Американските VS Европейските спортисти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Re: Американските VS Европейските спортисти

Мнение от In_Memoriam » 28 Сеп 2014, 19:22

Май май мина времето на GTR с неоспоримо най-великия лаунч контрол след появата на 991 Turbo S. Съдя не само по този клип.
Последна промяна In_Memoriam на 14 Окт 2014, 15:49, променена общо 1 път
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Окт 2014, 9:27

In_Memoriam написа:Май май мина времето на GTR с неоспоримо най-великия лаунч контрол след появата на 998 Turbo S. Съдя не само по този клип.

Времето му мина отдавна . Още фейса на 997 Турбо си го дърпаше , след това Нисан напомпиха ГТ-Р , но пък се появи 997 Турбо С и пак си бе отпред . Само дето нисан обичат повечко да тръбят , но пък е и нормално когато нямаш имидж , да си правиш PR .

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 03 Окт 2014, 10:08

Тамън продадох мустанга, та ето едно малко по дългосрочно ревю по темата на 3 години каране на мустанг 5.0 2011 в БГ и малко Германия.

Плюсове:
1.едва ли не беше някаква екзотика - всеки се обръщаше, питаше и искаше да се снима с нея. И има защо - колата имаше страхотна визия и действително седеше различно от всички останали коли на пътя.
2.Страхотен мотор и страхотен звук с ръчна кутия.
3.Не беше скъпа за това което е, и освен всичко друго държи продажна цена много по добре от ЕУ колите. А и да не повярваш се продаде по лесно от Х3то ми. ТА получаваш много срещу парите си.
4. Продадох я на 40К км за тия километри не се счупи НИЩО дори накладките не се изхабиха а не е като да не съм бил настрани при всяка възможност.
5. Елементарна поддръжка с два ключа - сам си сменях маслото и филтъра на всеки 10 000км за 20 мин.

Минуси:
1.Най-големия минус на тая кола е шасито или по скоро сцеплението . Да определено е много по добре от предишни поколения и колата иначе има хубаво управление и поведение в завой, но тая права ос отзад.....просто губи много сцепление при всичко освен идеален път. И на моменти си е направо опасно. Почти съм се завъртал на 90 градуса с включен тракшън. А фабричните все-сезонни гуми са меко казано боклук.
2. Спирачките спираха добре, но лесно фейдваха при продължителна употреба и не ми харесваше как цялата предница кляка като спираш.
3. Колата не беше скъпа сама по себе си но застраховките и данъците...... :kuku:
4. Интереиора като цяло грам не ми пречеше, но седалките бяха посредствени за нещо което е спортна кола.

Разхода не знам къде да го сложа щото с немския бензин беше направо супер за кола 400кс но в БГ го мята на поразия.

Като цяло е много интересен и различен автомобил и съм имал много хубави моменти с него. Върви добре, но ако някой иска нещо много сериозно от него - да се насочи към Босс 302 версията или трябва добре да ъпгрейде окачването и гумите на стандартната.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Мнение от Flash » 04 Окт 2014, 19:50

BMW_RIDER написа:Тамън продадох мустанга

Оффтопик: Червен на цвят ли беше? Ако да, то и аз съм се снимал с него :mhihi:
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 04 Окт 2014, 23:14

Не знам с какви седалки е била твоята, но аз карах ГТ 2013та с този салон (явно рекаро) и бяха страхотни... после като седнах във вейдъра и направо исках да се разплача :) Иначе задницата изправя коси като подскчи в завой, определено... много искам да пробвам новия ГТ...

Изображение
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 м3 х2, mustang GT, viper RT/10

Мнение от oxam » 15 Окт 2014, 20:08

steeN написа:Не знам с какви седалки е била твоята, но аз карах ГТ 2013та с този салон (явно рекаро) и бяха страхотни... после като седнах във вейдъра и направо исках да се разплача :) Иначе задницата изправя коси като подскчи в завой, определено... много искам да пробвам новия ГТ...

Изображение

това май е трак пак за 2013 гт-то. нормалните седалки са ужасни...все си мисля да разкарам моите, защото са малко като диваните в нас, но все пак това ми е практичната четириместна евридейка и сърце не ми дава

иначе съм напълно съгласен с колегата, между другото фабричният тракшън контрол е много бавен и честно казано по-добре без него, повече пречи и не помага. а с моите скромни 652 коня докато се усети че нещо става и половината гуми са заминали :mrgreen:

иначе хората наистина постоянно ме снимат и се бъркат, че е нещо специално. тук даже ме изкараха и арабин, ужас...http://www.dailymail.co.uk/news/article-2720713/King-bling-Gold-Ferrari-heads-fleet-extravagant-super-cars-taking-streets-wealthy-parts-London.html
Изображение Изображение Изображение Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 15 Окт 2014, 22:55

when residents from middle Eastern countries come to the UK for their summer holidays

:mhihi: не се вижда на снимката, но мен като брадясам редовно ме питат дали съм от middle east като ходя по някакви кебапчийници... като съм гладко обръснат ставам европеец.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 19 Окт 2014, 9:12

Да.Мустанг-а е много различен автомобил.Моят е Mustang IV.Страхотен автомобил но за ценители и истински фенове на автомобилите.Това не е кола за дръпки.Масово е като дам да я пробва някой приятел и да каже-"А 3.8 пък не върви като за 3.8" Преди 2 дни имах работа от София-Благоевград-София-Пловдив-Плевен-София.Реших да пътувам с Мустанг-а.От София-Благоевград-София-Пловдив бях сам.Страхотно пътуване.От Пловдив се качиха баща ми и един негов приятел до Плевен.Еее надуха ми главата,това било дърво,не било кола,друсало.Ама те карат Субару-та и джипове.А баща ми покрай мен смени няколко много добри Е46-ци.Та Мустанг,не е за всеки.
20141011_182813.jpg
20141011_182829.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 30 Окт 2014, 7:44

Ето го и батко..

http://jalopnik.com/cadillac-ats-v-coup ... 1651698477

Изображение

Да видим дали ще отговори на очакванията...

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Окт 2014, 19:00

Много злобно е Кадито. :twisted: Ако го направят 450 коня и управлението на колата се доближава до това на М4 ще е прекрасна кола. :D
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 30 Окт 2014, 20:07

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 30 Окт 2014, 20:46

И на дизайн и на коне добре са го докарали. :D Но въпреки това не ме привличат такъв тип автомобил защото къв е смисъла да мъкнеш толкова желязо. :dunno: По-добре М4 според мен отколкото тия глигани. :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Окт 2014, 21:07

bmw maniqk ivo bmw написа:И на дизайн и на коне добре са го докарали. :D Но въпреки това не ме привличат такъв тип автомобил защото къв е смисъла да мъкнеш толкова желязо. :dunno: По-добре М4 според мен отколкото тия глигани. :mhihi: :mhihi:

Смисъла е да седиш високо и да катериш бордюри - за доста хора това е определящо :mhihi:
А иначе - същите коне, малко по-вече торг, МНОГО по-добра скоростна кутия - вероятно пак ще е по-бързо от S5 на писта ... и по магистрала :driving:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 08 Ное 2014, 9:40

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 19 Ное 2014, 9:52

http://www.roadandtrack.com/car-shows/n ... =soc_fcbks

Cadillac started with the 3.6-liter V6 from the CTS Vsport and added Pankl Racing Systems-sourced titanium connecting rods, two water-to-air intercoolers, and twin titanium-turbine turbochargers to spin up more than 450 hp and 445 lb-ft of torque. That's ample motivation for this 3600-pound BMW M3/M4-fighter.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум