BMW ... X6
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
acho.rs написа:Не знам - явно американците предпочитата по-бързо ускоряваще и не особено маневрени коли , а и са пресенили че 335и има да си се тунинговаа ...
хе хе, много ясно, те не са виждали завои. просто не знаят какво значи това

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
acho.rs написа:Ами само аз ли виждам голямата разлика между 335и и М3 - освен 114те коня повече , М3 има и записано време на ринга със 22 !!! секунди по-добро от 335и . Освен това и раличната концепция - вискооборотен V8 с/у турбиниран редови шестак ... Не знам - явно американците предпочитата по-бързо ускоряваще и не особено маневрени коли , а и са пресенили че 335и има да си се тунинговаа ...
Тея коли освен да се обсъждат по форумите, са направени и да се продават.
Та седи X и се пита. Кво да си купя M3 за 70K или 335i дето дава 95% от кефа + оня panerai дето е като на рамбо + 2 семдици по островите.
А Y се чуди дали да си зема тоя M3 или да дам още малко и да си зема оня чуден CaymanS. Новата C63 е със супер двигател и е красива, що пък не нея.
Виждаш ли че нещата не са толкова прости. На всичкото отгоре X6 е грозна, ама много грозна.
- BeXTMaN
- младши ентусиаст
-
- Кара: е34
- Мечтае да кара: е32
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Понеже темата малко се измести в посоката 335и срещу М3, та в подобна
ситуация се изказвам само ако имам собствено мнение придобито от
личен опит, искам само да споделя следното - преди да си взема
М3-ката имах доста километри навъртяни на 535д и като гледах сухите
данни си викам - абе има разлика ама не е голяма ... е днес мога да
кажа само - разлика има, не голяма ... просто ОГРОМНА !!!
Признавам си, че съм се заблуждавам и мога да кажа само едно
огромно евала на Моторшпорт подразделението.
ситуация се изказвам само ако имам собствено мнение придобито от
личен опит, искам само да споделя следното - преди да си взема
М3-ката имах доста километри навъртяни на 535д и като гледах сухите
данни си викам - абе има разлика ама не е голяма ... е днес мога да
кажа само - разлика има, не голяма ... просто ОГРОМНА !!!
Признавам си, че съм се заблуждавам и мога да кажа само едно
огромно евала на Моторшпорт подразделението.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
ole написа:дааааа, и се питам ЗАЩОООthd написа:Виждаш ли че нещата не са толкова прости. На всичкото отгоре X6 е грозна, ама много грозна.не очаквах от бмв да изкарат нещо толкова грозно, айде отпред е 1:1 с Х5 ма отзад
Абе професоре ти , ти откъде измисли че Х6 е грозно . Като ти гледам аватара със тая Киу 7ца - на теб казвал ли ти е някой ,че тва бие на Мерцедес Р класа . Сложил си снимка на някакъв вариант на Ауди Олроуд и си тръгнал да осираш Х6 - ами Х6 като мине по улицта ще предизвика тоя Уау ефект който от освен Р8 , никое друго АЛДИ , не може да предизвика
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
thd написа:acho.rs написа:Ами само аз ли виждам голямата разлика между 335и и М3 - освен 114те коня повече , М3 има и записано време на ринга със 22 !!! секунди по-добро от 335и . Освен това и раличната концепция - вискооборотен V8 с/у турбиниран редови шестак ... Не знам - явно американците предпочитата по-бързо ускоряваще и не особено маневрени коли , а и са пресенили че 335и има да си се тунинговаа ...
Тея коли освен да се обсъждат по форумите, са направени и да се продават.
Та седи X и се пита. Кво да си купя M3 за 70K или 335i дето дава 95% от кефа + оня panerai дето е като на рамбо + 2 семдици по островите.
А Y се чуди дали да си зема тоя M3 или да дам още малко и да си зема оня чуден CaymanS. Новата C63 е със супер двигател и е красива, що пък не нея.
Виждаш ли че нещата не са толкова прости. На всичкото отгоре X6 е грозна, ама много грозна.
Ей абе много разбирачи бе . Ти поне виждал ли си 335и и М3 , та мо говориш и за драйвинг плежър . От къде го извади това че 335и ти дава удоволствие колкото М3 - ти добре ли . Не че аз съм карал ,ама поне съм си направил труда да прочета малко и сам съм си направил извода , че кола която върти със 8500 (колкото едно феррари) доставя баааая повече кеф от по-слабата със 110 коня турбинирана кола.И като гледам май си фен и на топ гиър (моята слабост).Щото само във твоето въображение и в това на топ гиър , Каймана е оня чуден автомобил. Каймана по-абсолютно никой показател (освен цена) не може да се мери със М3 . Доколкото знам Каймана е неуспех за Порше , защото повечто им клиенти избират или малкия Бокстер или дзевра 911 , който вече е истинския конкурент на М3 . Лично мнение - потенциалне клиент на Порше , никога няма да избере БМВ .
А за поредния естет който казва , че Х6 е грозно ще препоръчам да види едно нещо на живо , пък после да го коментира .
чакай сега, никой не е тръгнал да се прави на професор....ма ти колкот си искаш отричай ФАКТА че не е грозно отзад, то просто си е грозно...нищо лошо за другите бмв-та ма за тва...както бяха написали някъде, ауто билд ли беше нз "убийте този дизайнер" ...acho.rs написа:Абе професоре ти , ти откъде измисли че Х6 е грозно . Като ти гледам аватара със тая Киу 7ца - на теб казвал ли ти е някой ,че тва бие на Мерцедес Р класа . Сложил си снимка на някакъв вариант на Ауди Олроуд и си тръгнал да осираш Х6 - ами Х6 като мине по улицта ще предизвика тоя Уау ефект който от освен Р8 , никое друго АЛДИ , не може да предизвика
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ole написа:чакай сега, никой не е тръгнал да се прави на професор....ма ти колкот си искаш отричай ФАКТА че не е грозно отзад, то просто си е грозно...нищо лошо за другите бмв-та ма за тва...както бяха написали някъде, ауто билд ли беше нз "убийте този дизайнер" ...acho.rs написа:Абе професоре ти , ти откъде измисли че Х6 е грозно . Като ти гледам аватара със тая Киу 7ца - на теб казвал ли ти е някой ,че тва бие на Мерцедес Р класа . Сложил си снимка на някакъв вариант на Ауди Олроуд и си тръгнал да осираш Х6 - ами Х6 като мине по улицта ще предизвика тоя Уау ефект който от освен Р8 , никое друго АЛДИ , не може да предизвика
Ауто билд бяха дали като цяло положителна оценка на Х6 - бяха го вкарали във различни роли - единствено като малък минус се споменава недостатъчното място за 3ти човек отзад . Малко извадки от статията - раздел лайфстаил и пари - автомобила е паркиран на Репербан , вечерта и общит впечатления на редакторите :
-Това , че около автомобил няма жива душа , не е умишлено - никой от минувачите не се осмелява да доближи
- ... БМВ Х6 събира всички погледи с изключение на 2 пънкарки ...
- " Извод:Х6 има лайфстаил и потенциал за парти "
На мен това ми се струват положителни мнения . Едва ли ще стане масов автомобил , но навярно ще си е гъзариия ,без да се превръща в бестселър като Х3, също като 6 серия ше бъде май.
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
335 и м3 само аз ли не виждам кое им е общото освн 3-то това един фен на марката просто не знам как може да го каже м3 си е икона и винаги ще бъде такава нито може да става сравнение с насрания мерцедес пък за ауди да не говорим а пък тези дето казват убиите дизайнера х6 е грозно съм сигурен че като видиш това чудовище да минава покрай теб ще се подмокриш ако ли не ела аз ще ти купя мерцедес да си го караш че е по добрия избор. направо се излагате.
cobrata_m3 написа:м3 си е икона и винаги ще бъде такава нито може да става сравнение с насрания мерцедес пък за ауди да не говорим

Ма защо отиде на там темата е въпроса? ...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ole написа:cobrata_m3 написа:м3 си е икона и винаги ще бъде такава нито може да става сравнение с насрания мерцедес пък за ауди да не говорим![]()
AMG-то е добро, много добро...но навлезе и в друга територия -> RS ...предното RS6 (C5) маже М5-цата и тогавашната C class-а AMG на пистата, нищо че мерцедеса е с 50 коня повече от RS-a, настоящата RS4-a е абсолютно конкуретна на предната М3-ка, за сегашната М3( Е92 мисля че беше, не ги знам) все още не е излезнала RS4-ката(B8)...настоящата RS6 (C6) е нещо уникално, макар и Ауди да можеха да извадят още коне от V10 мотора(580hp)...та така стоят нещата с "ауди да не говорим" RS
Ма защо отиде на там темата е въпроса? ...
Темата отиде на заеби страна , защото такива като теб я осират.Мислех,че си някой грамотен фен на Ауди , но явно си поредния суперразбирач.Прав беше колегата дето каза , че като видиш Х6 ще се подмокриш , ама има и друг момент - Говориш толкова глупости ЗА НЕЩО КОЕТО НЕ СИ ВИЖДАЛ

От несвързаните неща които си написал в тоя пост разбирам че нещо си се прехласнал по РС4 и РС6-РС4 не е конкурентна на М3 Е46 , ами направо я мачка - обаче забравяш , че беше със 60 000 по-скъпа - пари които можеш да инвестираш във М3 ЦСЛ ако си мераклия за перформанс.И така както РС4 беше по-бързо от М3 Е46 , сега М3 Е92 въри повече от РС4 , като излезе новото РС4(май ще се казва РС5) пак и така и така.Очакваме обаче и М3 Е92 ЦСЛ ...
За РС6 - интересно ли ти е как кола със 73 коня по-мощна от друга и със 2 турбо компресора напред , се ускорява наравна , че даже и по-бавно от умрялата М5 Е60 ???? Защото разликата до 100 км/ч е 0,1 сек а до 200 км/ч дори М5 комби опъва по-бързо.
ПС:супер много оф топик , мега разводнена тема - може би е добре вече да бъде заключена

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
ole написа:нз кой мазохист ще си вземе такова, требе да е бъде некоя мутра без абсолютно никъв вкус
Е не мога да се здържа да не отговоря на тая простотия - така наречените мутри в БГ представляват 0,01 % от клиентите на БМВ,Мерцедес и Ауди . Нали не си мислиш , че ония фирми се съобразяват със наще хора !?! . Във ауто билд бяха паркирали Х6 във някъйав аристократски клуб у синьокръвните се дадоха положителна оценка на - големия , но елегантен , за разлика от другите СУВ, автомобил . Не знам колко е изтина , но тва бяха написали.
Мазохисти сме ние ЗАЩОТО ТИ ЧЕТЕМ И ОТГОВАРЯМЕ НА ПРОСТОТИИТЕ