Зверска катастрофа с БМВ на магистрала Тракия
Модератор: Общи модератори
- VENBO
- младши ентусиаст
-
- Кара: 335i Turbo
- Мечтае да кара: без жена му да дава акъли.
Е как може да кзвате че безумното не е скоростта, а мантинелата, настилката, незнам си какво... От самият факт че ограничението е 130 км/ч, е чсно че който настъпва си носи последствията, живеем в БГ, магистралите са предвидени за скорост не по-голяма от посочената в ЗДП. Кофтито е че са застрашени не само шофиращите с превишена скорост, а и например детето ви, докато се движите в насрещното срещу поредния обезумял комплексар....
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
И до момента не отгадахме BMW-то, но казаха, че е 750. Това е автомобил от най-висока класа с изключително здраво купе. За да се разцепи

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
VENBO написа:Е как може да кзвате че безумното не е скоростта, а мантинелата, настилката, незнам си какво... От самият факт че ограничението е 130 км/ч, е чсно че който настъпва си носи последствията, живеем в БГ, магистралите са предвидени за скорост не по-голяма от посочената в ЗДП. Кофтито е че са застрашени не само шофиращите с превишена скорост, а и например детето ви, докато се движите в насрещното срещу поредния обезумял комплексар....
Пич, прекалено много се спекулира с думата "скорост". Пък ей на - в Германия се кара и с по-високи скорости и не се избиват. И това, че "Тракия" не била предвидена за скорост по-голяма от 130 - хайде моля ти се. Миналото лято съм се прибирал по нея с Ауди 80 - скорост 150-160, без да рискувам да изхвръкна от пътя, без да преча на никого и без да застрашавам никого по какъвто и да било начин. Това, което казваш просто не е вярно. Не е нужно ограниченията да са толкова ниски, нужно е да се мисли! Тъпото е, че масово се пропагандира точно обратното.
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
на таз кола задкормилното и устроиство е било с ментални проблеми, РАДВАМ се че умря, утре можеше да ме блъсне мен със жена ми и дъщеря ми в колата, хич не ми е жал за него - ми по-добре да се беше натресъл в дърво или стена, сега шофера на автобуса с счупен крак и още хора ранени заради един слабоумник. Ами ако срещу него се беше оказал някои от вас, със лека кола не автобус, който си кара 120-140 или 150 (горе-долу в рамките на разумното) пак ли щяхте да викате РИП. Аз пък ша кажа "МАМКА МУ" МАМКА И и на онази пиана дърта к**ва дето снощи в 22.30 уби момче и момиче на 21 и 20 години със пернишкия си голф, мамка им на сички дето незнаят каде да пият, и каде да си мерят пишките. Аиде със здраве.
spacepl написа:на таз кола задкормилното и устроиство е било с ментални проблеми, РАДВАМ се че умря, утре можеше да ме блъсне мен със жена ми и дъщеря ми в колата, хич не ми е жал за него - ми по-добре да се беше натресъл в дърво или стена, сега шофера на автобуса с счупен крак и още хора ранени заради един слабоумник. Ами ако срещу него се беше оказал някои от вас, със лека кола не автобус, който си кара 120-140 или 150 (горе-долу в рамките на разумното) пак ли щяхте да викате РИП. Аз пък ша кажа "МАМКА МУ" МАМКА И и на онази пиана дърта к**ва дето снощи в 22.30 уби момче и момиче на 21 и 20 години със пернишкия си голф, мамка им на сички дето незнаят каде да пият, и каде да си мерят пишките. Аиде със здраве.
Вобще не е за РИП-ове, а за тази от снощи мога да кажа само, язък че е жива
2.8 промила.... със сина си и 3-ма души - фира
На място са загинали шофьорът на мерцедеса - 23-годишният С.П. от Перник и две момичета на по 19 години - А.Н. и С.Р., които били в колата. Четвъртият пътник - 21-годишният М.М., е настанен в неврологично отделение на пернишката болница без опасност за живота. Пияната шофьорка е возела 16-годишния си син, който е със счупена ръка. Живка е останала невредима.
да му се невиди бе хора, какво да правим, да се окичим с черни знамена и да караме с 20 в знак на протест ли? да ползваме градски транспорт? вчера цял ден четях тази тема и днес, тая патица от Перник. Утре не искам вобще да чувам новини.
Всички правим дивотийки чат пат, и в града, и извън него, ама ако ще утрепвам някого искам да съм само аз.
Естествен потбор... много яко изказване, ама нещо много народ изчезват покрая тези безумци!
Feanor написа:VENBO написа:Е как може да кзвате че безумното не е скоростта, а мантинелата, настилката, незнам си какво... От самият факт че ограничението е 130 км/ч, е чсно че който настъпва си носи последствията, живеем в БГ, магистралите са предвидени за скорост не по-голяма от посочената в ЗДП. Кофтито е че са застрашени не само шофиращите с превишена скорост, а и например детето ви, докато се движите в насрещното срещу поредния обезумял комплексар....
Пич, прекалено много се спекулира с думата "скорост". Пък ей на - в Германия се кара и с по-високи скорости и не се избиват. И това, че "Тракия" не била предвидена за скорост по-голяма от 130 - хайде моля ти се. Миналото лято съм се прибирал по нея с Ауди 80 - скорост 150-160, без да рискувам да изхвръкна от пътя, без да преча на никого и без да застрашавам никого по какъвто и да било начин. Това, което казваш просто не е вярно. Не е нужно ограниченията да са толкова ниски, нужно е да се мисли! Тъпото е, че масово се пропагандира точно обратното.
ти си в БЪЛГАРИЯ и трябва да се съобразяваш с законите тук.
пс:в германия са три ленти а тук са две.
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
Типично... ти му говориш, оно рупа ли рупа зеле. Дай ми три причини защо трябва да спазвам наложените от закона ограничения на скоростта извън населените места. Дори ще ти помогна малко, като елиминирам някои.
Безопасност? Дръжки. И да спазвам ограниченията, нито аз ще създавам по-малко опасности, щото по принцип не ги създавам, нито аз ще съм в по-голяма безопасност, щото вероятността някой каскадьор да ме отнесе си остава точно същата.
Наказания? Пак дръжки. Катаджиите пет пари не дават, стига да има кой да им пълни гушите.
Та - защо именно трябва?
Безопасност? Дръжки. И да спазвам ограниченията, нито аз ще създавам по-малко опасности, щото по принцип не ги създавам, нито аз ще съм в по-голяма безопасност, щото вероятността някой каскадьор да ме отнесе си остава точно същата.
Наказания? Пак дръжки. Катаджиите пет пари не дават, стига да има кой да им пълни гушите.
Та - защо именно трябва?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Feanor написа:Безопасност? Дръжки. И да спазвам ограниченията, нито аз ще създавам по-малко опасности, щото по принцип не ги създавам, нито аз ще съм в по-голяма безопасност, щото вероятността някой каскадьор да ме отнесе си остава точно същата.
Та - защо именно трябва?
Да де, ама нали се сещаш, че за някой, който си кара в ограниченията, каскадьорът си ти

50 в населено

90 извън населено на двупосочен път

130 на магистрала (нашите хубави магистрали)

Та кое по-точно от ограниченията не е нормално и не искаш да спазваш

- ах, че сме и скромни и "леко" самонадеяни - по принцип не ги създавал моля ти сеFeanor написа:И да спазвам ограниченията, нито аз ще създавам по-малко опасности, щото по принцип не ги създавам

Feanor написа:Типично... ти му говориш, оно рупа ли рупа зеле. Дай ми три причини защо трябва да спазвам наложените от закона ограничения на скоростта извън населените места. Дори ще ти помогна малко, като елиминирам някои.
Та - защо именно трябва?
караи и с 300 проблема е твой.само в германия няма ограничения на магистралата,но на НЯКОИ МЕСТА.където има ограничение да си видял някои да кара с повече от 10-15 км.във всички други страни има ограничения,за да намалят до минимум инцидентите като този.
- mad maXXXL
- Потребител
-
aми тоя където е изпреварвал с 200 колко време е карал зад буса,...и буса как може да прецени или изобщо дали може да го види,...... в първия момент няма никой и после вече е късно щото той е зад буса.....sersem написа:Ами ок, за последно ще напиша, добре е преди изпреварване поне малко да покарате зад този който ще изпреварите за да сте сигурни, че ви е видял, както правя аз,преди подаване на ляв мигач да погледнете дали вече не ви изпреварва някой или ви наближава твърде бързо.
ОМРЪЗНА МИ ДА МЕ ЗАСИЧАТ![]()
![]()
ей тц.тц,тц голям серсемин ще излезеш,....