ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
Не че съм скептичен, ама само с това искане нищо няма да постигнем. Тва е все едно да си продаваш колата за 6000лв. и да ти направят митинг, що не я даваш за 4200?
Мен лично ме касаят по-социални проблеми, които съм писал по-назад в темата, маркировки, пътни знаци, пътища, изразходване на данъци, застрахователни компании.
За цената на бензина, вече си взех своето лично решение. Спрях колата и събирам пари за BRC. Все пак искам да карам, а не да седи да ми я грабят пред блока. Друго несмятам да пиша по темата. Когато и ако има ясна дата за протест, що дойда, защото съм един от гласувалите ЗА ПРОТЕСТА.
П.С. и да ви светна, петрола който идва в България не е Иракски или Арабски, а е Руски, който е по-НИСКОКАЧЕСТВЕН от другите. Като се сетите и за последната визита на президента Путин и как министерството заработи към 00:00 часа през ноща, сами си направете връзките и схемите и познайте какъв е отговора за азкиза, горивото и мизерното ни положение.
Мен лично ме касаят по-социални проблеми, които съм писал по-назад в темата, маркировки, пътни знаци, пътища, изразходване на данъци, застрахователни компании.
За цената на бензина, вече си взех своето лично решение. Спрях колата и събирам пари за BRC. Все пак искам да карам, а не да седи да ми я грабят пред блока. Друго несмятам да пиша по темата. Когато и ако има ясна дата за протест, що дойда, защото съм един от гласувалите ЗА ПРОТЕСТА.
П.С. и да ви светна, петрола който идва в България не е Иракски или Арабски, а е Руски, който е по-НИСКОКАЧЕСТВЕН от другите. Като се сетите и за последната визита на президента Путин и как министерството заработи към 00:00 часа през ноща, сами си направете връзките и схемите и познайте какъв е отговора за азкиза, горивото и мизерното ни положение.
bmw
Аз също съм за протести, но това искане ми се струба без голяма тежест. Акциза няма как да бъде премахнат. Намален с малко може би, но не и махнат. Исканията наистина трябва да са за по-качествени горива, нормални поддържани пътища и държавен контрол над монополиста ЛукОЙЛ, за който вече всички разбраха как продава горивата си на доста завишени едрови цени сравнени с останалите доставчици в ЕС, а качествата им са зле. Оттук кофти гориво
завишен разход
дълбоко бъркане в джоба
п.с. Все пак дори и така да останат формулирани исканията, протест трябва да има, за да се види, че на всички в тази държава им писна от всичко!

п.с. Все пак дори и така да останат формулирани исканията, протест трябва да има, за да се види, че на всички в тази държава им писна от всичко!
НЕ ТВЪРДЯ И НЕ ПРЕТЕНДИРАМ ЗА АВТОРСТВО ВЪРХУ ИСКАНИЯТА ,ТЕ БЯХА ОПИСАНИ СЪВСЕМ НАКРАТКО ОТ МЕН В ПИСМОТО СИ ДО ЮЛИЯ НЕНКОВА - ЗАМ. КМЕТ НА СОФИЯ ,ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ АКО ИМАТЕ ТОЧНО ФОРМУЛИРАНИ ИСКАНИЯ ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА АВТОМОБИТЕ НИ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТЯХ (ТАКСИ ,ПЪТИЩА ,ЦЕНИ) ТЕ ДА БЪДАТ НАПИСАНИ И ПРАТЕНИ КЪМ МЕН НА ЛИЧНИ ЗА ДА ГИ ОТСЕЯ И ДА ГИ ПРИГОТВЯ ЗА 03.06.08

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- DJEmoMC
- Потребител
-
- Кара: Колело
протест срещу цените на горивата
Колеги аз днес си мислех за това докога цените ще се повишават и ние ще си траем и нищо няма да предприемаме. /между другото Аз пиша от линка на приятелят ми, той кара М3 , а аз Голф 3 ТДИ, тъй като той не може да стачкува заради професията си, аз ще стачкувам и заради него/
Днес обмислях идеята, ако се съберем всички по софийските улици и в точно определен час изгасим двигателите на колите си за 5 часа, дали някой няма да се замисли за цените на горивата. Има достатъчно автомобили по Софийските улици така, че ако в пиков час всеки изгаси двигателя дали няма да стане доста интесно в София.
Това е моята идея и си мисля как да го организирам.Ако имам съмишленици пишете.
Днес обмислях идеята, ако се съберем всички по софийските улици и в точно определен час изгасим двигателите на колите си за 5 часа, дали някой няма да се замисли за цените на горивата. Има достатъчно автомобили по Софийските улици така, че ако в пиков час всеки изгаси двигателя дали няма да стане доста интесно в София.
Това е моята идея и си мисля как да го организирам.Ако имам съмишленици пишете.
Кара колата да харчи
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
готина идея
аз мисля даже да предложа още една .. писна ми да се дигат цените на храната .. хайде пушене пиене иди доиди секи може да го намали ... ама яденето и зоба нема как треа се храним
та в тоя ред на мисли предлагам .. ако не ядем 1-2-3 месеца и никои не купува тая продукция и тя се развали дали няма да намалят цените

аз мисля даже да предложа още една .. писна ми да се дигат цените на храната .. хайде пушене пиене иди доиди секи може да го намали ... ама яденето и зоба нема как треа се храним
та в тоя ред на мисли предлагам .. ако не ядем 1-2-3 месеца и никои не купува тая продукция и тя се развали дали няма да намалят цените

- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
то всичко е ясно протест ще има ама друг е въпроса дали файда от протеста ще има
някъде видях една таблица за цените на горивата в различни страни и скам да попитам защо в Беларус и САЩ цената му е толкова ниска заради акцизите ли или защото си имат петром в излишък 

- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
а така ами ние тук неможем ли да направим някоя политическа ЕКЗЕКУЦИЯ и да свалят акциза
То незнам за какво е и този акциз върху горивата
Сигурно за да си строят депутатите вили и хотели край морето
Добе де нека поне ни обяснят защо е толкова скъпо горивото да 135$ за барел ама долара е 1.20лв а когато долара беше почти 4лв. петрола тогава беше 70$ за барел средната цена на горивото беше около 1.20лв.ситуацията е следната
2008г 1 барел=162лв.=2.50гориво 1999г 1барел=280лв=1.20лв.гориво
така ли е или аз се заблуждавам някъде

- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
bam-bam написа:готина идея![]()
ти идиот ли си ве

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
BeXTMaN написа:bam-bam написа:готина идея![]()
ти идиот ли си ве
колега ае да не се обиждаме че ще оакаме темата и ще я заключат

па и кфо не те кефи на идеята ми ? ти да не караш само на солети та те кефат тея цени на храната

моа да не карам моа да не пия и да пуша ама да не ям немоа .. така че по страшно ше стане като лебЪ стане 10 китна .. та натам е тръгнало де ... и аз такова още от ся да надигнем вой докат е време

за воя съм съгласен ,но найстина ,нека не акаме повече в темата .аз имам друго предложение ,да заредим всички в един ден гориво -догоре ,и да не го платим ,ше им се незнае ,нека ни търсят после 1000 човека .
но понеже и това не става ,се придържаме към плана по дифолт.
нови 3 клуба се присъединиха
ОПЕЛ КЛУБ - http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45914
ВОЛВО КЛУБ - http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewt ... 36da08f8b3
ДРИФТИНГ БГ КЛУБ - http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... 2295#22295

нови 3 клуба се присъединиха
ОПЕЛ КЛУБ - http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45914
ВОЛВО КЛУБ - http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewt ... 36da08f8b3
ДРИФТИНГ БГ КЛУБ - http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... 2295#22295

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
да дигат бе деиба и нафтата , тамън догодина няма да има задръстване и ше си влизаме в секи завои с вратите

It`s party time !
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Evelin Cotsev написа:да дигат бе деиба и нафтата , тамън догодина няма да има задръстване и ше си влизаме в секи завои с вратите![]()
Ти

Не знам в вие как го мислите, ама аз вземам два метални пръта с по един лозунг: "д***а и цената на бензина

От тогава русото не е на мода.