Стартира производството на серийния BMW S1000RR
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- zliat71
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99"318 I"E-46
- Детайли за колата: E46
- zliat71
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 99"318 I"E-46
- Детайли за колата: E46
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- 33k
- младши ентусиаст
-
- Кара: .....
- Мечтае да кара: X6M
- Illusion
- Бургаското явление
-
До този момент K1200S ми допадаше най-много, но мисля, че, ако имам възможност, несъмнено ще ми дрънкат ключовете на този мотор. Наистина изглежда много добре. И съм съгласна с колегите, които споменаха, че дизайна на БМВ не е от най-добрите, но мисля, че вече това няма да се коментира.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
от моторжии-разбирачи пък знам,че баварските мотори са за аматьори,много назад спрямо апонските 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- Illusion
- Бургаското явление
-
И на мен моторджии разбирачи ми твърдяха същото, но ми бяха споменали за този мотор и си признаха, че ще е голямо зло.
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Има нещо супер агресивно в тоя звяр. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

Мога да твърдя че това е най крадения мотор на всички времена и с доста страри техноклогии.Отпред е някаква кръстоска между Хонда ВФР и Ква ЗХ10 резервуара е копирната от хонда ЦБР с малки разлики за опашката пак някаква кражба от ЗХ10 са направили.За стари технологии говоря за начина на захващане на опашката към рамата това захвашане е от преди 10години а за моторите 10 години е разлика като Е30 и Е90.А доколкото бях чел някаде из нета че мислят да влизат в GP с този модел според мене се надхвърлят и то доста.
И да знаете мотор БМВ е за показване не за наказване
.
И да знаете мотор БМВ е за показване не за наказване

само най-добрите умират млади
- BigMUZZY
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TOURING `95 без номер на мотора
Не от приятели моторджии, а от статистика знам, че над 70% от полицейските мотоциклети в Европа и над 50% за цял свят са с марка БМВ! Същата марка мотоциклети дълго време водеше, а сега е на 3-то място по брой победи в Рали ДАКАР. ( 6 победи срещу 8 за Ямаха и 8 за КТМ )
Както и преди писах, БМВ правят корави и издържливи мотоциклети, не модни резачки. Мускам директо цитат за модела R1100RT:
The R1100RT has received numerous awards from motorcycle magazines. Cycle World selected the RT as the Best Liter-Class Sport-Tourer in 1998, 1997, and the year it was introduced, 1996. Rider Magazine chose the RT as the Top Liter-Class Sport-Tourer in 1999, 1998, 1997, and 1996. In 1996 the Robb Report named the RT as one of the world's eight best motorcycles. In 2000—somewhat surprisingly—even Motorcyclist named the RT Best Tourer. (http://jeff.dean.home.att.net/rt.htm)
Вижте и това линкче за модела K1200LT: http://www.motorbike-search-engine.co.u ... 1200lt.php
Нима някой ще каже, че дизайнът на този турист куца??? Продължавам да твърдя, че истинският облик на БМВ не е в клас пистови мотоциклети.
Както и преди писах, БМВ правят корави и издържливи мотоциклети, не модни резачки. Мускам директо цитат за модела R1100RT:
The R1100RT has received numerous awards from motorcycle magazines. Cycle World selected the RT as the Best Liter-Class Sport-Tourer in 1998, 1997, and the year it was introduced, 1996. Rider Magazine chose the RT as the Top Liter-Class Sport-Tourer in 1999, 1998, 1997, and 1996. In 1996 the Robb Report named the RT as one of the world's eight best motorcycles. In 2000—somewhat surprisingly—even Motorcyclist named the RT Best Tourer. (http://jeff.dean.home.att.net/rt.htm)
Вижте и това линкче за модела K1200LT: http://www.motorbike-search-engine.co.u ... 1200lt.php
Нима някой ще каже, че дизайнът на този турист куца??? Продължавам да твърдя, че истинският облик на БМВ не е в клас пистови мотоциклети.
...Тез` две бири `що ги каза ...?
=
Само да ви светна запознатите" че БМВ като са започнали производство на мотоциклети-японците още са правели колелета!
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4