Ф10 М5 - 2012 - част 2
Модератор: Общи модератори
Re: Ф10 М5 - 2012 - част 2
пък ако хванеш E61 M5 от гаража
и "над два тона тежащата не-М5-ца" има един пасажер разлика в килограмите, който просто няма вариант да го хванеш в поведението .. Но иначе е два/над два ... тона кола - е не е ама нищо .. тежи колко 330xd.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Turturelo написа:пък ако хванеш E61 M5 от гаражаи "над два тона тежащата не-М5-ца" има един пасажер разлика в килограмите, който просто няма вариант да го хванеш в поведението .. Но иначе е два/над два ... тона кола - е не е ама нищо .. тежи колко 330xd.
За Е61 М5 никога не съм отричал че тежи над 2 тона... А Ф10 М5 с опциите си тежи и тя над 2 тона... Дали ги усещам - естествено е, че ги усещам. Е60 има по-шофьорско шаси. Ф10 е много повече Е39 в това отношение.
Power is Nothing Without Insanity
хм... в америка почнаха да идват... и някои са със ръчни скорости 

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Те ви тук мнението на един юзър в истинския смисъл на думата 
От 1:47 до 2:47 си казва всичко човека...
http://www.youtube.com/watch?v=7P8FTb220fI

От 1:47 до 2:47 си казва всичко човека...
http://www.youtube.com/watch?v=7P8FTb220fI
Power is Nothing Without Insanity
... И друго ми направи впечатление.
2000 си купих едно от първите е39 м5 - не се бях редил за него, но първия купувач които го беше поръчал 1998-ма се отказа от него по негови си причини и колата осиротя в дилъра. Случайно се бях отбил тогава през дилъра да си взема брошура и като ги питах те ми казаха че имат едно. Беше осиротяло точно за 4 часа. Шанс. В момента в които го видях ... 2 часа след това си излязох с него. Очи- палачинки. 2002-ра сложих капаро за следващата м5ца. 2005-та бях горд собственик на първото е60 м5 на източния бряг. Очи- палачинки. Опашката за него тогава беше 2 години.
Сега гледам че ф10 м5 всичките първи екземпляри дилърите ги продават на ибей и на фабричната цена няма желаещи. Е60 първите две години под $10к над фабричната цена не можеше да се доредиш.
Та.. Случайни мисли.
2000 си купих едно от първите е39 м5 - не се бях редил за него, но първия купувач които го беше поръчал 1998-ма се отказа от него по негови си причини и колата осиротя в дилъра. Случайно се бях отбил тогава през дилъра да си взема брошура и като ги питах те ми казаха че имат едно. Беше осиротяло точно за 4 часа. Шанс. В момента в които го видях ... 2 часа след това си излязох с него. Очи- палачинки. 2002-ра сложих капаро за следващата м5ца. 2005-та бях горд собственик на първото е60 м5 на източния бряг. Очи- палачинки. Опашката за него тогава беше 2 години.
Сега гледам че ф10 м5 всичките първи екземпляри дилърите ги продават на ибей и на фабричната цена няма желаещи. Е60 първите две години под $10к над фабричната цена не можеше да се доредиш.
Та.. Случайни мисли.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Дано не изглежда като реклама...
Имах удоволствието да го усетя доста отблизо.
Просто перфектен автомобил , след него не ти се кара друга кола.
Пожелавам всекиму !
Имах удоволствието да го усетя доста отблизо.
Просто перфектен автомобил , след него не ти се кара друга кола.
Пожелавам всекиму !
Явно ви клатят с пазарната политика .. в Европа никога не се е чакало 2 години за поръчан М автомобил по 2 години. Нещо бъркаме стандартни масови автомобили с Pagani?! Може би има нещо общо с квотите на дилърите, но аз не ги разбирам тези неща както доста хора тук (видимо). Отделно Е39 М5 се поръчва 1997-ма, '98 идва първата... 2000 се поръчваха фейслифтовите. Даже в БГ имаше коли тогава по кривите години .. Да даваш пари да купиш кола след 3 години и да ти ги върти дилъра .. идеално! И както се разграбвали тази стояла 2 години на бек-ордър и късмет да я купиш ти..
.. уж "старите" М автомобили бяха брутални шофьорски автомобили, сега почнахме да чуваме за над 2 тона стари М-ки .. сравняваме Е39 с F10, пък на E39 сме гледали с широко отворени очи .. а сега F10 дето е 200 пъти по-бърза и по-директна кола не искаме и да чуем за нея .. може би сме разширили светогледа и имаме повечко база за сравнение. Помня първото ми кръгче с Е34 М5 - бях на 2Х години .. самолет. Помня и първото 850CSi - няма такава ракета .. сега и двете коли са си бавни към днешните стандарти.. та и този момент го има.. ама поне следвайте една посока .. И в един момент се оглеждаш в килограмите на всичките М5-ци и се оказва, че те под 1.7 тона не са падали почти никога, а имат на половината мощност .. отделно като поведение не мога да кажа, че с километрите с които може да наръгаш едно F10 можеш да си помислиш да влезеш с E39/E34 ..
Абе честно казано взех да се обърквам нещо ..
.. уж "старите" М автомобили бяха брутални шофьорски автомобили, сега почнахме да чуваме за над 2 тона стари М-ки .. сравняваме Е39 с F10, пък на E39 сме гледали с широко отворени очи .. а сега F10 дето е 200 пъти по-бърза и по-директна кола не искаме и да чуем за нея .. може би сме разширили светогледа и имаме повечко база за сравнение. Помня първото ми кръгче с Е34 М5 - бях на 2Х години .. самолет. Помня и първото 850CSi - няма такава ракета .. сега и двете коли са си бавни към днешните стандарти.. та и този момент го има.. ама поне следвайте една посока .. И в един момент се оглеждаш в килограмите на всичките М5-ци и се оказва, че те под 1.7 тона не са падали почти никога, а имат на половината мощност .. отделно като поведение не мога да кажа, че с километрите с които може да наръгаш едно F10 можеш да си помислиш да влезеш с E39/E34 ..
Абе честно казано взех да се обърквам нещо ..
Първите е39 в америка стъпиха 2000. Реколта 99-та изобщо няма.
Да ме работи мене дилър- много трудна работа. Аз лично имам достъп до всичката информация до която имат достъп. Инвентарна система, система за поръчки, ценови списъци и тн. Мой приятел след като го повозих в е39-ката реши, че и той иска- е, намери една след 8 месеца и я докара от другия край на америка.
Защо написах това за търсенето. Наличието на ф10 в излишък още от първите бройки означава поне за мене, че или са ги произвели в повече този път, или че няма търсене или и двете. Аз лично мисля, че търсенето е спаднало значително защото всеки голям бмв дилър получава една кола в началото и.... Тази кола сега е на ибей и никои не ги купува на фабричната цена което не е характерно за "първите" бройки- обикновено те дори не стигат до публичния пазар защото са продадени предварително. Това не е случая със ф10.
За широко отворените очи тънката ми мисъл беше, че Едно време м5-цата нямаше еквивалент като поведение, динамика и цялостен пакет. Сега... Има алтернативи а и поне за мене развитието й не в посока в която на мене (а явно и на други хора) им харесва.
... Ама нали номера е печалба пък дори на цената на размиване на основите на имиджа.
А може и разбира се комично да бъркам....
Да ме работи мене дилър- много трудна работа. Аз лично имам достъп до всичката информация до която имат достъп. Инвентарна система, система за поръчки, ценови списъци и тн. Мой приятел след като го повозих в е39-ката реши, че и той иска- е, намери една след 8 месеца и я докара от другия край на америка.
Защо написах това за търсенето. Наличието на ф10 в излишък още от първите бройки означава поне за мене, че или са ги произвели в повече този път, или че няма търсене или и двете. Аз лично мисля, че търсенето е спаднало значително защото всеки голям бмв дилър получава една кола в началото и.... Тази кола сега е на ибей и никои не ги купува на фабричната цена което не е характерно за "първите" бройки- обикновено те дори не стигат до публичния пазар защото са продадени предварително. Това не е случая със ф10.
За широко отворените очи тънката ми мисъл беше, че Едно време м5-цата нямаше еквивалент като поведение, динамика и цялостен пакет. Сега... Има алтернативи а и поне за мене развитието й не в посока в която на мене (а явно и на други хора) им харесва.
... Ама нали номера е печалба пък дори на цената на размиване на основите на имиджа.
А може и разбира се комично да бъркам....
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
АЛХ , за кое поведение говориш - нали точно ти ни обясняваше как Е60 М5 оре със предницата а Е39 М5 си я усетил като много по-диркетна от колкото си очаквал . Това е странно при положение , че си я имал преди 10 години и би трябвало да си я знаеш как е
Още по-странно е че абсолютно всеки карал Е39 М5 и Е60 М5 , казва че старата Мка е кашкавал в сравнение с предната .
Нещо взех и аз да се "обърквам" .
За продажбите ще проверя скоро . Защото "един човек" твърдеше за рекордните продажби на Х6 , че са продажби на дилъри и колите седят по шоурумите , пък то се оказа че трябва ред да чакаш за джипа-купе .

Още по-странно е че абсолютно всеки карал Е39 М5 и Е60 М5 , казва че старата Мка е кашкавал в сравнение с предната .
За продажбите ще проверя скоро . Защото "един човек" твърдеше за рекордните продажби на Х6 , че са продажби на дилъри и колите седят по шоурумите , пък то се оказа че трябва ред да чакаш за джипа-купе .
това с чакането не е показателно за нищо.. и за МЛ през 2006та се чакаше с месеци, но не е бил кой-знае какъв хит..
No bling at the Ring
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Х6 Е кой знае как хит . МЛ също се праде в много добри количества .
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
acho.rs написа:АЛХ , за кое поведение говориш - нали точно ти ни обясняваше как Е60 М5 оре със предницата а Е39 М5 си я усетил като много по-диркетна от колкото си очаквал . Това е странно при положение , че си я имал преди 10 години и би трябвало да си я знаеш как е![]()
Няма какво да проверяваш. Успехът на Х6 беше по-голям от този на всеки друг "джип" на конкурентна марка и определено надмина очакванията на компанията. Конкурентите още нямат отговор на този автомобил, а скоро ще се появи новия. Но от БМВ не бързат и без това още се продава като топъл хляб във времена на криза, докато от Халуди и Мерцедес се чудят точно какво лайно да пуснат за да му е "конкурент". Аз съм убеден обаче, че той ще си остане номер едно в класа си и ще се превърне за БМВ в нещо подобно на тройката - всички ще се опитват да я достигнат, но само толкова.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
Пичовете от ГТ борд са известни със сравненията си от летящ старт (50-250км/ч)
БМВ М5 с/у Порше Панамера Турбо С
http://www.youtube.com/watch?v=
БМВ М5 с/у Порше Панамера Турбо С

http://www.youtube.com/watch?v=
- djkita
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe & E46 Coupe
http://fakti.bg/avto/47532-bmw-prodava- ... na-m5-2013
Интерес има към новата М5ца и то огромен
Мисля, че никой не се съмнява, че това ще е най-успешното М5 като продажби