Я да си признаят.....
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
М-power
krika-
евала пич-точно тва мисля и аз!А на пишлеменцата дето се опитват да ми дават тон в живота(дали ше имам 1,2,3,4,10 емблеми М на колата) мога само да кажа да си карат МПС-нцата дето НИКОГА няма да могат да се сравнят,с КОЕТО и да е BMW и да не размишляват особено много,че ше замирише... 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Re: М-power
Тоо Cool написа:krika-евала пич-точно тва мисля и аз!А на пишлеменцата дето се опитват да ми дават тон в живота(дали ше имам 1,2,3,4,10 емблеми М на колата) мога само да кажа да си карат МПС-нцата дето НИКОГА няма да могат да се сравнят,с КОЕТО и да е BMW и да не размишляват особено много,че ше замирише...
Смехурко

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
аз като по-нагъл и по-прост ще те питам драги pavcho_7125:
Какво аджиба търсиш в тоя форум? Интересно ли ти е? Що ли? Кво ли?
Искаш да научиш нещо ново или си губиш времето само?
Имате си форум на АУДИ, и то не-малък, там не е ли интересно????
Като гледам и ти май незнаеш...

Какво аджиба търсиш в тоя форум? Интересно ли ти е? Що ли? Кво ли?
Искаш да научиш нещо ново или си губиш времето само?
Имате си форум на АУДИ, и то не-малък, там не е ли интересно????
Като гледам и ти май незнаеш...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Аз харесвам и Ауди и БМВ, ама проблема е във вас момчета! Ако някой ваш авер от форума беше постнал тази тема, щеше да се приеме по съвсем различен начин. А ми аз понеже карам Ауди, вие понеже сте комплексирани, си мислите че някой се заяжда с вас, аз просто искам да се позабавлявам, все пак форумите са предимно за развлечение, не е ли така?! Вие тук сте в такова положение че трудно допускате непознати хора, всеки на всекиго се мазни, ако един каже едно всеки е на неговото мнение, а също така много хора от форума ви преиграват с ролята си
.
Успех

Успех
- Гост
-
и мойто има ... жалко не мога да кача някъде снимката отзад да видите колко добре му стои .....
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mafozi/detail?.dir=/1842&.dnm=d363.jpg качих я тук

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mafozi/detail?.dir=/1842&.dnm=d363.jpg качих я тук
Последна промяна Гост на 02 Дек 2004, 16:00, променена общо 1 път
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
pavcho_7125 написа:А ми аз понеже карам Ауди, вие понеже сте комплексирани, си мислите че някой се заяжда с вас...
Ми да комплексирани сме че сме събрали някой лев та да си купим БМВ

pavcho_7125 написа:аз просто искам да се позабавлявам, все пак форумите са предимно за развлечение, не е ли така?!
Тука си в гоооляма грешка, предимно го ползваме за взаимопомощ ако на други места е само за забавление тук не е така!
pavcho_7125 написа:Вие тук сте в такова положение че трудно допускате непознати хора, всеки на всекиго се мазни, ако един каже едно всеки е на неговото мнение, а също така много хора от форума ви преиграват с ролята си.
Не се мазниме моето момче а се подържаме, маса народ във форума са приятели във живота ако смяташ че преиграваме с приятелството си значи никога не си имал приятел ... айде стига ти толкоз за сега

П.С. Ама тия фенове на "народните коли" и подобни се в тоя форум се пъхат

May the BMW force be with you!
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
Vasilen написа:pavcho_7125 написа:А ми аз понеже карам Ауди, вие понеже сте комплексирани, си мислите че някой се заяжда с вас...
Ми да комплексирани сме че сме събрали някой лев та да си купим БМВ
pavcho_7125 написа:аз просто искам да се позабавлявам, все пак форумите са предимно за развлечение, не е ли така?!
Тука си в гоооляма грешка, предимно го ползваме за взаимопомощ ако на други места е само за забавление тук не е така!pavcho_7125 написа:Вие тук сте в такова положение че трудно допускате непознати хора, всеки на всекиго се мазни, ако един каже едно всеки е на неговото мнение, а също така много хора от форума ви преиграват с ролята си.
Не се мазниме моето момче а се подържаме, маса народ във форума са приятели във живота ако смяташ че преиграваме с приятелството си значи никога не си имал приятел ... айде стига ти толкоз за сега![]()
П.С. Ама тия фенове на "народните коли" и подобни се в тоя форум се пъхат
Не съм във форума за да се карам за разни глупости, а и относно поста ти, мисля че не е точно така.

Кво ви става на всички бе? Много по-заядливи теми е имало във форума, на които почти никой от вас не е отговарял, макар че е имал правото, а сега подпалихте за тая глупост.....Колко пъти сме го разисквали ние самите това за ///М-ките....И аз мисля, че в този форум трябва да има диктатура над японски,орелджийски и тем подобни чайници и много-много да не им се дава думата, но не виждам и Павчо с нещо да е засегнал някой.......Не сте прави, мама му стара....
Ай да се заключва тая тема, щото само глупости се изписаха...

Последна промяна ISATIS на 01 Дек 2004, 11:44, променена общо 1 път
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
кво за М-ките вее
имам 2 на праговете,ама отвьтре.ск.лост светещ и ...и.....и.....

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
pavcho_7125 написа:Темата е главно за ташак ама вие сте ама мнооооооооого сериозно хора
pavcho_7125 написа:Това е една от най-големите селянии!

pavcho_7125 написа:Слагай си каквото искаш, ако искаш не на х.я, а на п.....а. Аз като ги гледам всички М много се смея!

pavcho_7125 написа:Абе Юнак кво толкова си се разпалил?!? Сложи си и ти още една!!

прочетох ги пак!

радвам се, че се забавляваш!

- pavcho_7125
- кандидат ентусиаст
-
chefo написа:pavcho_7125 написа:Темата е главно за ташак ама вие сте ама мнооооооооого сериозно хораpavcho_7125 написа:Това е една от най-големите селянии!
pavcho_7125 написа:Слагай си каквото искаш, ако искаш не на х.я, а на п.....а. Аз като ги гледам всички М много се смея!
pavcho_7125 написа:Абе Юнак кво толкова си се разпалил?!? Сложи си и ти още една!!
![]()
прочетох ги пак!![]()
Не си ме разбрал правилно.![]()
радвам се, че се забавляваш!
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4