ПРОТЕСТ СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВОТО
Модератор: Общи модератори
Anthony_J написа:Абе пичове, не знам за какво продължавате да се навивате. Какво повече ще направи правителството от това, което обеща на тираджиите? Няма да вдига акциза поне 2 години. Ми то и друго не може да направи. За какво да се губят сили за абсолютно безсмилени протести? Аз казах няколко пъти какво трябва да искаме, но всичи сте си за тази тъпа цена на горивото, все едно нашето правителство го копае в двора си. Само ще радваме арабите. Дайте да протестираме и против лошото време или големите жеги. Ефектът ще е същият. Аз пък казвам, че ако са такива тъпи исканията ни, няма да отида на протеста и ще си пия акцизната ракия с турските домати. Ако се направи протест за състоянието на пътищата и смъртта по тях, убеден съм че ще има много повече хора и аз ще съм един от тях. Даже вчера гледах в Господари на ефира дебелата Наталия Симеонова да заплашва с блокада Панчарево, ако не им оправят пътищата. Ето един повод да имаме и мощна медия като Нова ТВ на наша страна. Наистина се действа като стадо в момента. Ами скъпи са горивата за всички, но този проблем с протести никъде не се е решил, защото не зависи от правителствата, а от ОПЕК.
а на тебе пич без да се обиждаш щи каже че както ти си мислиш нещата нема да станат, щото ни е сме мачкан народ с робски душици, по по твойта логика, протестът за лошите пътища ще има същият ефект
е то по добре да си киснеме във форума и да си чешеме езиците
Няма начин да няма начин
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Добре, дай ми само една разумна причина защо можем да постигнем повече от тираджиите и как? Аз за пътищата веднага мога да ти кажа - има огромен бюджетен излишък и правителството има механизъм да го изразходва без разрешение дори и от парламента. Опитай се да ми дадеш разумни доводи и веднага ще се извиня, че не съм прав. Ако ще сме на принципа "протест да става", няма да стигнем до никъде. А и най-вероятно кметът няма да го одобри.
П.С. За робските душици съм 100% съгласен.
П.С. За робските душици съм 100% съгласен.
- kumo82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525тдс
- Мечтае да кара: 730d
ВОЙНА трябва и трепане
само така ще се оправим иначе файда няма
ние ще си протестираме на тях хич не им пука
тряба да им се даде урок с 10-тина публични резстрела на някои политици та да се стреснат малко гадовете им мръсни и да свалят АКЦИЗА

a
ок има и законови начини да се протестира както в всяка нормална държавица, но както беше казал един колега по нагоре българският народ е като кура колкото повече го мачкаш толкова по твърд става, били сме свидетели на много протести извън бг и чрез тези протести се изразява общественото недеволство и там има ефект, веднага давам пример с фермерите във франция, още по пресен пример с учителските стачки, е имали ефект има дори и малък но имаше ефект, ако ние не подхванеме нещата говора за младите хара с по шороко мислене, няма да станат нещата, щото тази скапана държава се управлява от гадните кумонисти, а ние заспали овце ни е сме стадо, българският народ колкото и да се бие в гърдите че сме много умни и много работливи и най великите, нещата няма да се оправят, най големият проблем идва от нас, щото ни е си сърба ме наща попара, да искам този протест срещу високата цена на горивата, срещу отвратителните пътища, и много много други, къде отиват моите и твоите пару от данъци и винетки, на мене ми писна да стоя и да гледам безучастно как ни лъжат и мамят, ние сме хорат които трябва да упражниме натиск върху държавата, щото аз сам сигорен че поне 1 мецец ако не зареждаме колите си както спомена един колега или блокираме някоя по важна улица може нещо да стане малко но те ще знаят че ние сме там и че ни има, защото приятелю ако помниш 97 година студентите свалиха цяло правителство, такаче ни е сме хорат които трябва да направиме нещо а не да разчитаме на филанкишията от Брюксел с магическа пръчка да ни оправи, е те май само това правят, много хубаво но оправят, аз подкрепям изцяло този протест, Благодаря на хората които изчетоха мойте писания, дори и някои да не са съгласни с тях
Няма начин да няма начин
- Anthony_J
- ентусиаст
-
Съгласен съм с теб, братче, ама давай тогава да ги сваляме тъпите комуняги. Той кмета без това само това чака и ще вземем много лесно всякви разрешения. Аз не казвам, че трябва да си траем, а че трябва да протестираме за неща, които могат да се променят, а не за независещи от правителството. Аз ги мразя комунягите, но още повече мразя ДПС. Предпочитам да ме крадат българи, колкото и да е цинично. И аз искам да видя къде ми отиват данъците. Всеки месец внасям на държавата няколко хиляди лева като ДДС и авансов корпоративен данък. Отделно си плащам чинно личните данъци, плащам 377 лв. данък за колата, плащам и шибаната им винетка, за да си я разбивам по шибаните пътища. Пак казвам, нека облечем протестът в подходяща форма и да се събираме. Не трябва да сме като бакшишите стадо идиоти с малоумни искания. Не знам помниш ли, но едно от оплакванията им беше, че нямат преграда между задните и предните седалки, все едно държавата им е длъжна да им сложи. Ако обаче ги задължат да си монтират подобна преграда и ще ореват света. Нека направим нещата интелигентно и по европейски, а не по цигански. Нека им покажем, че сме млади и способни хора, които искат да живеят в една европейска държава с европейско правителство, инфраструктура, полиция, здравеопазване и образование.
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
Цялата работа изпростя яко.Колкото хора- толкова идеи какво да се прави, как да се прави, защо да се прави.Нещата са много прости-не ни устройва цената на бензина, излизаме и протестираме.Който иска идва,които не иска негова си работа.Даите да се съберем, да си облепим колите и всеки ден да правим кръгчета, пред парламента -пък каквото стане.Не мини трябва разрешение-нито митинг ще правим, нито манифестация.Просто караме в колона с облепени коли.Пък като се съберем може и други идеи да ни доидат

a
приятелю абсолютно съм съгласен с тебе, помня много добре случая с бакшишите, за преградите но те са друг случай, но хадей да се събереме да направиме интилигентен протест и да видиме какъв ще е ефекта щото аз в тази държава аз честно да ти кажа нещата неги виждам да се случват по някав интилигентен начин, искам да направиме дискусия с някой шибаняк от шибанат ни държава но това нещо да има гластност а пък аз лично не мисля че ще има ефект
Няма начин да няма начин
ivan1590 написа:Цялата работа изпростя яко.Колкото хора- толкова идеи какво да се прави, как да се прави, защо да се прави.Нещата са много прости-не ни устройва цената на бензина, излизаме и протестираме.Който иска идва,които не иска негова си работа.Даите да се съберем, да си облепим колите и всеки ден да правим кръгчета, пред парламента -пък каквото стане.Не мини трябва разрешение-нито митинг ще правим, нито манифестация.Просто караме в колона с облепени коли.Пък като се съберем може и други идеи да ни доидат
да на мене веднага ми идва една гениална идея да запалиме парламента пак и нещо друго може да ни хрумне а
Няма начин да няма начин
- ivan1590
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 520i, E30 318
189 човека искат да протестират срещу цените на горивата- не срещу акциза, не срещу правителството,не срещу комунистите, не срещу лошите пътища, не срещу кат и пр.Това е което ни обединява-протест срещу цените на горивата.Да се уточним кога, къде и как.Не ме интересува албания, бакшишите, превозвачите.Някои нямат интерес да излезем на улицата -то е ясно и се опитват да изместят акцента и да се размие работата.За да не стане това, давайте предложения кога, къде и как.
- pandev22
- младши ентусиаст
-
ivan1590 написа:189 човека искат да протестират срещу цените на горивата- не срещу акциза, не срещу правителството,не срещу комунистите, не срещу лошите пътища, не срещу кат и пр.Това е което ни обединява-протест срещу цените на горивата.Да се уточним кога, къде и как.Не ме интересува албания, бакшишите, превозвачите.Някои нямат интерес да излезем на улицата -то е ясно и се опитват да изместят акцента и да се размие работата.За да не стане това, давайте предложения кога, къде и как.
браво брат,е тва е наи-то4ното и съдържателно мнение в цялата тема.И аз съм на това мнение
Anthony_J написа:Абе пичове, не знам за какво продължавате да се навивате. Какво повече ще направи правителството от това, което обеща на тираджиите? Няма да вдига акциза поне 2 години. Ми то и друго не може да направи. За какво да се губят сили за абсолютно безсмилени протести? Аз казах няколко пъти какво трябва да искаме, но всичи сте си за тази тъпа цена на горивото, все едно нашето правителство го копае в двора си. Само ще радваме арабите. Дайте да протестираме и против лошото време или големите жеги. Ефектът ще е същият. Аз пък казвам, че ако са такива тъпи исканията ни, няма да отида на протеста и ще си пия акцизната ракия с турските домати. Ако се направи протест за състоянието на пътищата и смъртта по тях, убеден съм че ще има много повече хора и аз ще съм един от тях. Даже вчера гледах в Господари на ефира дебелата Наталия Симеонова да заплашва с блокада Панчарево, ако не им оправят пътищата. Ето един повод да имаме и мощна медия като Нова ТВ на наша страна. Наистина се действа като стадо в момента. Ами скъпи са горивата за всички, но този проблем с протести никъде не се е решил, защото не зависи от правителствата, а от ОПЕК.
Аз съм за и в Панчарево не ни ли опраат пътищата го блокирам

П.с. И дори и да намалят цената с колко мислите ше я намалят с 10-20ст? Щот няма да я върнат на лев и шеисе... И кво ше постигнем с това? Да си трошим колите по-евтино? Да се избиваме по пътищата по-евтино? И те пак ше си ни крадат, не от към бенз ами от към данъци, винетки, мръсни автомобили, след ден два ше измислят и още някоя глупост да ни зимат парите. Ше им накривим па*ките така.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
ivan1590 написа:189 човека искат да протестират срещу цените на горивата- не срещу акциза, не срещу правителството,не срещу комунистите, не срещу лошите пътища, не срещу кат и пр.Това е което ни обединява-протест срещу цените на горивата.Да се уточним кога, къде и как.Не ме интересува албания, бакшишите, превозвачите.Някои нямат интерес да излезем на улицата -то е ясно и се опитват да изместят акцента и да се размие работата.За да не стане това, давайте предложения кога, къде и как.
Аз ти предлагам да протестирате пред арабските посолства тогава. За какво да се тормози цялото население. Ами и Джак Даниелс е скъпо уиски, дай и заради това да задръстим градът. Точно заради това протестите са мижави и нямат никакъв успех. Безумни искания. Цената на петролът е 130 долара за барел. Преди 5 години беше 23 долара за барел, преди една година беше 55 долара за барел. Става въпрос за международните пазари, а не в Лукойл. Ама разбира се, защо да не блокираме града за да разберат всички, че е скъпо горивото. Щото до сега никой не знаеше. Това, че няма как да се промени цената няма значение. Важното е да посвиркаме с клаксони, да изнервим обикновените хорица, които няма да стигнат до работата си и после да разкажем колко сме велики демократи и как не сме стадо.
NoCar написа:Добре не прочетох всичко написано горе доло съм в темата...постигнахте ли нещо...
тая сутрин ще ходя в общината за да си подам иска за протеста лично и ще обявя дата за да се съберем и отстоим нашите права ,вчера пробвах през интернет да се свържа с общината ,но отговор и днес не получих ,писна ми от несериозно отношение ,свършвам работа утре сутринта в 7:30 и отивам натам .