Снимки на новата 7-ма серия - ЧАКАНЕТО СВЪРШИ!?

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 28 Юли 2008, 23:54

това не е кола, това е прелест!!! :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 328i
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от mafiata_ » 29 Юли 2008, 12:55

задницата е отвратителна друго са си старите BMW - ta

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 29 Юли 2008, 21:24

според мен новото поколение изглежда далеч по-елегантно, вталено и спортно, радвам се да видя, че са я подложили на „диета“, но пък се надявах да е малко по-смела
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 30 Юли 2008, 10:08

Колата е много красива и ми харесва :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 30 Юли 2008, 22:27

_OSMICATA_ написа:Момчета и аз да кажа нещо като човек които "завършва дизайн" не се ядосваите колата изглежда много добре просто както всяка нова идея трябва време на възприятие, незнам как точно да се изкажа но с две думи след няколко месеца и като я видите няколко пъти на живо се ОБЗАЛАГАМ, ЧЕ НА 98% от вас ще се хареса 8)
-така е винаги повярваите и с петицата беше така ;)

Тъкмо това имах предвид. :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 03 Авг 2008, 13:04

Половината тука говорите глупости...
Ако на някой от вас му дадат тая седмица дали ще предпочете да си кара Е34-то или Е39-то или Е36-то щото Ф02 не приличало на БМВ. Айде земете се стегнете малко. Не може 30 години сичките модели да имат една и съща визия. Кво общо има БМВ 2002 с Е36 а ?????

П.С. Някой знае ли кога ще е представянето в М-кар Пловдив че има кандидати вече за закупуване ???
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 03 Авг 2008, 15:57

Agande написа:Половината тука говорите глупости...
Ако на някой от вас му дадат тая седмица дали ще предпочете да си кара Е34-то или Е39-то или Е36-то щото Ф02 не приличало на БМВ. Айде земете се стегнете малко. Не може 30 години сичките модели да имат една и съща визия. Кво общо има БМВ 2002 с Е36 а ?????

П.С. Някой знае ли кога ще е представянето в М-кар Пловдив че има кандидати вече за закупуване ???

Porsche 911,Dodge Challenger,Ford Mustang ???
Та какво,викаш се е променило в тези коли за последните 30 години или това са неуспешни модели :idea:
Естествено,че е хубаво да се развива дизайна , но като че ли по-добре е това да се прави като се запазва традицията и агресията , а не като се комерсиализира дизайна - едни ангелски очи , пролет не правят в случая.
А относно Е39 - Е39 за времето си беше това , което тази 7ца никога няма да бъде :idea:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kamus11 » 03 Авг 2008, 20:56

навремето какви коли имаше :?: :idea: в този клас бяха 4-5 представителя а сега ..................
Последни автоновини http://kamuscoop.blogspot.com/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 03 Авг 2008, 22:19

аз съм и вече фен след като преседя 20 дни на десктопа не само ми саресва а не издържам вече. И все пак най доброто ан товата генерация всмисъл най-елегантното е е92
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 04 Авг 2008, 9:48

acho.rs написа:

Та какво,викаш се е променило в тези коли за последните 30 години или това са неуспешни модели :idea:
Естествено,че е хубаво да се развива дизайна , но като че ли по-добре е това да се прави като се запазва традицията и агресията , а не като се комерсиализира дизайна - едни ангелски очи , пролет не правят в случая.
А относно Е39 - Е39 за времето си беше това , което тази 7ца никога няма да бъде :idea:

При пускането на Е39 е имало хора дето са казвали същото като теб. Това Е39 никога няма да е като Е34.
Производителите на БМВ явно не четат форуми като нашия и не се съобразяват с мнението ни защото знаят че доста малка част от потребителите на въпросния форум ще могат да си купят този нов модел. То и новия Мустанг не е като този от 67-ма.
Аз си държа на марката и ако ще и лайно да излезне в производство ще си го подкрепям щом има емблема на БМВ. Все пак съм си купил моето не толкова заради външния вид.
За БМВ Джина какво ще кажеш тогава. Ебати бозата, на нищо не прилича...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 04 Авг 2008, 14:44

Agande написа:
acho.rs написа:

При пускането на Е39 е имало хора дето са казвали същото като теб. Това Е39 никога няма да е като Е34.
Производителите на БМВ явно не четат форуми като нашия и не се съобразяват с мнението ни защото знаят че доста малка част от потребителите на въпросния форум ще могат да си купят този нов модел. То и новия Мустанг не е като този от 67-ма.
Аз си държа на марката и ако ще и лайно да излезне в производство ще си го подкрепям щом има емблема на БМВ. Все пак съм си купил моето не толкова заради външния вид.
За БМВ Джина какво ще кажеш тогава. Ебати бозата, на нищо не прилича...

Не става въпрос само за форуми , аз за запазване на старите ценности - табло ориентирано към водача,агресивен дизайн . Порше успяха да си запазят ембелматичния дизайн и никак зле не се продават.А за БМВ - те в момента за са се заели със експанзия на всички пазарни ниши и като се опитваш да привлече повече клиенти , трябва да направиш компромис със нещо ... Комерсиализация май му викаха .
Както и да е , аз СПИРАМ ДА ПИША В ТАЗИ ТЕМА, вече няколко пъти изказах и защитих мнението си , не мисля да го нтрапвам повече , то си е мое лично и аз съм си убеден в него
ПС: А за Джина - как да не прилича на нищо - http://www.modifiedstreetcars.com/cars. ... &p_id=1115 , ако бях фен на Бързи и Яростни и НФС Ъндерграунд , щях супер много да се кефя , ама уви не съм .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 04 Авг 2008, 15:50

BMW Malchugan написа:Ето още снимки на новата F01/F02 - новата 7 серия:

Изображение

Източник на информацията: http://www.7post.com/forums/showthread.php?t=154335

Мда, ако бронята беше като на тази фотошопната снимка, колата наистина щеше да изглежда много по-добре!

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 08 Авг 2008, 19:59

Ето последното видео за новата седма серия

http://www.bimmerfile.com/2008/08/08/bm ... ogy-video/

Източник: http://www.bimmerfile.com/

Този автомобил е върховен! 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bmwp0wer » 08 Авг 2008, 22:09

vitamincpp написа:е36 е едно от най-красивите BMW в цялата история на фирмата, просто в неговият дизайн няма един елемент който да ме дразни. Това пак си е лично мнение :)

подкрепям с две ръце ! :yes:
BMW - The Ultimate DRIFT Machine!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от icak » 09 Авг 2008, 0:13

BMW Malchugan написа:Ето последното видео за новата седма серия

http://www.bimmerfile.com/2008/08/08/bm ... ogy-video/

Източник: http://www.bimmerfile.com/

Този автомобил е върховен! 8)

Това вече е нещо! Наистина е върховен във всички отношения, на външен вид никак не е безхарактерен, както някой беше казал по-назад в темата, а откъм интериор и екстри просто няма равен.

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум