GSM-ите
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ZealoT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
мда и на мене ми интересно кога е другата дата .....
твърдо ще си изключа пак тела
а идеята да звъннем за по 10 мин на *88 е доста добра
твърдо ще си изключа пак тела

а идеята да звъннем за по 10 мин на *88 е доста добра

2 Hard 4 You
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
ааа сетих се след след 7-ми клас един приятел звънна да им се похвали че си минал изпитите и влязъл в английската...операторката бая се сбърка

на http://www.investor.bg/Comments/ViewReplies.asp?ID=2909
пише че на 15 от 10 до 12 и от 14 до 16 ще е следващият протест
пише че на 15 от 10 до 12 и от 14 до 16 ще е следващият протест

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Хммм, не съм съгласен, хората са си имали бизнес и преди да е имало ГСМ-ми, появата им само ги е улеснила, така че който иска ще може да подкрепи бойкота! Все пак има изключения, които наистина немогат да си позволят да си изключат телефона, но вервай ми изобщо не са толкова много.
Мисля че първият бойкот си беше доста успешен, просто операторите никога не биха разгласили че е имало ефект, щото тогава знаеш ли как ще се настърви населението да си изключва телефоните 

не мога да разбера как ще влезем в европата, като във почти всяка евро страна има по 4-5 джи-ес-ем оператора, има конкуренция, има ниски цени и народа е на далавера от тая работа
а тука-2 оператора които се наговарят за цените си, водят почти еднаква "политика" към клиентите си, имат безбожно(поне за мен) скъпи такси за абонатите на сим-карта, и ....................................
аз самия имам Прима само и само да имам връзка с двама трима души на договор за да ми поемат разговорите(ако бях приказвал за моя сметка-10 ваучера можеше и да не ми стигнат
)
затова нека им запари малко на задника и да си помислят дали ако намалят цените няма да увеличат абонатите и печалбата си

а тука-2 оператора които се наговарят за цените си, водят почти еднаква "политика" към клиентите си, имат безбожно(поне за мен) скъпи такси за абонатите на сим-карта, и ....................................
аз самия имам Прима само и само да имам връзка с двама трима души на договор за да ми поемат разговорите(ако бях приказвал за моя сметка-10 ваучера можеше и да не ми стигнат

затова нека им запари малко на задника и да си помислят дали ако намалят цените няма да увеличат абонатите и печалбата си

Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3