GSM-ите

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i

Мнение от ZealoT » 12 Сеп 2004, 12:20

мда и на мене ми интересно кога е другата дата .....
твърдо ще си изключа пак тела 8)
а идеята да звъннем за по 10 мин на *88 е доста добра :lol:
2 Hard 4 You

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D

Мнение от PIONEER » 12 Сеп 2004, 12:26

ааа сетих се след след 7-ми клас един приятел звънна да им се похвали че си минал изпитите и влязъл в английската...операторката бая се сбърка :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 14 Сеп 2004, 13:42

на http://www.investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=2909
пише че на 15 от 10 до 12 и от 14 до 16 ще е следващият протест
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

E34 Маниак
Аватар

Мнение от Georgi » 14 Сеп 2004, 21:03

Нещо момчета май се занимавате с детски работи-изключване,включване...
Замислете се само как всяка вечер доста хора си изключват телефоните за през нощта и това не е проблем .
Освен това никой,които има какъвто и да е бизнес не може да си позволи да си изключи телефона и за 5 мин

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 14 Сеп 2004, 22:32

Хммм, не съм съгласен, хората са си имали бизнес и преди да е имало ГСМ-ми, появата им само ги е улеснила, така че който иска ще може да подкрепи бойкота! Все пак има изключения, които наистина немогат да си позволят да си изключат телефона, но вервай ми изобщо не са толкова много.
:? Мисля че първият бойкот си беше доста успешен, просто операторите никога не биха разгласили че е имало ефект, щото тогава знаеш ли как ще се настърви населението да си изключва телефоните :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 15 Сеп 2004, 12:13

не мога да разбера как ще влезем в европата, като във почти всяка евро страна има по 4-5 джи-ес-ем оператора, има конкуренция, има ниски цени и народа е на далавера от тая работа

а тука-2 оператора които се наговарят за цените си, водят почти еднаква "политика" към клиентите си, имат безбожно(поне за мен) скъпи такси за абонатите на сим-карта, и ....................................

аз самия имам Прима само и само да имам връзка с двама трима души на договор за да ми поемат разговорите(ако бях приказвал за моя сметка-10 ваучера можеше и да не ми стигнат :lol: :lol: :lol: )

затова нека им запари малко на задника и да си помислят дали ако намалят цените няма да увеличат абонатите и печалбата си :idea: :idea:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

Предишна

Назад към Основен Форум