M. The Next Chapter...
Модератор: Общи модератори
Нама лошо джипките да са бързи но основно при тях си остават офроуд качествата им, а Кайена определено ги има: http://www.youtube.com/watch?v=ubVflxB60vo като добавим и бързината му, мисля че за сега той няма конкуренция... Много ми се иска X-овете освен бързина да притежават и такива офроуд качества...
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
само не го карайте МЛ-а да завива, че тия от порше и бмв ще се спукат от смях
каиена по ме кефи, че можеш си се риеш и лек офроуд с него .. х5цата е доста ограничена в тва си качество ...
ама па разхода на Х5цата Каиена може само да го мечтае по харчещо нещо не съм карал
каиена по ме кефи, че можеш си се риеш и лек офроуд с него .. х5цата е доста ограничена в тва си качество ...
ама па разхода на Х5цата Каиена може само да го мечтае по харчещо нещо не съм карал
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
аз пък си мисля, че тия дето купуват такива машини гледат да са бързи на магистралата... не 0-100
и като се засечеш с cayennе-a на пешо да му направиш един ластик, а не 2 седмици да ти обеснява как си се прецакал. а другото остава доста на заден план(разход, ... ). също не си представям да вкараш 550 коня животно из калищата, освен ако пак не се засечеш някъде с пешо и той се заяде кой има по-голяма проходимост
хаха, пешо е виновен за всичко...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
[steeN] написа:...също не си представям да вкараш 550 коня животно из калищата, освен ако пак не се засечеш някъде с пешо и той се заяде кой има по-голяма проходимост![]()
Вкарвам го без да се замисля... Пешо не ми трябва

Ако ше го карам по асвалт само що да не си взема едно М6 кабрио за тия пари

Бас ловя, че много скоро производителите на тези СУВ ли там как се водят машини ще почнат да се надцакват точо по офроуд показатели... А и така е логично, за какво ти е все пак висок, 4x4 автомобил ако на първата мокра трева види зор?
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Много ми е чудно защо търсите логика при съвременните СУВ , още по-малко при Кайен и Х6 и ... хептем малко при Х6М и Турбо С
Всеки нормален човек ще ви каже ,че това са напълно безмислени концепции . Така че предлагам да не обсъждаме фактора - пригодност за ежедневието и офроуд възможности , защото това не са неща които купувачите търсят в тези машини

Всеки нормален човек ще ви каже ,че това са напълно безмислени концепции . Така че предлагам да не обсъждаме фактора - пригодност за ежедневието и офроуд възможности , защото това не са неща които купувачите търсят в тези машини

acho.rs написа:Много ми е чудно защо търсите логика при съвременните СУВ , още по-малко при Кайен и Х6 и ... хептем малко при Х6М и Турбо С![]()
Аз пък си мисля, че щом имат пазар и се купуват значи не са безсмислени.
acho.rs написа:Много ми е чудно защо търсите логика при съвременните СУВ , още по-малко при Кайен и Х6 и ... хептем малко при Х6М и Турбо С![]()
Точно това им е концепцията на тия автомобили. Офроудери с качества на бегачки на магистралата и в същото време луксозни, като интериор...
И ако не сравниме офроуд качествата им, както казваш съвсем спокойно можем да си търсим друга кола. Например 6-ца или 7-ца

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Клипа им е изрудски ,ТЕ продължават да ни разболяват още повече
Няма друга такава компания
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:acho.rs написа:Много ми е чудно защо търсите логика при съвременните СУВ , още по-малко при Кайен и Х6 и ... хептем малко при Х6М и Турбо С![]()
Аз пък си мисля, че щом имат пазар и се купуват значи не са безсмислени.
Аз пък си мисля , че има много неща които се продават но са лишени от смисъл

Естествено , че ако ми дадът такова нещо ще умра от кеф , но въпрос не е в това . Аз виждам смисъл единствено от Х6 - малко по-високо от обикновена кола , колкото за дупки,бордюри и планински пътища , но не и офроуд , като същевременно не прилича на високо комби като Х5 и всички от компания.Това е мое мнение не ангажирам никой с него , но си мисля че ако си голям фен на офроуда ще си вземеш Дифендър или ... НИВА , не 500-600 коня динозавър.
Също искам да коментирам онези 9 минути на ринга - НЯКАК СИ МИ СЕ СТРУВАТ ПРЕКАЛЕНО НЕРЕАЛНИ

Имам ноемврииския брой на "CAR" , където правят мега тест на 29 спортни коли (51 страници е теста) в търсене на спортната кола на годината - Х6 35и даде време на пистата , равно със това на Мазда РХ 8 и Фолксваген Сироко (разликата им е 0,1-0,2 секудни) , та нещо не ми се връзва 100 коня по-мощния 50и да даде 9 минути на ринга

ПС: теста е страшно интересен - има всичко от Гъмперт Аполо,Х6 до БМВ 123Д , Рено Клио Къп,КТМ Хбоу . Победител беше ЛП 560-4 , а на последно място ... еденичката - "handling very good , but let douwn by the engine.No track car " .
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:Аз само не разбрах къде в страницата на БМВ за X5 M и X6 M пише, че и двете са THE ULTIMATE OFFROAD MACHINE?
Хахахха , така е . Но дори да пише ,че са ултимат драйвинг , то със сигурност има и по-ултимативни

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
acho.rs написа:MaXimal написа:Аз само не разбрах къде в страницата на БМВ за X5 M и X6 M пише, че и двете са THE ULTIMATE OFFROAD MACHINE?
Хахахха , така е . Но дори да пише ,че са ултимат драйвинг , то със сигурност има и по-ултимативни
не и в класа си

acho.rs написа:MaXimal написа:Аз само не разбрах къде в страницата на БМВ за X5 M и X6 M пише, че и двете са THE ULTIMATE OFFROAD MACHINE?
За теб май е важно да се спори, ама за какво да се спори няма значение

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
MaXimal написа:acho.rs написа:MaXimal написа:Аз само не разбрах къде в страницата на БМВ за X5 M и X6 M пише, че и двете са THE ULTIMATE OFFROAD MACHINE?
За теб май е важно да се спори, ама за какво да се спори няма значение
Не бе , просто ме изкефи тва дето си написал , но коментирането на 2,3-2,5 тонни спортисти , няма как да не води до объркване и противоречия

- CheFs
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: E30 M3
Много надъхващо ! Звяра е затворен в клетка ще бъде лудница ! Очаквам да видя какво ще излезе ! Дявол на пътя