BMW ... X6
Модератор: Общи модератори
никъде не съм написал че бмв/ауди/мерц се съобразяват с нашите мутри, къде въобще съм написал че става въпрос за нашите мутри, май си измисляш поводи за да се заяждаш? ...погледни отстрани едно Q7 и една X5...елегантноста на Q7 пред дървотията на X5...добре че новия модел мааааалко го позагладиха, апа в X6 малко са се полуляли с заглаждашето отзад

само това като прочетох просто ми беше достатъчно да не ти чета поста по-надолу...acho.rs написа:РС4 не е конкурентна на М3 Е46 , ами направо я мачка - обаче забравяш , че беше със 60 000 по-скъпа - пари които можеш да инвестираш във М3 ЦСЛ ако си мераклия за перформанс.И така както РС4 беше по-бързо от М3 Е46 , сега М3 Е92 въри повече от РС4 , като излезе новото РС4(май ще се казва РС5)
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
да казваш че х5 стой дървено да аудито доказва че май и х5 не си въждал на живо па да не говорим да си се качал и да си го карал аудито прилича на високо комби а не на сув отпред е красиво с типичната ауди физиономия но отсрани и отзад
(това си е мое мнение) карал съм аудито в х5 само съм се возил но просто
но както каза колегата как можеш да говориш за кола която още не си видял няма кола която да изглежда като на снимката не можеш да разбереш колко е голяма пропорции не е като застанеш до нея да я усетиш .с думите си доказваш че си един върл и тъп фен на ауди в което няма нищо лошо(в първото де) но щом няма да казваш нищо смислено по добре мълчи.

Просто изразявам лично мнение, което не налагам на никой...спокойно, виждал съм х5, старо ново все си е по-дървено от заоблената Q7-ца, ма тва си е мое мнение, ти имаш друго мнение, което не е лошо
ти какво разбираш под "нещо смислено" ? нещо от сорта на "мн е яко бмв-то, красиво е, ауди-то е мн по-зле" тва л иза тебе е "нещо смислено" ...

- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ole написа:нз кой мазохист ще си вземе такова, требе да е бъде некоя мутра без абсолютно никъв вкус
еми в това не виждам нищо смислено .дръкаш само ще аудито е хубажо а бмв грозно като ти е толкова грозно кво правиш в тоя форум не моа да разбера.
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
ole написа:пак не си разбрал...х5 е хубаво, харсва ми, не съм казвал че е грозно, просто е малко по-ръбато от Q7, тва е...а х6 също ми харесва, що? щото отпред е същото като х5, просто отзад не ми харесва, някакси грозно е станало...и това си е лично мое мнение, да ти го набивам в главата? не...
Ти си голям фен на Ауди като гледам,кво праиш тука?

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ole написа:никъде не съм написал че бмв/ауди/мерц се съобразяват с нашите мутри, къде въобще съм написал че става въпрос за нашите мутри, май си измисляш поводи за да се заяждаш? ...погледни отстрани едно Q7 и една X5...елегантноста на Q7 пред дървотията на X5...добре че новия модел мааааалко го позагладиха, апа в X6 малко са се полуляли с заглаждашето отзад
само това като прочетох просто ми беше достатъчно да не ти чета поста по-надолу...acho.rs написа:РС4 не е конкурентна на М3 Е46 , ами направо я мачка - обаче забравяш , че беше със 60 000 по-скъпа - пари които можеш да инвестираш във М3 ЦСЛ ако си мераклия за перформанс.И така както РС4 беше по-бързо от М3 Е46 , сега М3 Е92 въри повече от РС4 , като излезе новото РС4(май ще се казва РС5)
Аз си измисля ми ли -
ole написа:нз кой мазохист ще си вземе такова, требе да е бъде некоя мутра без абсолютно никъв вкус
Еееееееееееееееееееееееееей хвани и се махни от тоя форум.Само спамиш.За 2 дни си написал 24 поста и всичките пълни с глупости.Познавам много фенове на Ауди , даже може да се каже че има много мислещи хора в оня форум , АМА ТИ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СИ ОТ ТЯХ . Х5 било грозно - ти от злобна форма и от МЪЖКИ коли имаш ли си напредстава ??? Или всички злобарки - БМВта от 90те са грозни , също така Алфи,Мустанги,Доджове ? Леле не знам от къде си изкочил.
Ами ти тогава какво ли си мислиш за Мерцедес Г класа,Ленд Роувър...Не всичко е Лексус , мой човек и ако не си разбрал ние сме фенове на БМВ защото ни кефи ЗЛОБАТА на тези автомобили !
Почти съм сигурен че си пубер не само заради глупостите , но точно заради прехласването ти по най-скъпите модели (типично за децата),заради пълната ти некомпетентност по отношение на дизайн (визирам неразбирането на стария , ръбест диайн) , и аватара ти - снимка на най-ламерския модел на Ауди (поне РС4 да беше сложил , ама тя сигурно ти е много обикновена) , написал един вагон мнения за 2-3 дни - явно друга работа си нямаш ...
ПС : АБЕ ТИЯ ЛАМБОРГИНИТА ... МНОГО ИЗСЕЧЕНИ И РЪБАТИ БЕЕЕ , ебахти грозните боклуци , до тях овалната А4 си е красота

