BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: BMW 760Li M-Sports Package vs. Mercedes S63 AMG

Мнение от Лалов » 01 Дек 2009, 20:12

Някой спомена, че е като урод с тези LED светлини :mhihi:

Изображение

Изображение

Ама и Луси Лу беше хубава :mhihi:

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Дек 2009, 20:13

Ачо, я пак си помисли за диодчетата? :paranoid:
Е60? Оранжевата линия на предните фарове, която е с диоди....Е60 откога датира....2003-2004? :roll:
С тая разлика, че при моделите на БМВ всичко е загатнато, а не е изтъкнато като Мерцедес и Ауди.
Новата Е-класа :conf: Всички Аудита :conf:
Нямам нищо против въпросните диоди, харесват ми.....но става натрапчиво....и лично на мен определено не ми харесват в такова количесто!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2009, 20:29

ivan83 написа:
Fear написа:Не ми харесва това Audi - същото е като предишното... и като другите модели в гамата... :mhihi:
Нищо лично към Audi феновете, ама това е най-безличната марка според мен. Бахти, всичките им коли изглеждат еднакво. :help:

Е то и при бмв ако гледаш предишната и новата 7-ца може да кажеш че е същата :lol: .Неможе да направиш напълно различен модел от предходния :nono:
Всяка марка си има отличителни черти.На мен и бмв-тата са ми еднакви(горе-долу) и мергелите и поршетата и фераритата
Иначе А8-та наистина не е нищо особено

Мергелите са много , много различни и това при положение , че имат 1000 модела . Единствените ферарита които си приличат са 612 и 599 , другите , трябва да си сляп да ги объркаш .
Може да промениш модела коренно - за сравка Е39 и Е60 и Е46-Е90 :winky: Обикновено при такава смяна отнасяш един вагон критики , но тва е друга тема . Аудита СА С ЕДНАКВИ МУЦУНИ ВСИЧКИТЕ - тук вече се оляха - не банални , ами не знам какво . Дано А7 вече донесе някаква промяна , но и тя ще бъде копирана от всички модели в последствие . Едно не може да се оспори обаче - интериора - невероятен е :bowdown: Може да е като стария , но материалите изглеждат по-скъпи и е пипнато точно колкото трябва - за какво да разваляш нещо красиво , тук е само доработен и смея да кажа , направено е перфектно . . . А в този клас интериора е много важен , да не кажа решаващ при избора ...
Ачо, я пак си помисли за диодчетата? :paranoid:
Е60? Оранжевата линия на предните фарове, която е с диоди....Е60 откога датира....2003-2004? :roll:
С тая разлика, че при моделите на БМВ всичко е загатнато, а не е изтъкнато като Мерцедес и Ауди.
Новата Е-класа :conf: Всички Аудита :conf:
Нямам нищо против въпросните диоди, харесват ми.....но става натрапчиво....и лично на мен определено не ми харесват в такова количесто!!!

Ами може и Е60 да е първо , но говорим за дневни ЛЕД светлини , не за диоди по принцип . А в А8 не само дневните а и осветлението като цяло , ще е със диоди . В R8 V8това струва допълнителни 7500 лева, при R8 V10 е сериино , ще видим тук колко ще струва , защото да искаш 7-8 бона за фарове е нелепо . Сега за вкус - при всеки е различно , аз не мога да ти наложа моя ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Дек 2009, 20:36

Ако интериорът ти е направен от най-скъпите материали...бамбуци, акации, банани и лимони.....а колата ти е лишена от всякакви системи за сигурност и т.н.....знаеш ли колко ще ми пука за интериорът и това автомобилът в какъв клас ще е, а? Като ще давам 200 бона, искам да знам, че имам сигурност под Д-то си, возия и сила.....а дали таблото ми е направено от череша или вишна..... :smoke:
Така че в това отношение, никой автомобил не би ме впечатлил :roll:

ivan83 искаш да кажеш, че Е65/66 си приличат с Ф01/02 :shock: :shock:

acho.rs съмнява ме БМВ да сменят Angel eyes с LED при Day Lights :mhihi: А ако ще и 3 ст. да струват, не мерси :nono:

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 01 Дек 2009, 20:52

Не е чак толкова лоша новата А8 освен,че малко ме изуми грозотията на светлините отпред както и увисналата задница определено BMW то е много по-красиво,но нека не забравяме всичко е до вкус не случайно в момента ауди са модерни с тея диоди :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2009, 20:53

((:BuKcu:)) написа:Ако интериорът ти е направен от най-скъпите материали...бамбуци, акации, банани и лимони.....а колата ти е лишена от всякакви системи за сигурност и т.н.....знаеш ли колко ще ми пука за интериорът и това автомобилът в какъв клас ще е, а? Като ще давам 200 бона, искам да знам, че имам сигурност под Д-то си, возия и сила.....а дали таблото ми е направено от череша или вишна..... :smoke:
Така че в това отношение, никой автомобил не би ме впечатлил :roll:

ivan83 искаш да кажеш, че Е65/66 си приличат с Ф01/02 :shock: :shock:

acho.rs съмнява ме БМВ да сменят Angel eyes с LED при Day Lights :mhihi: А ако ще и 3 ст. да струват, не мерси :nono:

Я пак ? Ще се конкретизираш ли , каква система за сигурност липсва , какво куца на въздушното окачване и къде е тази липсата на мощ ? И това го казваш , при положение , че предната С8 беше обявена за най-спортната лимузина ! Първите два двигателя , да не би да им липсва сила ? 4,2ТДИ 350 кс и 4,2 ФСИ 372 коня са слаби ? И сещаш ли се ако ги направят на цена приблизително колкото на 740д и 740и , къде е липсата на мощ ? Прекалено крайно се изказваш - единствено съм съгласен за баналния екстеиор , но сме свидетели как тази стратегия работи , да видим дали ще е така и за в бъдеще . Щом за теб интериора е само череши и вишни , добре - за други хора далеч не е така ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ((:BuKcu:)) » 01 Дек 2009, 20:57

Ачо, да те насоча към Ауди форума?

Къде видя да напиша, че за мен интериора е само череша, вишна, лимон и т.н?! :shock: НЕ ЧЕТЕШ, моето момче ;)
Къде видя, че в случая конкретизирам Ауди, БМВ или някой друг КОНКРЕТЕН автомобил? :shock: НЕ ЧЕТЕШ, моето момче!

Така че, ТИ не се изказвай толкова крайно, като не вникваш какво пишат другите!

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 01 Дек 2009, 21:17

Aз така по-кратичко ще мина. :) Мнението ми почти напълно се препокрива с това на колежката отгоре. За мен F01 изгуби един конкурент с появата на А8. Много повече очаквах...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: му се с повече от 525 hp
Мечтае да кара: ама честно: ONE1
Детайли за колата: важи

Мнение от sonic » 01 Дек 2009, 21:35

Вече темата отива съвсем на безсмислена- няма как в този форум хвалебствията да са за другата марка. Всичко си остава субективно мнение на фена на определената марка.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Дек 2009, 21:46

според мен трябва да се поклоним пред 4.2 дизела..
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 01 Дек 2009, 21:53

защо да му се кланяме, няма нищо особено в него... сравни го със съотвения bmw дизел.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i E46,Е30+М50b25(stroke)
Мечтае да кара: M3 Е92 DCT,М5 2011 F10
Детайли за колата: Спортно окачване FK High Sport M3(Coilover-реголируемо),спортна генерация на 63мм+спортни резонатори,плетен спортен колектор,иридиеви свещи Denso Iridium IK20,шорт шифтър на ACT,сменен дросел,cold air intake-K&N,олекотени жданти R15(магнезиеви)BMW/4.5кг(с гума 12.2кг).Горивен регулатор JDM(SARD).Горивна мопма от Ауди(7.0bar.)с армирани горивни маркучи.Частично олекотяване,Recaro 9.8кг(състезателна седалка),крайно тегло с 15л бензин(1288кг),разпънки(реголируеми-HKS),полу-сликове ADVAN A032R

Мнение от Бимбо » 01 Дек 2009, 22:01

Лошото е,че не е очакванния претендент!Лошо за определени (фенове) :yes:

Старши Алкохолик
Аватар
Кара: E60 LCI 535d
Мечтае да кара: E24 635CSi
Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Мнение от zAcK » 01 Дек 2009, 22:10

BadAngel написа:според мен трябва да се поклоним пред 4.2 дизела..

И какво точно му е за поклонение ще обясниш ли на всички да разберем и ние???
Много ме кефи как някой хора си пишат каквото им хрумне без да могат да обяснят :help:
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Дек 2009, 23:33

MaXimal написа:
BadAngel написа:
MaXimal написа:Новото А8 излезе :confused:

http://www.bmwblog.com/2009/12/01/photo ... 0-audi-a8/

има си тежест А8-цата, харесва ми

Хубавото е, че има типични за ауди елементи... ужасен волан и скоростен лост... за фаровете да не говоря.

ненам, заглеждат ги мадамите тия фарчета, кво да ти кажа =)
No bling at the Ring

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 01 Дек 2009, 23:46

BadAngel написа:ненам, заглеждат ги мадамите тия фарчета, кво да ти кажа =)

Абе не знам дали на Ауди целта им е точно мадамите да заглждат фарчетата, ама... Хайде...

Иначе скоростният лост е пълно извращение (лично мнение, според моя вкус).
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум