ЧЕСТИТА ПОБЕДА НА BMW SAUBER-кратък репортаж със снимки

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Diver's Nightmare
Аватар

Мнение от TOM » 11 Юни 2008, 8:52

alx написа:да... само дето хамилтън може да кара блестящо със 300, но със 30 се натресе на излизане от бокса във кими... и всичко това на 20-30 метра от мене... и после феновете на скудерията щяха да ме набият- щото аз бях единствения със черно-сребърна шапка във тълпата около старт/финала :mhihi:

яд ме е че се удариха не за друго а защото хамилтън излизаше след кими от пит-а и трябваше да го минава- нещо което щеше да се случи щото за първите 7 обиколки преди флага беше дръпнал поне 300-400 метра... дори от бокса на макларън бяха страшно доволни че колата е "слагала" конете на пистата както никога друг път... та щеше да се получи хубав дуел/зрелище. да ама не.

между другото (освен всичко друго за правене във монреал) вечерта преди това разходихте ли се из центъра около сент катрин да видите колите? имаше три енцо-та, един фхх, един черен макларън гастролиращ от масачузетс и разни други интересни возила...

хубав град. със страшно хубави спомени.
Дай снимки...
е21 345 0-402м 12.18
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Юни 2008, 22:06

това мероприятие за мене се характеризира със една снимка:

Изображение
алекс
трабант 601с
разни други возила

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 13 Юни 2008, 7:48

alx написа:това мероприятие за мене се характеризира със една снимка:

Изображение

Мдаа,и тука моят коментар е :"Олигофренията граници няма" :winky:
Този батка Луис се очертава да стане една от най-противоречивите личности във формулата,наред с Монтоя ако мога така да кажа.Гениално каране повечето време и само веднъж на година издънки като да заседнеш в пясъка пред боксовете,или това последното.Heaven and hell както казват.
BTW,защо тази сребърно-черна шапка,аз съм останал с впечатление че си фен на БМВ :roll:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 13 Юни 2008, 19:16

ми аз съм фен на бмв, но на ф1 винаги съм бил фен на макларен- още от края на 80те години... да не говориме че за мене сечението бмв х макларен винаги ми е било слабост ;)

а хамилтън е зъл гений- но както каза ти- гениалното често идва омешано със свойте странности ... иначе като го гледах как караше преди да изненада кими изотзаде - няма кой да му се опре...
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Основен Форум