Я да си признаят.....

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

М-power

Мнение от Тоо Cool » 01 Дек 2004, 1:49

krika- :yes: евала пич-точно тва мисля и аз!А на пишлеменцата дето се опитват да ми дават тон в живота(дали ше имам 1,2,3,4,10 емблеми М на колата) мога само да кажа да си карат МПС-нцата дето НИКОГА няма да могат да се сравнят,с КОЕТО и да е BMW и да не размишляват особено много,че ше замирише... :1:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: М-power

Мнение от pavcho_7125 » 01 Дек 2004, 1:56

Тоо Cool написа:krika- :yes: евала пич-точно тва мисля и аз!А на пишлеменцата дето се опитват да ми дават тон в живота(дали ше имам 1,2,3,4,10 емблеми М на колата) мога само да кажа да си карат МПС-нцата дето НИКОГА няма да могат да се сравнят,с КОЕТО и да е BMW и да не размишляват особено много,че ше замирише... :1:

Смехурко :twisted: :twisted:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 01 Дек 2004, 2:05

аз като по-нагъл и по-прост ще те питам драги pavcho_7125:
Какво аджиба търсиш в тоя форум? Интересно ли ти е? Що ли? Кво ли?
Искаш да научиш нещо ново или си губиш времето само?
Имате си форум на АУДИ, и то не-малък, там не е ли интересно????

Като гледам и ти май незнаеш...

:confused: :confused: :confused:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 01 Дек 2004, 2:15

Аз харесвам и Ауди и БМВ, ама проблема е във вас момчета! Ако някой ваш авер от форума беше постнал тази тема, щеше да се приеме по съвсем различен начин. А ми аз понеже карам Ауди, вие понеже сте комплексирани, си мислите че някой се заяжда с вас, аз просто искам да се позабавлявам, все пак форумите са предимно за развлечение, не е ли така?! Вие тук сте в такова положение че трудно допускате непознати хора, всеки на всекиго се мазни, ако един каже едно всеки е на неговото мнение, а също така много хора от форума ви преиграват с ролята си :evil: .
Успех

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 01 Дек 2004, 2:41

и мойто има ... жалко не мога да кача някъде снимката отзад да видите колко добре му стои ..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mafozi/detail?.dir=/1842&.dnm=d363.jpg качих я тук
Последна промяна Гост на 02 Дек 2004, 16:00, променена общо 1 път

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 01 Дек 2004, 10:01

pavcho_7125 написа:А ми аз понеже карам Ауди, вие понеже сте комплексирани, си мислите че някой се заяжда с вас...

Ми да комплексирани сме че сме събрали някой лев та да си купим БМВ :1:
pavcho_7125 написа:аз просто искам да се позабавлявам, все пак форумите са предимно за развлечение, не е ли така?!

Тука си в гоооляма грешка, предимно го ползваме за взаимопомощ ако на други места е само за забавление тук не е така!
pavcho_7125 написа:Вие тук сте в такова положение че трудно допускате непознати хора, всеки на всекиго се мазни, ако един каже едно всеки е на неговото мнение, а също така много хора от форума ви преиграват с ролята си :evil: .

Не се мазниме моето момче а се подържаме, маса народ във форума са приятели във живота ако смяташ че преиграваме с приятелството си значи никога не си имал приятел ... айде стига ти толкоз за сега 8)
П.С. Ама тия фенове на "народните коли" и подобни се в тоя форум се пъхат :twisted:
May the BMW force be with you!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 01 Дек 2004, 11:20

Абе хора, няма ли кой да я оправи тая тема бе!? Едно смислено нещо не прочетох тука :shock:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 01 Дек 2004, 11:26

Vasilen написа:
pavcho_7125 написа:А ми аз понеже карам Ауди, вие понеже сте комплексирани, си мислите че някой се заяжда с вас...

Ми да комплексирани сме че сме събрали някой лев та да си купим БМВ :1:
pavcho_7125 написа:аз просто искам да се позабавлявам, все пак форумите са предимно за развлечение, не е ли така?!

Тука си в гоооляма грешка, предимно го ползваме за взаимопомощ ако на други места е само за забавление тук не е така!
pavcho_7125 написа:Вие тук сте в такова положение че трудно допускате непознати хора, всеки на всекиго се мазни, ако един каже едно всеки е на неговото мнение, а също така много хора от форума ви преиграват с ролята си :evil: .

Не се мазниме моето момче а се подържаме, маса народ във форума са приятели във живота ако смяташ че преиграваме с приятелството си значи никога не си имал приятел ... айде стига ти толкоз за сега 8)
П.С. Ама тия фенове на "народните коли" и подобни се в тоя форум се пъхат :twisted:

Не съм във форума за да се карам за разни глупости, а и относно поста ти, мисля че не е точно така. :confused:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ISATIS » 01 Дек 2004, 11:39

Кво ви става на всички бе? Много по-заядливи теми е имало във форума, на които почти никой от вас не е отговарял, макар че е имал правото, а сега подпалихте за тая глупост.....Колко пъти сме го разисквали ние самите това за ///М-ките....И аз мисля, че в този форум трябва да има диктатура над японски,орелджийски и тем подобни чайници и много-много да не им се дава думата, но не виждам и Павчо с нещо да е засегнал някой.......Не сте прави, мама му стара.... :confused: Ай да се заключва тая тема, щото само глупости се изписаха...
Последна промяна ISATIS на 01 Дек 2004, 11:44, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 01 Дек 2004, 11:40

pavcho_7125 написа:Темата е главно за ташак ама вие сте ама мнооооооооого сериозно хора :evil: :evil:

Мога само да ти препоръчам да си прочетеш постовете отново и да решиш дали наистина е "за ташак" или си е чиста проба заяждане и опит за присмех :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 01 Дек 2004, 11:45

Мисля че ти трябва да ги прочетеш!!! :confused:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 01 Дек 2004, 12:00

кво за М-ките вее :D имам 2 на праговете,ама отвьтре.ск.лост светещ и ...и.....и..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 01 Дек 2004, 12:20

pavcho_7125 написа:Темата е главно за ташак ама вие сте ама мнооооооооого сериозно хора

pavcho_7125 написа:Това е една от най-големите селянии! :confused:

:roll:
pavcho_7125 написа:Слагай си каквото искаш, ако искаш не на х.я, а на п.....а. Аз като ги гледам всички М много се смея!

pavcho_7125 написа:Абе Юнак кво толкова си се разпалил?!? Сложи си и ти още една!!

прочетох ги пак! :evil:

радвам се, че се забавляваш! :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 01 Дек 2004, 12:28

chefo написа:
pavcho_7125 написа:Темата е главно за ташак ама вие сте ама мнооооооооого сериозно хора

pavcho_7125 написа:Това е една от най-големите селянии! :confused:

pavcho_7125 написа:Слагай си каквото искаш, ако искаш не на х.я, а на п.....а. Аз като ги гледам всички М много се смея!

pavcho_7125 написа:Абе Юнак кво толкова си се разпалил?!? Сложи си и ти още една!!

прочетох ги пак! :evil:

Не си ме разбрал правилно. 8)
радвам се, че се забавляваш! :winky:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум