Камери на КАТ в България !!!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Re: колеги

Мнение от KickingKing » 09 Май 2007, 12:22

vybz написа:а съ6то има и на бул "България" като идвате от стрелби6те към центъра между бул Гоце Дел4ев и бул Гешов,сложена е на една сграда на 1вия етаж то4но има един завой там,десен(добре са я каширали) а мисля 4е тази е и за скорост!!!!! ВНИМАВАЙТЕ !!!

Нещо не съм съгласен с теб.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Потребител
Аватар

Мнение от vybz » 10 Май 2007, 9:26

с кое по точно не си сагласен колега??
Трудно ми е да споря с гола блондинка

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 10 Май 2007, 13:08

vybz написа:с кое по точно не си сагласен колега??

Че на България има камера за скорост. Минавам от там често, но не съм забелязъл. М/у другото за да снима и вечер трябва да е осветено местото, а ако не е слагат нещо да свърши работата (пример карулката на ботевградско вечер има три-четири "прожектора" дет така светят, че като гледаш в тях светлината излиза от гъза ти)
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Потребител
Аватар

Мнение от vybz » 11 Май 2007, 16:45

KickingKing написа:

Че на България има камера за скорост. Минавам от там често, но не съм забелязъл. М/у другото за да снима и вечер трябва да е осветено местото, а ако не е слагат нещо да свърши работата (пример карулката на ботевградско вечер има три-четири "прожектора" дет така светят, че като гледаш в тях светлината излиза от гъза ти)
значи загледай се преди сградата на 1инвестициона банка има една чупка преди нея е там е на 1 етаж
Трудно ми е да споря с гола блондинка

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stympo » 14 Май 2007, 13:07

vybz написа:
KickingKing написа:

значи загледай се преди сградата на 1инвестициона банка има една чупка преди нея е там е на 1 етаж

да, там има камера.знам я...
но кои ти каза че е за скорост??? :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kocil » 08 Юни 2007, 0:01

Тая камера според мен не е за скорост...около Първа Инвестиционна е пълно с охранителни камери и предполагам,че става въпрос точно за такава...ама понеже съм близо,ше зема да мина утре пеша,та да се уверя със сигурност... :D
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stympo » 08 Юни 2007, 23:36

Kocil написа:Тая камера според мен не е за скорост...около Първа Инвестиционна е пълно с охранителни камери и предполагам,че става въпрос точно за такава...ама понеже съм близо,ше зема да мина утре пеша,та да се уверя със сигурност... :D

аз съм сигурен, че не е speed-камера! 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 11 Юни 2007, 19:11

на новия тунел между Обеля 2 и Люлин също има камери и в двете посоки на влизане и излизане,напоследък обаче някои "примерен" водач на мпс се е погрижил да ги завърти така че да снимат стената а не платното,но не е гаранция че няма в най-неподходящият момент когато точно "ти" минаваш от там с 160 да са ги завъртяли и да те ковнат :roll: :cop:

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 12 Юни 2007, 9:35

genezis написа:на новия тунел между Обеля 2 и Люлин също има камери и в двете посоки на влизане и излизане,напоследък обаче някои "примерен" водач на мпс се е погрижил да ги завърти така че да снимат стената а не платното,но не е гаранция че няма в най-неподходящият момент когато точно "ти" минаваш от там с 160 да са ги завъртяли и да те ковнат :roll: :cop:

Те стояха направо една седмица след като ги сложиха и са завъртяни от сума ти време .. а и не са за скорост, а за следене на трафика и неправилно изпреварване примерно .. :)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stympo » 12 Юни 2007, 13:50

Methodius написа:
genezis написа:на новия тунел между Обеля 2 и Люлин също има камери и в двете посоки на влизане и излизане,напоследък обаче някои "примерен" водач на мпс се е погрижил да ги завърти така че да снимат стената а не платното,но не е гаранция че няма в най-неподходящият момент когато точно "ти" минаваш от там с 160 да са ги завъртяли и да те ковнат :roll: :cop:

Те стояха направо една седмица след като ги сложиха и са завъртяни от сума ти време .. а и не са за скорост, а за следене на трафика и неправилно изпреварване примерно .. :)

точно така :!:
мисля че в София още няма нито една :arrow: статична камера(нали такава, която е speed cam)ако греша, ме поправете...

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 12 Юни 2007, 14:57

За скорост няма .. Всички са за червено, изпреварвания и т.н. .. Като изключваме мобилните .. ;)
Единственото нещо, от което се нуждае злото, за да триумфира, е добрите хора да не правят нищо ...

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 520

Мнение от genezis » 12 Юни 2007, 18:03

да де ама нали се сещаш че щом са сложени там тея две красавици,може всеки един момент да си ги оправят и да ги насочат кам платната,така че не е ли по добре щом са там да си имаме едно на ум и да караме по внимателно

пс: за тунела на обеля2 става въпрос

Митоди яде мисо
Аватар

Мнение от Methodius » 15 Юни 2007, 12:23

То винаги е по -добре да се кара внимателно и леко .. аз само пояснявам ... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nandrolon » 29 Юни 2007, 18:05

KickingKing написа:

загледай се под камерите на паветата отдолу имат едни инфрачервени прожектори :mhihi: :mhihi: :mhihi: и на тъмно вижда всичко :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: `05 E61 530d

Мнение от krasikamex » 07 Юли 2007, 23:20

genezis написа:да де ама нали се сещаш че щом са сложени там тея две красавици,може всеки един момент да си ги оправят и да ги насочат кам платната,така че не е ли по добре щом са там да си имаме едно на ум и да караме по внимателно

пс: за тунела на обеля2 става въпрос

тези камери и да ги поправят НЕ СА за скорост.

По Европата каквото съм виждал, камерите за скорост винаги те снимат отпред. Дори и да не е така, обикновенно са от две части- едната си е камера, а втората част е радар.
Когато си с антирадар лесно се познават коя каква е!

П.С. В тези случай почти винаги се използват ИНФРАЧЕРВЕНИ камери за да не зависят от тъмно и светло

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум