 Дек 2004, 16:59

tsvet40 и Nasti

Момчета, вие сте в този форум от доста време и много добре познавате фанатичните ни изблици от време на време. ;) Много ще се радвам, ако не ни се сърдите, защото bmwpower-bg.net е единственото местенце, където няма нужда да си кривим душата и можем да бъдем абсолютно пристрастни. Все пак тук сме си вкъщи ;) Надали има някой, който да иска да ви обиди, просто всичко е въпрос на вкус. Никой от нас, не открива нещо привлекателно в марката Ауди и просто изказва своето лично мнение, това е ;)

LandShark
Тук освен нас, болните от бабуновата диагноза - синьо-бяла болест, има и хора, които карат БМВ по различна причина. Нормално е - 100 човека, 100 мнения :)
Никой не се срамува от теб, напротив, и ти го знаеш, чудесно ;) Точно пък на теб, няма кой да ти се сърди, всички си те знаем и всички те ценим високо и те уважаваме ;)

ПсихопатVANIO
ПсихопатVANIO
Аватар
Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
Мечтае да кара: BMW E24

Мнение от MadVanio » 15 Дек 2004, 17:56

БМВ ФОРУМ - ТУКА ВСИчКИ СМЕ СЕ СЪБРАЛИ ОТ ЕДНА МАГИЯ И ТЯ Е СИНЬО-БЯЛА.И НИКОЙ НЕ СЕ СРАМУВА ДА СИ ГО КАЖЕ И ПРИЗНАЕ !
БМВ ФОРЕВЕР И НЕКА СМЕ КОНЕ С КАПАЦИ ТАКА СИ НИ ХАРЕСВА !

ИМА ЛИ БОЛНИ ОТ ЛюБОВ НА ТЕМА БМВ ТУКА А?
АЗ СЪМ БОЛЕН И СИ ГО ПРИЗНАВАМ !!!
И ПАК ДА НЕ ПРОПУСНА БМВ FOREVER!!!
И ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИчКИ ВЪЛЦИ АУУУУУУ АУУУУУУУУУУ!

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 15 Дек 2004, 18:00

Никой не се срамува от теб, а напротив, гордеем се с това че си основоположник на този форум посветен на БМВ! Нормално е да има пристрастие, но немисля, че е чак то е прекалено, ако всички бяха казали че аудито е за предпочитане после щеше да има мнения колко сме били обективни, направо за пример, е да ама не, истината е че ако тоя дето трябва да избира, пробва едната и другата кола, няма да се замисли много :twisted: Е това не е пристрастие, тва е просто мнение и за да няма пристрастност ще добавя, че и ауди е хубава кола все пак! ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 15 Дек 2004, 20:26

LandShark написа:излагам форума...

Немога да повярвам, че се случва, ама наистина е така... Жалко, бях останал с много положителни впечатления от тебе :(

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 15 Дек 2004, 20:27

[quote="LandShark"][/quote]
He's back in Blue-White :bowdown:
Mr. Barabonkov, welcome back :D
Много се радвам, да те видя отново във форма.
То и аз като силно пристрастен и умопомрачен и неуравновесен :mhihi: принципно си мълча, ама да ми изтипосат тема в главния форум - БМВ - Ауди.......
По принцип който и да се чуди между БМВ и Ауди бих му казал направо да си вземе Ауди, БМВ се кара със сърце и ако няма такова за тази кола, няма въобще защо да се качва.
А за Ауди-феновете - може и да сме умопомрачени, но сме умопомрачени в нашия форум и не мисля, че това би трябвало да ви притеснява.
Пишете си, не ни пречите :twisted:
АУУУУ АУУУУ АУУУУ
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от Alex Т » 15 Дек 2004, 20:45

Нека и аз да добавя едно интересно клипче, в което сравняват трите типа предаване - предно, задно и куатро. От него ясно се вижда какви са техните предимствата и недостатъци :)

http://www.flixvault.org/topgear_video/047.zip

Интересното е че накрая коментара е еднозначен:

REAR WHEEL DRIVE

и както казаха феновете: BMW FOREVER :twisted:
The Ultimate Driving Machine

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 15 Дек 2004, 21:10

Знаете ли, тук виждам че някой се е обидил от използвания от мен израз умопомрачение, честно казано не съм искал да засегна никого, но явно съм постигнал точно това. Тъпо...
Както и да е, но аз си мисля че не би трябвало тема в която някой пита за нещо конкретно още от втората страница да се превръща в синьо-бяла лудост и т.н. поради простата причина че не това е бил замисъла и. Погледнато реално форума е за това да помага на всички БМВ ентусиасти, а в случая Василен е БМВ ентусиаст имащ нужда от помощ за това да избере автомобил за приятел. В крайна сметка по света не всички шофьори са драйвъри, не всички коли са бегачки и не всеки се интересува от коли, аз имам познати които като чуят тема за коли и им става лошо, явно приятеля на Василен е точно такъв човек и именно за това последния е поискал мнението на хората тук там или където и да било.
Явно човека не се интересува от автомобил със дух бил той синьо-бял, розово-лилав или какъвто и да е, а просто иска да кара кола която да му върши работа. Приемете че има и такива хора. В крайна сметка никой не е дошъл тук да обяснява как Ауди е по-добрата кола или нещо такова. Да както всяка друга (включително и БМВ) и тя има своите предимства и недостатъци.
Така че мисля че в случай като този е хубаво да има някакво разбиране особено в случай когато момче от вашия отбор има нужда от съвет. А може да бъдете сигурно че съвета в никакъв случай не са изказванията за синьо-бялата магия болестта на пропелера и т.н., защото както казах и по-нагоре не всички ги разбират, а е твърде вероятно приятеля на Василен да е точно от тези хора.

Аз лично ви разбирам, напълно ясно ми е, просто не споделям тази болест ;-)
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Dimitar » 15 Дек 2004, 21:56

Хе хе. Кучето си лае - кервана си върви. Принципно си прав, ама ако темата беше в "Извън темата" или в "Купува - продава" - основния форум е ОСНОВНО ЗА БМВ-та. Аз ако дойда във вашия форум и попитам БМВ или Ауди - нали са сещаш как ще се превъзнесат Ауди феновете - та така е и тука.
Пък и много ми е интересно tsvet40 с какво впечатление е бил за LandShark, та сега си го развали - да не би да очакваше да каже че 5>6. Че то винаги повечето е повече 8) .
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14340

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум