BMW новини: 6-та серия и Х6 !

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 12 Май 2008, 19:23

buntarstyle написа:Гъзария Х6

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 12 Май 2008, 19:24

:bowdown:
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 12 Май 2008, 20:06

Имам познат поръчал 4 :) Най-вероятно ще се появят след време я в Лукс Ауто я в Капитолия :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 12 Май 2008, 21:42

bam-bam написа:
SKISA написа:
bam-bam написа:готен е ... абе тфа е БМВ .. грозно убафо капаците и САМО БМВ :lol:

добре де....ясно ,че мразиш бмв-тата! що седиш тука само да се ядосваш!? направо ти се чудя!земи си един хлопел и си живей живота-що се нервиш със сектанти!? да не си некой мазохист... :shock:

Ивчо ... много нерви има в тебе .. давай го по весело ;)
факт е че стоковите последни модели са яко грозни .. включая и твойто но това не значи че не са хубави :)
а аз да се нервя .... :mhihi:

бате ,ти немаш изказване "за" бмв...! ма никога! просто не мога да открия такова!ако наистина не те кефят тия коли-направо ти се чудя що си тука...! честно! некой каже как скъсал голф-и ти го засичаш!ма той верно може да си измисля,ма...! а за мойта нема да говориш-отпред си е направо кукла!:roll: отзад е малко гадна ,ма аз си я заобикалям отпред...! и Х6цата ше си я заобикалям отпред...! плюс тва на вкус и цвет...нали знаеш!??...таваришчи -нет! секи харесва различни неща...! само май ти не харесваш никакво бмв и никакъв двигател на бмв...! чудна работа

BMW Performance
Аватар

Мнение от MCar » 12 Май 2008, 21:43

Ми в момента у нас има 3 демонстрационни Х6 и едната знам със сигурност, че е продадена, защото познавам този, който я е купил. За другите не зная.
Но наистина е уникален джипа. И на картинка, и на живо - :lalala: :bowdown:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 12 Май 2008, 23:21

Супер снимки колега, браво :bowdown: :bowdown: :bowdown: !

SKISA написа:
bam-bam написа:
SKISA написа:
bam-bam написа:готен е ... абе тфа е БМВ .. грозно убафо капаците и САМО БМВ :lol:

добре де....ясно ,че мразиш бмв-тата! що седиш тука само да се ядосваш!? направо ти се чудя!земи си един хлопел и си живей живота-що се нервиш със сектанти!? да не си некой мазохист... :shock:

факт е че стоковите последни модели са яко грозни .. включая и твойто но това не значи че не са хубави :)

бате ,ти немаш изказване "за" бмв...! ма никога! просто не мога да открия такова!ако наистина не те кефят тия коли-направо ти се чудя що си тука...! честно! некой каже как скъсал голф-и ти го засичаш!ма той верно може да си измисля,ма...! а за мойта нема да говориш-отпред си е направо кукла!:roll: отзад е малко гадна ,ма аз си я заобикалям отпред...! и Х6цата ше си я заобикалям отпред...! плюс тва на вкус и цвет...нали знаеш!??...таваришчи -нет! секи харесва различни неща...! само май ти не харесваш никакво бмв и никакъв двигател на бмв...! чудна работа

Аз вече с bam-bam невлизам в спор ! Да спориш с него е като да застанеш срещу товарния влак :mhihi: !
::: vankata™ :::

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 12 Май 2008, 23:42

SKISA написа:
bam-bam написа:
SKISA написа:

охх .. пак треа да се обяснявам като на девствена ученичка
харесвам БМВ все пак такова карам ;)
последния готин модел на визиа Е46 .. нагоре малко погрозневат особено стоковиците особено отзад ... виж с Мпаркети е друга бира
да не говорим за Х3 ...
а относно голфове и тем подобни ... ми извинявай ако някои е тук да избива комплекси и да лъже навалицата аз не сам .. обичам реалните и истински неща
бил нашия голф гти 150 коня .. дали верно а ? :mhihi:
или пак 318ис/320 било изтребител .. я пак :mhihi:
та за тфа засичам щот едно е да си нормално мислещ и да пишеш обективно друго е да си се омайваме .. ти това ли искаш да четеш и това ли ти е забавно некфи измишльотини ?
ми да направят един под форум .. за киселите дупета да си се изфърлят на воля там как били некфи голфове и астри .. само че 1.4 на метан ;)
така че нема ма нема ба .. едно е да е измислена история и да се хилим сите друго е некои да земе да си верва и да ТРЪГНЕ да те омайва че е верно па и да си верва .. е как да не го нахраним такъв :mhihi:
така че и ти сам го каза за твойта значи мислим еднакво .. аз казах грозни са а не че не са лоши като коли .. днес карах един пасат 1.9 2001 ми върви добичето ама е дръвено особено скоростите и му го казах на човека не му го спестих :)
съжалявам че политиката тука е май такава .. капаците и САМО бмв .. за това се базикам по някога .. да не говорим и за ФОрмулата .. виде ли ко стана 3 състезания ДОбре и сега проблеми и .. нема ги на картата и ко .. млъкнаха сички къде викаха БМВ ще се намеси за титлата .. мечтите са едно реалноста друго а ние не сме вече на 15 да си мечтаем :)
така че харесвам бмв споко .. покарвам едно от тея новичките верно грозноватичко Е90 ама като седнеш вътре не ти пука и върви като разпрано .. просто му липсва един Мпакет и ще стане красавица :)

п.п. ванка не сам толко голем ве .. по скоро сам като теснолинеика :mhihi:
п.п. 2 относно Х6 .. брачед ми си е поръчал една такава .. ще видим като дойде и ако си земе де .. тогава ще ти кажа по обективно как е но иначе малко на вид куца .. аз не споря за качества и тем подобни ;)
но нали знаеш човешкото око свиква със всичко .. просто му трябва време
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 13 Май 2008, 8:32

Аз така и не можах да засека пловдивското, но ето снимки на едно софииско.

http://www.eenk.com/images/bmwx6.jpg
http://www.eenk.com/images/bmwx62.jpg
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 Individual
Мечтае да кара: BMW М5 Е34 Individual
Детайли за колата: една сбъдната мечта

Мнение от ИлХиТо » 13 Май 2008, 16:07

Колега, тези снимки ги гледах и в тунинг.бг и там първоначално викнаха че е в софия, но май май нее. Както и да е. А за снимките които си постнал по горе от дубай - :bowdown: :bowdown: :bowdown:. А колегата бам-бам така и немога да те резбера :roll: какво толкова плюеш любимата марка, за теб всичко ново е грозно. И какво ако поставим едно до друго да речем една Е92 и ауди а5 сигурно ще кажеш че по красивото е а5-цата. И защо ли всички се опитват да копират БМВ в една или друга степен? Явно има защо.
Аз пък да си призная всичко що е БМВ :bowdown: :bowdown: :bowdown: за мен е номер едно!!!
КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ!

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 13 Май 2008, 16:56

Новите бмвта били грозни :mhihi:
Нека да ми е грозно !
Иначе от Е92 и А5 - а5 ис дъ кар.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 13 Май 2008, 20:42

BMW Malchugan написа:
MaXimal написа:Аз така и не можах да засека пловдивското, но ето снимки на едно софииско.

Колега тези снимки ги гледах и в тунинг.бг и там първоначално викнаха че е в софия, но май май нее. Както и да е. А за снимките които си постнал по горе от дубай - :bowdown: :bowdown: :bowdown:. А колегата бам-бам така и немога да те резбера :roll: какво толкова плюеш любимата марка, за теб всичко ново е грозно. И какво ако поставим едно до друго да речем една Е92 и ауди а5 сигурно ще кажеш че по красивото е а5-цата. И защо ли всички се опитват да копират БМВ в една или друга степен? Явно има защо.
Аз пък да си призная всичко що е БМВ :bowdown: :bowdown: :bowdown: за мен е номер едно!!!

ами не е само мое мнение че някои нови модели са грозни ;)
но това е тенденция .. а кои какво краде може да се поспори ... да не мислиш БМВ да не крадът ..
относно 92 и А5 .. и 2те са готини но сега ще дойдат капацитетите и ще почнат да плюват А5цата щото ... била по бавна а имала 50 коня отгоре :lol:
така че както някои каза грозни са но да се качим в тях пак пука ти :lol:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5

Мнение от vesko06 » 13 Май 2008, 22:38

bam-bam написа:
BMW Malchugan написа:
MaXimal написа:Аз така и не можах да засека пловдивското, но ето снимки на едно софииско.

Колега тези снимки ги гледах и в тунинг.бг и там първоначално викнаха че е в софия, но май май нее. Както и да е. А за снимките които си постнал по горе от дубай - :bowdown: :bowdown: :bowdown:. А колегата бам-бам така и немога да те резбера :roll: какво толкова плюеш любимата марка, за теб всичко ново е грозно. И какво ако поставим едно до друго да речем една Е92 и ауди а5 сигурно ще кажеш че по красивото е а5-цата. И защо ли всички се опитват да копират БМВ в една или друга степен? Явно има защо.

но това е тенденция .. а кои какво краде може да се поспори ... да не мислиш БМВ да не крадът ..
относно 92 и А5 .. и 2те са готини но сега ще дойдат капацитетите и ще почнат да плюват А5цата щото ... била по бавна а имала 50 коня отгоре :lol:

Като цяло искам да те попитам защо плюеш марката БМВ като ти самия караш такава кола, независмо кой модел е, коя година е???? Като искаш да плюеш по БМВ има много други форуми- на Ауди, на Опел(онези дет са бързи, ш'от трябва да бягат от ръждата)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 13 Май 2008, 23:04

vesko06 написа:
bam-bam написа:
BMW Malchugan написа:

Като цяло искам да те попитам защо плюеш марката БМВ като ти самия караш такава кола, независмо кой модел е, коя година е???? Като искаш да плюеш по БМВ има много други форуми- на Ауди, на Опел(онези дет са бързи, ш'от трябва да бягат от ръждата)

казва се собствено мнение ;)
жалко че маи не знаеш какво е това .. и си един от многото с капаци :winky:
и следи по добре какво пиша за да може да спорим правилно :idea:
а иначе какво лошо им има на опелите .. шет скъсат сека "бръза" 20ка ... това не е плюене а самата истина .. или ти мислиш друго :roll:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dexter » 13 Май 2008, 23:11

Не издържах и реших да се намеса! :roll:
Абе хора, вие български разбирате ли?! Не виждате ли какво е написал bam-bam? Той не казва, че BMW е лоша марка като цяло, а че определени модели не му харесват. Намирам това за съвсем нормално. Аз също съм фен на марката, но въпреки това не харесвам всичко от гамата в момента. Например, както каза bam-bam, Х3 си е грозна, независимо с кой двигател е.
Проблемът е, че повечето от вас много обичат да обобщават. Щом е BMW, значи е много добро, но не винаги е така. Гледайте малко по-обективно на нещата.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от vankata™ » 13 Май 2008, 23:14

До някъде разбирам bam-bam , не го защитавам защото ние с него доста често спорим и се дразним един друг, но това че караш БМВ неозначава че трябва да си кон с капаци!Да нямаш мнение и да отричаш всичко друго що не е БМВ ! Затова сме различни хора с различни хора с различни мнения !

П.С: И незабравяте, че голяма част от хората тук карат БМВ-та не защото от най-ранна детска възраст харесват тази марка и се интересуват от нея, а защото така се е случило ! Имам доста такива познати - преди е карал Фолксваген, той е най-добър; сега кара БМВ, върха е тая кола страшен фен съм, утре я продава и се качва в Ауди и твърди, че е страшен фен, Ауди е най-красивата кола и т.н !

Така че спора е безсмислен! А и пак казвам спора с bam-bam е невъзможен, а и незабравяйте че е македонец ! Там става възтание, но наглав неможш да излезнеш с него :mhihi: !
::: vankata™ :::

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум