Американските VS Европейските спортисти

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Re: Американските VS Европейските спортисти

Мнение от BMW_RIDER » 09 Яну 2013, 11:54

acho.rs написа:
steeN написа:Добре, че след 1 седмица показват новия корвет, че да насочим темата в правилната посока :mrgreen:.

http://evobg.bg/?p=1364
Кви корвети, кви вайпъри - идва извънземното и целия свят започва да говори за Ферари :lol:

Хубаво де, ма дайте да делим колите на такива дето се карат и такива дето седят в гаража на колекционер.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 10 Яну 2013, 22:02

BMW_RIDER написа:
acho.rs написа:
steeN написа:Добре, че след 1 седмица показват новия корвет, че да насочим темата в правилната посока :mrgreen:.

http://evobg.bg/?p=1364
Кви корвети, кви вайпъри - идва извънземното и целия свят започва да говори за Ферари :lol:

Хубаво де, ма дайте да делим колите на такива дето се карат и такива дето седят в гаража на колекционер.

Е аз казах , че света ще говори за Ферари, не че света ще кара Ферари :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 11 Яну 2013, 12:32

2 дни останаха до новия корвет :paranoid:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 11 Яну 2013, 15:59

Хайде още малко "американска пропаганда":
Hennessey Venom GT влезе в рекордите Гинес
:bowdown:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 12 Яну 2013, 12:56

Последна промяна [FF]GODFLESH на 14 Яну 2013, 0:13, променена общо 2 пъти
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 13 Яну 2013, 8:06

Първо впечатление, цитирам коментар под статията ;) - "viper is calling and it wants its front back".
По-добре да видим малко снимки от шоуто първо ми се струва.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Потребител
Аватар
Кара: E36 318is M42 :\ , Lada Niva 2121
Мечтае да кара: Alpine White E90 335i

Мнение от Mad Max. » 13 Яну 2013, 8:14

Честно казано нито новия Корвет, нито новия Вайпър, ми харесват на външен вид.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Fear » 14 Яну 2013, 9:10

Eто го новият Corvette
Честно казано, аз съм със смесени чувства относно визията. :confused:
Задницата ми идва прекалено футуристична, отпред и отстрани е ОК, но не е нещо особено. С6 като че ли има по-добър и преливащ вид. Хем мускулест, хем елегантен.
За новият С7 не мога да кажа същото.
Интериора ми допада, таблото е оформено като на ZR1 от 90-те години на миналия век, което ме кефи. Много му се радвах на това табло докато "карах" въпросния ZR1 в първия Need For Speed. :D

Сега остава да видим как стоят нещата с вървенето и тогава ще го съдим. 8)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 14 Яну 2013, 10:18

Доста голям скок напред в интериора. Много ми харесват таблата, завъртяни към шофьора както BMW ги правеха едно време. Всичко точно на една ръка разстояние.
Басирам се, че са взели и CUE от Cadillac за екранчето (до колкото виждам таблото определено има заемки от там).
Задницата наистина не трябваше да я взимат от Камаро. Кръглите стопове си бяха готини, ама те така или иначе са за другите да ги гледат.
Супер е според мен като цялостен пакет.

Изображение
Последна промяна steeN на 14 Яну 2013, 10:31, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 14 Яну 2013, 10:28

Информация и снимки от тук - http://www.chevrolet.com/new-2014-corvette/

Първо впечатление - много ми се искаше задницата да не изглежда така, според мен усраха една от най изчистените и добре изглеждащи задници. Отпред и отстрани екстра, но все пак малко прилича на камаро дето е блъснало отзад ф 12 берлинета.
Иначе ме кефи, разгледайте сайта, изглежда новата кола е наблъскана с много технологии. А за интериора ще цитирам само следното:

An honest interior starts with authentic materials. This is no exception. If it looks like aluminum, it is aluminum. If it looks like carbon-fiber, it is carbon-fiber.

Нещо с което дори и някой немски премиум производители не могат да се похвалят.

Теглото за момента не е ясно ,но според слуховете не повече от 3000 паунда или 1320кг, което е много добре, ще чакаме още данни.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 14 Яну 2013, 10:36

Интересно 7 скорости ръчка (знам, че и Порше имат). Дано 6та и 7ма са само за магистралата, а максималната да е достига на 5та, че иначе идват повечко ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 14 Яну 2013, 10:40

Супер изглежда! Интериора ми харесва повече от на вайпъра. Стоповете наистина можеха да ги оставят кръгли, но и така не изглеждат зле.
Нещо конете ми се виждат малко, но предполагам ще има и по-напомпана версия.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Z3 Roadster 2.8
Мечтае да кара: едно да беше...

Мнение от The7omahawk » 14 Яну 2013, 10:41

steeN написа:Интересно 7 скорости ръчка (знам, че и Порше имат). Дано 6та и 7ма са само за магистралата, а максималната да е достига на 5та, че иначе идват повечко ;)

Тамън почвах да се чудя, никой ли няма да коментира 7 степенната ръчна кутия - каквато наистина има още само в Porsche. Според мен пък 7ма само за магистрала и другите наредени по-гъсто за високите скорости би било прекрасно решение :) Що се отнася до интериора - огромна стъпка напред, спортните седалки изглеждат страхотно, а задницата си ме кефи :oops: Нямам търпение да излезнат техническите характеристики, но май-май колата ще бъде толкова добра, колкото се очакваше да бъде.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от steeN » 14 Яну 2013, 10:43

За конете мисля, че са ясни, само завиват компресора отгоре и почват да летят :mrgreen: Според мен е по-интересно новото шаси колко е по-добро.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 14 Яну 2013, 11:21

9.05 L/100 km or 26 mpg-us
:bowdown: :bowdown:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум