ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Искате ли да се включите в Протеста срещу цените на горивата

Анкетата свършва на 25 Май 2008, 13:14

Да ,ще се включа на всяка цена
234
76%
Да ,ще се включа само ако другите отидат
50
16%
Едва ли ,не хараесвам такива мероприатия
13
4%
Не бих отишъл ,не ми харесва идеята
11
4%

Общо гласове : 308
младши ентусиаст
Аватар

Мнение от AHTuBuPyC » 22 Май 2008, 8:40

Не че съм скептичен, ама само с това искане нищо няма да постигнем. Тва е все едно да си продаваш колата за 6000лв. и да ти направят митинг, що не я даваш за 4200?

Мен лично ме касаят по-социални проблеми, които съм писал по-назад в темата, маркировки, пътни знаци, пътища, изразходване на данъци, застрахователни компании.

За цената на бензина, вече си взех своето лично решение. Спрях колата и събирам пари за BRC. Все пак искам да карам, а не да седи да ми я грабят пред блока. Друго несмятам да пиша по темата. Когато и ако има ясна дата за протест, що дойда, защото съм един от гласувалите ЗА ПРОТЕСТА.

П.С. и да ви светна, петрола който идва в България не е Иракски или Арабски, а е Руски, който е по-НИСКОКАЧЕСТВЕН от другите. Като се сетите и за последната визита на президента Путин и как министерството заработи към 00:00 часа през ноща, сами си направете връзките и схемите и познайте какъв е отговора за азкиза, горивото и мизерното ни положение.
bmw

Аватар
Кара: си двойката че е най-сигурна

Мнение от Shondy » 22 Май 2008, 9:44

има братчето , на 03.06.08 от 11:00ч пред Александър Невски. ИМа цяла нова тема. ;)
ИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Diavolo » 22 Май 2008, 10:19

Аз също съм за протести, но това искане ми се струба без голяма тежест. Акциза няма как да бъде премахнат. Намален с малко може би, но не и махнат. Исканията наистина трябва да са за по-качествени горива, нормални поддържани пътища и държавен контрол над монополиста ЛукОЙЛ, за който вече всички разбраха как продава горивата си на доста завишени едрови цени сравнени с останалите доставчици в ЕС, а качествата им са зле. Оттук кофти гориво :arrow: завишен разход :arrow: дълбоко бъркане в джоба

п.с. Все пак дори и така да останат формулирани исканията, протест трябва да има, за да се види, че на всички в тази държава им писна от всичко!

Аватар

Мнение от Shondy » 22 Май 2008, 12:37

НЕ ТВЪРДЯ И НЕ ПРЕТЕНДИРАМ ЗА АВТОРСТВО ВЪРХУ ИСКАНИЯТА ,ТЕ БЯХА ОПИСАНИ СЪВСЕМ НАКРАТКО ОТ МЕН В ПИСМОТО СИ ДО ЮЛИЯ НЕНКОВА - ЗАМ. КМЕТ НА СОФИЯ ,ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ АКО ИМАТЕ ТОЧНО ФОРМУЛИРАНИ ИСКАНИЯ ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА АВТОМОБИТЕ НИ И ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ТЯХ (ТАКСИ ,ПЪТИЩА ,ЦЕНИ) ТЕ ДА БЪДАТ НАПИСАНИ И ПРАТЕНИ КЪМ МЕН НА ЛИЧНИ ЗА ДА ГИ ОТСЕЯ И ДА ГИ ПРИГОТВЯ ЗА 03.06.08

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 23 Май 2008, 16:09

аре ако ше има в стз няква такава работа казвайте :roll:

Потребител
Аватар
Кара: Колело

протест срещу цените на горивата

Мнение от DJEmoMC » 23 Май 2008, 21:37

Колеги аз днес си мислех за това докога цените ще се повишават и ние ще си траем и нищо няма да предприемаме. /между другото Аз пиша от линка на приятелят ми, той кара М3 , а аз Голф 3 ТДИ, тъй като той не може да стачкува заради професията си, аз ще стачкувам и заради него/
Днес обмислях идеята, ако се съберем всички по софийските улици и в точно определен час изгасим двигателите на колите си за 5 часа, дали някой няма да се замисли за цените на горивата. Има достатъчно автомобили по Софийските улици така, че ако в пиков час всеки изгаси двигателя дали няма да стане доста интесно в София.
Това е моята идея и си мисля как да го организирам.Ако имам съмишленици пишете.
Кара колата да харчи

