БМВ 3-та серия 2012 (Ф30)

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2004 530i, 6MT
Мечтае да кара: all M cars

Re: БМВ 3-та серия 2012 (Ф30)

Мнение от sandini » 09 Юли 2012, 21:44

Т'ва е все едно да сравняваш тамагочи с истински тигър. Дори и да си приличат по нещо, едното е пластмасова симулация на другото.
Продавам:
18" Джанти за Е46 и Е85 - viewtopic.php?f=132&t=293507

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 09 Юли 2012, 22:20

Даже и боята няма нищо общо :D Смях.......
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 09 Юли 2012, 23:14

След 5-6 години ми се струва, че ще е друга бира. Като стане масовка в България ще говориме колко е добра и всеки ще иска да си я купи.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 10 Юли 2012, 0:47

acho.rs написа:Последно според валетата БМВ какво е - Мицубиши , Лексус или нещо друго :?:
И честно казано тва Ф30 много гадно , кой знае какъв тегав волан има - една елантра от 2001ва къде къде по-лекичко се кара :gay:

Муцка, я раздуй за ягодите из английските полета и какво стана с Шкодилака? А относно :gay: , ще те разочаровам, падам си по жени и ще ти се наложи да пробваш другаде. На парада не намаза ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Валетата са нещо много срамно. Шефа ми когато го питат, какъв бизнес има, той отговаря: Паркирам коли. На въпроса "Колко правите", отговора е "Около 10 000 000$ преди данъците ...." В БГ това може да са смешни пари, но тук впечатляват.

А по темата, не знам дали ще стане масова, а и много се съмнявам. Но България е страната на чудесата и там всичко е възможно. В двумилионна София има повече Ескалейди, отколкото в четиримилионен град в Америка. Копи-пейста при днешния автодизайн :no:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 10 Юли 2012, 7:05

Много интересно тука изнасяте темата кой, какво и къде брал, сякаш е кофти, но чудна работа дали в САЩ се отива и се почва от милионер. Не е като да не знаем как е(или поне някои), но ТЕМАТА Е ДРУГА.
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Юли 2012, 10:28

BMW_POWER написа:
acho.rs написа:Последно според валетата БМВ какво е - Мицубиши , Лексус или нещо друго :?:
И честно казано тва Ф30 много гадно , кой знае какъв тегав волан има - една елантра от 2001ва къде къде по-лекичко се кара :gay:

Муцка, я раздуй за ягодите из английските полета и какво стана с Шкодилака? А относно :gay: , ще те разочаровам, падам си по жени и ще ти се наложи да пробваш другаде. На парада не намаза ли :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Валетата са нещо много срамно. Шефа ми когато го питат, какъв бизнес има, той отговаря: Паркирам коли. На въпроса "Колко правите", отговора е "Около 10 000 000$ преди данъците ...." В БГ това може да са смешни пари, но тук впечатляват.

А по темата, не знам дали ще стане масова, а и много се съмнявам. Но България е страната на чудесата и там всичко е възможно. В двумилионна София има повече Ескалейди, отколкото в четиримилионен град в Америка. Копи-пейста при днешния автодизайн :no:

В англия не съм ходил , ягоди не съм брал - не мога да ти дам инфо :idea:
Поста ти не отговаря на правилата на форума :idea:
Подписа ти не отговаря на правилата на форума :idea:

Аватар
Кара: AUDI TT 1.8T + Smart ForTwo 0.7

Мнение от audi_bulgarian » 10 Юли 2012, 17:42

acho.rs написа:В англия не съм ходил , ягоди не съм брал - не мога да ти дам инфо :idea: ...

Ти сигурно и в Кнежа не си стъпвал :mhihi:
Изображение

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 11 Юли 2012, 3:47

BMWPOWERRR_ACM написа: ТЕМАТА Е ДРУГА.

Прав си колега, така е :yes: Аз споделям, че предницата на новата тройка ми напомня донякъде Митсубиши, колежката, пардон, колегата се изказва, че не харесвал колата на жена ми :shock: Аз не го питам, каква кола му е подарил неговия приятел, нали? Знам че са обидчиви .... Сега не му харесвало времето, не ми харесвал подписа, все изказвания по темата :kuku:

Иначе аз се надявам да видя едно истински ново лице от БМВ. Не фейст лифт с малко попроменени светлини и пораздути калници, а нещо ново, коренно различно. Промяна, която да се забелязва от километър. Дано да доживея 8)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 11 Юли 2012, 7:49

Мина времето когато марките произвеждаха коренно различни автомобили спрямо предходния модел. Може би точно БМВ направи обаче точно това - коренно различна 5та и 7ма серия, които нямат нищо общо с предходните модели като визия :) Не може цял живот да се произвеждат е23,е24,е30,е34 и т.н. Пътят на БМВ е правилния, може би толкова правилен не е бил от доста години! Марката се развива със страхотни темпове, което може само да ни радва. Става масова - ДА, но МБ и Ауди и те са така.....дори и Порше започнаха да пускат модели за по-масово производство. Приемете го, на всички ни харесват горе споменатите класики, но на обикновеният човек, който не е маняк на тема ''БМВ'' тези коли не го влечат.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 11 Юли 2012, 8:16

е ми 5 и 7 ма версия бяха стъпка назад към много консервативен дизайн, защото им стана ясно че омазаха яко положението със предните 5,7ма серия които нямат нищо общо с нищо. новите са много повече еволюция на стари модели (как нямат нищо общо в силуета им има толкова много е39 и е38 :shock: ). 3ката също... седана беше зле и стъпка назад с купето... много, много по-консервативно (може би най-изчистения модел на бмв, докато не излезе ф10). виж 6цата. същата работа... единствено 3ката и 1цата си позволиха да правят експерименти сега и това ще бъдат едни от най-спорните като дизайн модели след години. не е много трудно да се забележат тези неща. не знам защо трябва да се боготвори всичко излязло от бмв... съжалявам, но не мога да бъда кон с капаци.

Изображение

Изображение

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от djkita » 11 Юли 2012, 10:12

Не знам защо в много твой постове по всякакъв начин се опитваш да си наложиш мнението, че Е60 е грозна кола. Ако на теб не ти харесва е друга тема. Е60 си е много красива кола, която се радва на огромен интерес. Същата работа е и с новата тройка. Единицата и на мен не ми харесва, но и а3 и А-класата също не ми харесват. Дай да започвам да обяснявам сега колко са грозни и т.н. Колкото до старата седмица - да преди фейслифта е грозна, но след това придобива съвсем друг вид и си е екстра. Не бъркайте нещата - едно е да са грозни и съвсем друго да не ви харесват.
За дизайн е безсмислено да спорим, както по нагоре казах - вкусове всякакви. Но недейте да налагате негативно мнение за нещо, само защото НА ВАС не Ви харесва. Дай боже всеки му такива грозни коли като Ф30 и Е60!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 11 Юли 2012, 12:01

И аз не харесвах е60 като излезе но дизайна на е60 беше просто много напред в бъдещето не беше оценен тогава. И аз оплювах Бенгъл но просто не го разбирахме - той е гений. След години толкова ми хареса е60 с м-пакет, че си купих такава. steeN не забравяй да уточняваш "на мен не ми харесва" , защото така едва ли не даваш някакво генерално заключение, че е60 е грозна кола.
Tool - Fear Inoculum

Пантерчо
Аватар
Кара: WBS нов внос
Мечтае да кара: Е30 от скъпите

Мнение от Bavarcho » 11 Юли 2012, 12:25

Бенгъл бил гений :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Бенгъл просто е удобрил дизайна, а по него са работили много хора ;)
И ако ще да е с хипер уникален дизайн, много напред в бъдещето просто е анти БМВ дизайн точка!
За мен е лигава предница и безлична задница, добре че са М пакет броните че малко да привлекат вниманието към тях!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '16 550d

Мнение от Emooo » 11 Юли 2012, 14:11

Не забравяй че дизайна на една кола е направен за определена таргет група хора, с определени финансови възможности и определени вкусове и възрастова група. Няма как всяко БМВ да се харесва хем на тинейджър и на бизнесмен. Важно е мнението на хората които са потенциални купувачи на този клас автомобили. И на мен не ми харесва старата 1ва(че и новата) и 3та серия но си има хора които ги кефи.
Tool - Fear Inoculum

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330d CBR 600RR
Мечтае да кара: F82 ,S1000RR

Мнение от xerial » 11 Юли 2012, 15:47

Съвсем излязохме от темата , но понеже са мн грозни и Е9. и Е6. направете си труда да проверите от кои години БМВ дръпва и става световен лидер в Премиум сегмента :winky:

Да не се окаже , че грозните патета са направили това което е БМВ днес :smoke:
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум