Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan1979g » 09 Май 2008, 0:29

HagPyCaH_Tun написа:..но в пловдив аз и колегата слагахме камери с радари на прелеза на ягодовско шосе..не че се хваля..много хубави камери..радарите засичат скоростта с много висока точност..но камерата при движение с над 100км/ч не може да снима номера каквото и да прави :D

Предател :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: 98 325 tds M пакет touring
Мечтае да кара: M6
Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...

Мнение от vanci88 » 29 Юни 2008, 15:57

какво ще кажете за новите изцепки на КАТ .... табела показващи вашата скорост ..... опасни ли са? :roll:

Потребител
Аватар

Мнение от stuffcho » 01 Юли 2008, 21:24

колеги, а радар детекторите засичат ли ги тези камери. някой знае ли в кой честотен диапазон излъчват!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ja » 01 Юли 2008, 22:01

Абе поне да ги пуснат онлайн да гледаме къде има задръстване.

Потребител
Аватар

Re: Вече има камери и по пътя за морето

Мнение от gazaritony » 16 Юли 2008, 13:58

sineok_pi4_ написа:Колеги, внимавайте! Вече има камери и по пътя за морето ...В посока след Нова загора към Сливен и чак до Карнобат .Има едни големи билбордове и под тях има макет на полицейска кола и над нея се виждат камерите и в двете посоки !
тия камери са фалшиви един приятел работи в new oltodor и тои ги е слагал и по на други места по магистралата :mhihi: :mhihi: :mhihi:
POWERFULL

Потребител
Аватар

Мнение от gazaritony » 16 Юли 2008, 14:09

vanci88 написа:какво ще кажете за новите изцепки на КАТ .... табела показващи вашата скорост ..... опасни ли са? :roll:
6те станат опасни когато тъпите катаджии вкарат подходя6тия софтуер за 6ибаните им камери :confused: работата отива на зле колега :help: :cop:
POWERFULL

Аватар
Мечтае да кара: E9 CSL Batmobile

Мнение от Betrayer » 19 Юли 2008, 20:45

X-citer написа::help: :help: :help:
Тия напълниха цяла София, ще го закъсаме яко май :(

абе ти шегуваш ли се ?! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от begemot1 » 21 Юли 2008, 14:01

камера с радар има на покрива на пежо преди караулката на тракия включва се над 89 км

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Пешо » 21 Юли 2008, 14:36

ja написа:Абе поне да ги пуснат онлайн да гледаме къде има задръстване.

за да се навреш в него по бързо

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 21 Юли 2008, 15:29

stuffcho написа:колеги, а радар детекторите засичат ли ги тези камери. някой знае ли в кой честотен диапазон излъчват!!

На Сребърна на пешеходната пътека има такова чудо, моя антирадар (некакъв стар Кобра 6 бандов) го засича. Няма камера там, просто те кара да се чувстваш гузно като превишаваш скоростта :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BBB_666 » 21 Юли 2008, 20:44

Да бе тия камери са неприятни но ако ги научиш не са толков опасни :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Schumacher » 22 Юли 2008, 14:15

Даже колеги съм виждал,че имат и бинокли с които следят за колани,преминажане на червено и тем подобни нарушения.
BMW for ever

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 27 Юли 2008, 1:09

Работите наистина отиват много на лошо, мен ме направиха 3 месеца пешеходец за едното нищо..

Потребител
Аватар

Мнение от joreto_13 » 27 Юли 2008, 10:27

А освен статичните камери вече и маскираните като цивилни ченгета с коли станаха много и те тия гадове излизат основно събота и неделя че нали е по-спокоино та може да се отпуснеш малко, ма не тия дебнат яко ето миналата неделя ходих до бащами в борово и си излизам на бул. България за към нас (ракова болница) и след кръстовището с бул. Г.Делчев си карам с 80 и едно Ауди прелетя ма боквално и зад него някво Волво с тонирани стъкла и докато ме подминаваше видях че всъщност има камера вътре и го снимат и после при руското посолство пака така самоче ченгетата бяха с сребриста Астра а нарушителя със Субару опитват се да ни дебнат на всякъде и по всяко време вече :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Хонда
Мечтае да кара: Е92

Мнение от stefanta » 27 Юли 2008, 22:33

Въпроса е тия записи имат ли изобщо някаква тежест в съда ;) В Германия до колкото знам на скоро са ги махнали камерите, въпреки, че е било още по-успешно от тук..Сигурно си има причина.

*Чл. 67 от Закона за МВР

За предотвратяване на престъпления или нарушения на обществения ред поличейските органи могат да използват технически средства за явно наблюдение, което предварително се обявява по подходящ начин.

И в конституцията :

Чл. 32.
(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.
(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи.

Проблема е в първото твърдение, което е твърде разтегливо. Трябва едно масово дело срещу кат или срещу държавата и да махнат патрулките с камерите, които са абсолютно незаконни според горните извадки и да се сложат табели на всички наблюдавани статично места, както е по целия нормален свят. Сега е хубава работа, ама българска.

Малко извън темата

Прибирам се аз одеве и един съсед ми вика "Три пъти те търси полиция днес, казаха да отидеш до районното и датърсиш едикойси"

Отивам аз, те ме търсили да ми вземат книжката. Двама полицаи цял ден са стояли пред нас заради един акт..това ако го има някъде другаде ...

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум