ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Да колеги съгласен съм за протеста, но за частта с акциза. Значи неможе лукойл /нефтохим де/ да вади бензина на 1446лв /там някъде/за тон/което е към 1100литра/ и държавата да бичи 700лв акциз, като не си е мръднала пръста за това. А на всичко отгоре има и ддс има и печалба за бензиностанцията и 2.36лв литара.
А да неговорим че нафтата и пропан бутана и маслата и т.н. са дефакто без пари за рафинериите понеже се получават като отпадъчни при преработаката на нефта към бензина. То затова в русия трудно се намира газстанция да не говорим за метанстанция. А и те едно време имаха само бензинови коли и камиони де.
Но цялата работа се усложнява допълнително заради добавките за октана те са супер скъпи /понеже забраниха оловното съдържание/ /чистия бензин е към 65-70 октана/.
Нещо като при Тецовете, продават си тока има излишна топла вода - парното и ни го набутват зверски.
Т.е. ако съм ви оттекчил нещо извинявайте, ама аз се дразна на акциза, както и че бичат некъв ш..ан ациз на КВ, което пак е безмислено да им го плащаме
Ебати кви готини 850i ки има в германия, и са за по 10-15000 EU, ама на с тоя акциз
ЗА КАКВО БЕ

А да неговорим че нафтата и пропан бутана и маслата и т.н. са дефакто без пари за рафинериите понеже се получават като отпадъчни при преработаката на нефта към бензина. То затова в русия трудно се намира газстанция да не говорим за метанстанция. А и те едно време имаха само бензинови коли и камиони де.
Но цялата работа се усложнява допълнително заради добавките за октана те са супер скъпи /понеже забраниха оловното съдържание/ /чистия бензин е към 65-70 октана/.
Нещо като при Тецовете, продават си тока има излишна топла вода - парното и ни го набутват зверски.
Т.е. ако съм ви оттекчил нещо извинявайте, ама аз се дразна на акциза, както и че бичат некъв ш..ан ациз на КВ, което пак е безмислено да им го плащаме
Ебати кви готини 850i ки има в германия, и са за по 10-15000 EU, ама на с тоя акциз
ЗА КАКВО БЕ

- pandev22
- младши ентусиаст
-
Shondy бате голем си.Ще праиме ли няква организация с табелките за стъклата.Аз мога да напе4ата некви ма незнам колко
- pandev22
- младши ентусиаст
-
Shondy написа:какъв формат можеш да печаташ? А1? А4? ще ни трябват поне около 500
а4 ма не пове4е от 50 4е в работата на маика ми ше подивеят и ше ме изгонат като псе

Колкото и да ме псуват всички които мразят газта и са 2000% против нея , не мога по никакъв начин да се саглася с вас ,че правителството я торелира , бадете обективни! Навсякаде по белите европейски даржави или не облагат газта с акциз или той е минимален заради екологията като стимолират ползването и , а тук какво "ми трябва да се пълни бюджета слагай АКЦИЗ" такаче политиката е еднаква!
А и не мисля ,че газифицираните автомобили са проблем за трафика ,а ниската ни култура и вобще омение да шофиране и главно остарялата и несмогваща като капацитет инфраструктура неможе да построиш 30 блока на улица предвидена 29-а година за 4-ри еднофамилни къщи и да оставяш булеварди на 2-у милионна София изчислявани за 400 хилядна такава ,мотамо положението е същото и по другите градове!!!
А и не мисля ,че газифицираните автомобили са проблем за трафика ,а ниската ни култура и вобще омение да шофиране и главно остарялата и несмогваща като капацитет инфраструктура неможе да построиш 30 блока на улица предвидена 29-а година за 4-ри еднофамилни къщи и да оставяш булеварди на 2-у милионна София изчислявани за 400 хилядна такава ,мотамо положението е същото и по другите градове!!!
Не колега не си ме разбрал правилно не се сърдя вобще и аз в момента таркалям 6-ак тдс автомат със скромния разход от 12-13 литра на 100 и ми иде да си разцепя главата в стената или по-скоро колата, но се старая да съм обективен цакат се всички горива от до, и метана и пропан бутана! А СОЦиалното ни правителство се грижи да доразвива банановата република !!!
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
- pandev22
- младши ентусиаст
-
ми внесаха петицията и излезнаха,дали са им некаф входящ номер и друго не разбрах.МА след тва си тръгнахме вси4ки заедно
Аз се чух с момчето и каза че не са ги приели в главната сграда, нямало кой да им приеме петицията.
Нещастници, нали от нашите пари взимате заплати как така няма кой да приеме исканията ни?!!!
Препратили ги в малката сграда-така се изрази Сашо.
Каква е тая малка сграда бе, киртаци? Когато ми искате пари сте на линия, а когато трябва да ви "питаме" нещо бягате и не искате среща!
Извинявам се за тона, но не ми издържат нервите вече!
Нещастници, нали от нашите пари взимате заплати как така няма кой да приеме исканията ни?!!!
Препратили ги в малката сграда-така се изрази Сашо.
Каква е тая малка сграда бе, киртаци? Когато ми искате пари сте на линия, а когато трябва да ви "питаме" нещо бягате и не искате среща!
Извинявам се за тона, но не ми издържат нервите вече!