BMW ... X6

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 22 Мар 2008, 16:01

никъде не съм написал че бмв/ауди/мерц се съобразяват с нашите мутри, къде въобще съм написал че става въпрос за нашите мутри, май си измисляш поводи за да се заяждаш? ...погледни отстрани едно Q7 и една X5...елегантноста на Q7 пред дървотията на X5...добре че новия модел мааааалко го позагладиха, апа в X6 малко са се полуляли с заглаждашето отзад :mhihi:
acho.rs написа:РС4 не е конкурентна на М3 Е46 , ами направо я мачка - обаче забравяш , че беше със 60 000 по-скъпа - пари които можеш да инвестираш във М3 ЦСЛ ако си мераклия за перформанс.И така както РС4 беше по-бързо от М3 Е46 , сега М3 Е92 въри повече от РС4 , като излезе новото РС4(май ще се казва РС5)
само това като прочетох просто ми беше достатъчно да не ти чета поста по-надолу...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 22 Мар 2008, 20:10

да казваш че х5 стой дървено да аудито доказва че май и х5 не си въждал на живо па да не говорим да си се качал и да си го карал аудито прилича на високо комби а не на сув отпред е красиво с типичната ауди физиономия но отсрани и отзад :help: (това си е мое мнение) карал съм аудито в х5 само съм се возил но просто :shock: но както каза колегата как можеш да говориш за кола която още не си видял няма кола която да изглежда като на снимката не можеш да разбереш колко е голяма пропорции не е като застанеш до нея да я усетиш .с думите си доказваш че си един върл и тъп фен на ауди в което няма нищо лошо(в първото де) но щом няма да казваш нищо смислено по добре мълчи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 23 Мар 2008, 0:07

Просто изразявам лично мнение, което не налагам на никой...спокойно, виждал съм х5, старо ново все си е по-дървено от заоблената Q7-ца, ма тва си е мое мнение, ти имаш друго мнение, което не е лошо ;) ти какво разбираш под "нещо смислено" ? нещо от сорта на "мн е яко бмв-то, красиво е, ауди-то е мн по-зле" тва л иза тебе е "нещо смислено" ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 23 Мар 2008, 0:37

ole написа:нз кой мазохист ще си вземе такова, требе да е бъде некоя мутра без абсолютно никъв вкус :help:

еми в това не виждам нищо смислено .дръкаш само ще аудито е хубажо а бмв грозно като ти е толкова грозно кво правиш в тоя форум не моа да разбера.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 23 Мар 2008, 11:35

пак не си разбрал...х5 е хубаво, харсва ми, не съм казвал че е грозно, просто е малко по-ръбато от Q7, тва е...а х6 също ми харесва, що? щото отпред е същото като х5, просто отзад не ми харесва, някакси грозно е станало...и това си е лично мое мнение, да ти го набивам в главата? не...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 23 Мар 2008, 11:41

ole написа:пак не си разбрал...х5 е хубаво, харсва ми, не съм казвал че е грозно, просто е малко по-ръбато от Q7, тва е...а х6 също ми харесва, що? щото отпред е същото като х5, просто отзад не ми харесва, някакси грозно е станало...и това си е лично мое мнение, да ти го набивам в главата? не...

Ти си голям фен на Ауди като гледам,кво праиш тука? :mhihi: :roll: ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Мар 2008, 12:22

ole написа:никъде не съм написал че бмв/ауди/мерц се съобразяват с нашите мутри, къде въобще съм написал че става въпрос за нашите мутри, май си измисляш поводи за да се заяждаш? ...погледни отстрани едно Q7 и една X5...елегантноста на Q7 пред дървотията на X5...добре че новия модел мааааалко го позагладиха, апа в X6 малко са се полуляли с заглаждашето отзад :mhihi:
acho.rs написа:РС4 не е конкурентна на М3 Е46 , ами направо я мачка - обаче забравяш , че беше със 60 000 по-скъпа - пари които можеш да инвестираш във М3 ЦСЛ ако си мераклия за перформанс.И така както РС4 беше по-бързо от М3 Е46 , сега М3 Е92 въри повече от РС4 , като излезе новото РС4(май ще се казва РС5)
само това като прочетох просто ми беше достатъчно да не ти чета поста по-надолу...

Аз си измисля ми ли -
ole написа:нз кой мазохист ще си вземе такова, требе да е бъде некоя мутра без абсолютно никъв вкус :help:

Еееееееееееееееееееееееееей хвани и се махни от тоя форум.Само спамиш.За 2 дни си написал 24 поста и всичките пълни с глупости.Познавам много фенове на Ауди , даже може да се каже че има много мислещи хора в оня форум , АМА ТИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СИ ОТ ТЯХ . Х5 било грозно - ти от злобна форма и от МЪЖКИ коли имаш ли си напредстава ??? Или всички злобарки - БМВта от 90те са грозни , също така Алфи,Мустанги,Доджове ? Леле не знам от къде си изкочил.
Ами ти тогава какво ли си мислиш за Мерцедес Г класа,Ленд Роувър...Не всичко е Лексус , мой човек и ако не си разбрал ние сме фенове на БМВ защото ни кефи ЗЛОБАТА на тези автомобили !
Почти съм сигурен че си пубер не само заради глупостите , но точно заради прехласването ти по най-скъпите модели (типично за децата),заради пълната ти некомпетентност по отношение на дизайн (визирам неразбирането на стария , ръбест диайн) , и аватара ти - снимка на най-ламерския модел на Ауди (поне РС4 да беше сложил , ама тя сигурно ти е много обикновена) , написал един вагон мнения за 2-3 дни - явно друга работа си нямаш ...
ПС : АБЕ ТИЯ ЛАМБОРГИНИТА ... МНОГО ИЗСЕЧЕНИ И РЪБАТИ БЕЕЕ , ебахти грозните боклуци , до тях овалната А4 си е красота :banghead:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: F32 M4

Мнение от ((:BuKcu:)) » 23 Мар 2008, 16:53

Абе бате земи се стегни малко, се едно си в детската градина.
Не знам кой какъв трябва да е, за да си вземе такава кола, ама съм 100000000%, че и тези които оплюват Х6, че е грозно и т.н и тези, които го харесват, като го видят по улиците нееее ще изплезят език до земята, ами и под нея....и очите им ще го дирят и след 100км. :roll:

Другото, което е недей да правиш сравнеята м/у Q7 & X5 на НЕточното място, просто е излишно.
И Кю-то отстрани с офроуд пакета и цвят различен от черен изглежда като....и аз не знам какво...скасява каросерията и въобще.....нищо, че имаме Q7/ просто БМВ са ми повече на сърцето/, но просто при всяка кола се намира по някой кусур...

По темата: Искам да видя тая кола по дяволитее... на снимките верно изглежда много странна, особено отзад, ама както казах по-горе като я видя на живо очите ще ми останат по нея :lol:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 23 Мар 2008, 18:59

Айде и аз да си кажа скромното мнение относно Х6 - на мен лично единственото което не ми допада мноого е линията на покрива на автомобила, иначе отзад и отпред за мен поне си има така да се каже "агресия" което за мен е една от чертите на нашата любима марка. Чета и един друг форум e90post.com там си има раздел за моделите "Х" на БМВ и има накъкъв пич кой казва че на живо автомобила изглежда съвсем различно от това което се вижда на снимката. А от друга страна Х6 е по-нисък, по-дълъг и по-широк от Х5 и за мен си е доста красив автомобил. Лично мнение 8)
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 23 Мар 2008, 21:51

не ми се спори...
а линията на покрива е на COUPE , нищо че тва е SUV :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 23 Мар 2008, 22:11

А линията на горния слой кожа на скоростния лост на какво е? :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 23 Мар 2008, 22:12

ole написа:не ми се спори...
а линията на покрива е на COUPE , нищо че тва е SUV :mhihi:

Eeee да и щом няма некви смешни диоди да светят под фаровете не струва! :mhihi: :evil:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 23 Мар 2008, 22:35

Не ми се иска да заключвам и тази тема,но ако не престанете ще се видя принуден :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ole » 24 Мар 2008, 11:27

Navi_Bmw написа:Eeee да и щом няма некви смешни диоди да светят под фаровете не струва! :mhihi: :evil:
тва си е запазена марка на ауди, ай сиктир и бмв да турат...въпреки че вече има и други марки, които слагат такива светодиоди, просто не се вписват в дизайна на БМВ, Х6 си носи отличителните белези на БМВ, защо въобще трябваше да намесваш светодиодите не ми е ясно...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 24 Мар 2008, 12:29

ole написа:
Navi_Bmw написа:Eeee да и щом няма некви смешни диоди да светят под фаровете не струва! :mhihi: :evil:
тва си е запазена марка на ауди, ай сиктир и бмв да турат...въпреки че вече има и други марки, които слагат такива светодиоди, просто не се вписват в дизайна на БМВ, Х6 си носи отличителните белези на БМВ, защо въобще трябваше да намесваш светодиодите не ми е ясно...

запазане марка х.я ми от вчера ги слагат запазена марка били колко крадаха от бмв и се мъчат от години да измислят брутални фарове като ейнджъл айс ама не става бмв си е бмв колкото и да крадете не става трябва и акъл както казал дядо .

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум