Какво за вас е БМВ?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 24 Ное 2004, 2:31

адски си прав тука ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 24 Ное 2004, 3:33

"Ти каква кола караш? - Фиат
-А ти?
-БМВ
А ти?
-Алфа Ромео...
-А ти?
-Карам Лада а иначе служебната ми е пушка...
Леко смях...-И каква ти е служебната?
-МИГ 29
- :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Истински разговор между приятели уж рацери и един пилот от Граф Игнатиево :lol:

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

BMW

Мнение от Тоо Cool » 24 Ное 2004, 15:57

BMW-The Car Of Your Dreams!
Мисля,че по-ясно не може и да се каже!BMW-това е всичко-никоя,ама никоя кола не може да се сравни с BMW-мощ и удобство,удоволствие от шофирането,агресия,агресия,агресия в най-чист вид-АБСОЛЮТНО колата на моите мечти!АМИН!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 24 Ное 2004, 19:15

popai написа:Разговор между компания непознати... " Каква кола караш еди каква си еди каква си, идва твоя ред.. БМВ" Вие знаете как звучи и каква ереакцията, без значение дали е 2 годишно или 20 годишно.. :D :cop:

Ей това мислене винаги ме е дразнело зверски! Може някой да кара Деу за 40 000 лв. ама аз не съм бил за жалене, аз съм бил хулиган, кисел гъзар, отворко, тежкар, бандит, измамник и какво ли още не съм чувал... Оня 50-годишен строй много повреди хората, който е различен е лош... А това е едно от нещата,които най-много ми харесват у БМВ - отличава се сред масата автомобили. Винаги.
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E34 520i Touring 95'
Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring

Мнение от Momcho » 25 Ное 2004, 0:53

За мен този автомобил е като "дар от Господ"!Не мога да го сравня с никой друг автомобил.За мен BMW е начин на живот.Без този автомобил не бих живял пълноценно.Той е част от живота ми!Спирам до тук,че се разчувствах здраво!
Изображение
89' E30 316i; 91' E36 320i; 95' E34 520i Touring

Потребител
Аватар

Мнение от stiker333 » 25 Ное 2004, 11:57

samo edno neshto bih kazal ,,jivot na skorost" :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pavcho_7125 » 26 Ное 2004, 2:50

Lion написа:
popai написа:Разговор между компания непознати... " Каква кола караш еди каква си еди каква си, идва твоя ред.. БМВ" Вие знаете как звучи и каква ереакцията, без значение дали е 2 годишно или 20 годишно.. :D :cop:

Ей това мислене винаги ме е дразнело зверски! Може някой да кара Деу за 40 000 лв. ама аз не съм бил за жалене, аз съм бил хулиган, кисел гъзар, отворко, тежкар, бандит, измамник и какво ли още не съм чувал... Оня 50-годишен строй много повреди хората, който е различен е лош... А това е едно от нещата,които най-много ми харесват у БМВ - отличава се сред масата автомобили. Винаги.

От какво по точно се различава като пътищата са се напълнили само с 5-ци и 3-ки?!? :roll: :roll: :roll: :mhihi: :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 26 Ное 2004, 10:07

БМВ = Безобразно Мъртво Возило :mhihi:
С други думи бездънна яма за пари, давани с цел да се направи бързо, като истинските резачки :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Мнение от popai » 28 Ное 2004, 15:52

pavcho_7125 написа:
Lion написа:

От какво по точно се различава като пътищата са се напълнили само с 5-ци и 3-ки?!? :roll: :roll: :roll: :mhihi: :mhihi:

няма лошо, нека да има, като се изпотрошиха голфчетата и аудитата, какво да карат хората.... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
Мечтае да кара: м5

Мнение от popai » 28 Ное 2004, 15:55

Lion написа:

Не разбрах кое те дразни в това, нищо лошо не мисля аз, това просто съм го забелязал не че нещо се дуя с това, все пак може да ти кажат и Порше карам... :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 29 Ное 2004, 23:22

За мен BMW е символ на добър живот и.. една доста смела мечта :) дано един ден се сбъдне, само дано не е прекалено късно :)
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 98' e36 318i
Мечтае да кара: e36 ///M3
Детайли за колата: M43B18

Мнение от BMWMHartge » 29 Ное 2004, 23:31

Като измислят нова азбука ще мога да го опиша.... :lol:
93' e36 320i coupe
98' e36 318i sedan

Предишна

Назад към Основен Форум