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Абе бате земи се стегни малко, се едно си в детската градина.
Не знам кой какъв трябва да е, за да си вземе такава кола, ама съм 100000000%, че и тези които оплюват Х6, че е грозно и т.н и тези, които го харесват, като го видят по улиците нееее ще изплезят език до земята, ами и под нея....и очите им ще го дирят и след 100км.

Другото, което е недей да правиш сравнеята м/у Q7 & X5 на НЕточното място, просто е излишно.
И Кю-то отстрани с офроуд пакета и цвят различен от черен изглежда като....и аз не знам какво...скасява каросерията и въобще.....нищо, че имаме Q7/ просто БМВ са ми повече на сърцето/, но просто при всяка кола се намира по някой кусур...
По темата: Искам да видя тая кола по дяволитее... на снимките верно изглежда много странна, особено отзад, ама както казах по-горе като я видя на живо очите ще ми останат по нея

- ИлХиТо
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 Individual
- Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
- Детайли за колата: една сбъдната мечта
Айде и аз да си кажа скромното мнение относно Х6 - на мен лично единственото което не ми допада мноого е линията на покрива на автомобила, иначе отзад и отпред за мен поне си има така да се каже "агресия" което за мен е една от чертите на нашата любима марка. Чета и един друг форум e90post.com там си има раздел за моделите "Х" на БМВ и има накъкъв пич кой казва че на живо автомобила изглежда съвсем различно от това което се вижда на снимката. А от друга страна Х6 е по-нисък, по-дълъг и по-широк от Х5 и за мен си е доста красив автомобил. Лично мнение 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
ole написа:не ми се спори...
а линията на покрива е на COUPE , нищо че тва е SUV
Eeee да и щом няма некви смешни диоди да светят под фаровете не струва!

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
тва си е запазена марка на ауди, ай сиктир и бмв да турат...въпреки че вече има и други марки, които слагат такива светодиоди, просто не се вписват в дизайна на БМВ, Х6 си носи отличителните белези на БМВ, защо въобще трябваше да намесваш светодиодите не ми е ясно...Navi_Bmw написа:Eeee да и щом няма некви смешни диоди да светят под фаровете не струва!![]()
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
ole написа:тва си е запазена марка на ауди, ай сиктир и бмв да турат...въпреки че вече има и други марки, които слагат такива светодиоди, просто не се вписват в дизайна на БМВ, Х6 си носи отличителните белези на БМВ, защо въобще трябваше да намесваш светодиодите не ми е ясно...Navi_Bmw написа:Eeee да и щом няма некви смешни диоди да светят под фаровете не струва!![]()
запазане марка х.я ми от вчера ги слагат запазена марка били колко крадаха от бмв и се мъчат от години да измислят брутални фарове като ейнджъл айс ама не става бмв си е бмв колкото и да крадете не става трябва и акъл както казал дядо .