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 23 Май 2008, 21:42

готина идея :mhihi:

аз мисля даже да предложа още една .. писна ми да се дигат цените на храната .. хайде пушене пиене иди доиди секи може да го намали ... ама яденето и зоба нема как треа се храним
та в тоя ред на мисли предлагам .. ако не ядем 1-2-3 месеца и никои не купува тая продукция и тя се развали дали няма да намалят цените :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Мнение от kumo82 » 23 Май 2008, 21:46

то всичко е ясно протест ще има ама друг е въпроса дали файда от протеста ще има :?: някъде видях една таблица за цените на горивата в различни страни и скам да попитам защо в Беларус и САЩ цената му е толкова ниска заради акцизите ли или защото си имат петром в излишък :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kusho » 23 Май 2008, 21:56

цената в САЩ е ниска защото е равно на политическо самоубийство и фактическо такова ако някой идиот във Вашингтон само спомене за повишаване.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 525тдс
Мечтае да кара: 730d

Мнение от kumo82 » 23 Май 2008, 22:42

а така ами ние тук неможем ли да направим някоя политическа ЕКЗЕКУЦИЯ и да свалят акциза :?: То незнам за какво е и този акциз върху горивата :?: Сигурно за да си строят депутатите вили и хотели край морето :?: Добе де нека поне ни обяснят защо е толкова скъпо горивото да 135$ за барел ама долара е 1.20лв а когато долара беше почти 4лв. петрола тогава беше 70$ за барел средната цена на горивото беше около 1.20лв.ситуацията е следната :arrow: :arrow: 2008г 1 барел=162лв.=2.50гориво 1999г 1барел=280лв=1.20лв.гориво :?: :?: :?: :?: :?: така ли е или аз се заблуждавам някъде :?: :?: :?:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32

Мнение от BeXTMaN » 24 Май 2008, 0:20

bam-bam написа:готина идея :mhihi:

аз мисля даже да предложа още една .. писна ми да се дигат цените на храната .. хайде пушене пиене иди доиди секи може да го намали ... ама яденето и зоба нема как треа се храним
та в тоя ред на мисли предлагам .. ако не ядем 1-2-3 месеца и никои не купува тая продукция и тя се развали дали няма да намалят цените :roll:

ти идиот ли си ве :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Май 2008, 0:53

BeXTMaN написа:
bam-bam написа:готина идея :mhihi:

ти идиот ли си ве :mhihi:

колега ае да не се обиждаме че ще оакаме темата и ще я заключат :mhihi:
па и кфо не те кефи на идеята ми ? ти да не караш само на солети та те кефат тея цени на храната :)
моа да не карам моа да не пия и да пуша ама да не ям немоа .. така че по страшно ше стане като лебЪ стане 10 китна .. та натам е тръгнало де ... и аз такова още от ся да надигнем вой докат е време ;)
Изображение

Аватар

Мнение от Shondy » 24 Май 2008, 7:06

за воя съм съгласен ,но найстина ,нека не акаме повече в темата .аз имам друго предложение ,да заредим всички в един ден гориво -догоре ,и да не го платим ,ше им се незнае ,нека ни търсят после 1000 човека . :mhihi: но понеже и това не става ,се придържаме към плана по дифолт. :mhihi:

нови 3 клуба се присъединиха

ОПЕЛ КЛУБ - http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45914
ВОЛВО КЛУБ - http://www.volvoclub-bg.com/forum/viewt ... 36da08f8b3
ДРИФТИНГ БГ КЛУБ - http://drifting-bg.com/forum/viewtopic. ... 2295#22295

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 24 Май 2008, 9:55

да дигат бе деиба и нафтата , тамън догодина няма да има задръстване и ше си влизаме в секи завои с вратите :mhihi: :mhihi:
It`s party time !

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 24 Май 2008, 16:12

Evelin Cotsev написа:да дигат бе деиба и нафтата , тамън догодина няма да има задръстване и ше си влизаме в секи завои с вратите :mhihi: :mhihi:

Ти :weed: ли си? И после като имаш деца да обесняваш на сина си как навремето е имало едни неща дето се викат BMW и ти дават неповторимо усещане.

Не знам в вие как го мислите, ама аз вземам два метални пръта с по един лозунг: "д***а и цената на бензина :evil: " и ще ги набуча на варна на общината. Тъкмо всичкото полицай и журналист са на някакъв митинг пред катедралата.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум