Доживях да се кача на 6тицата :)
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
xaoc написа:ПС: беше още с чужда регистрация
Транзитни номера, защото не сме я регистрирали още ..
BMW8 написа:Казаха ми че новата 6-ца кабрио, трябвало да и държиш бутона за гюрука натиснат непркъснато докато се свали.
Вярно е! По принцип и дават да се вдига в движение до около 30км (ако не ме лъже паметта), но посмях да го направя с 10 км/ч само ...
Slavi_m написа:Представям си собственика ако влезе във форума и прочете какво пишем за колата му...
Камор Ауто ..

- Racing_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 Е70 3.0si
///M3 написа:TDI написа:Надявам се сега на изложението да се кача в нея ... незнам дали ще ми я отворят...но имам голямо желание да седна ... много голямо
Ама ако си мислиш , че си единственият ...
Трябва да сте много,ама много нахални щото тия от Дару кар си мислят че едва ли не ще им изчезнеш с колата

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
аз се ръчках по бул. "България" с 645ци с номер 0110 софийски и тоя беше голям тъпак с извинене
лепна ми се отзад и аз му правя месот да мине и тоя ме минава и аз карам след него и се любувам на гледката и той видя че го следвам и настъпи и аз настъпих и тои настъпи и аз настъпих и тои изчезна
и на следващия светофар понеже си падам нахален се предредих нечестно от дясното платно за направо и пак бях пред него и тръгнахме бавно и аз чаках пак да ме изпревари за да го погледам и тоя се изравни с мене и почна да ми маха заканително с пръст и се направи на трите хикса и скалата, а до него няква перхидролена кукличка с напудрено до неузнаваемост лице изгледа "умно" при което така се ядосах, че ме е срам да си кажа какви неща му мислех на тоя човек барбар с жена му и колата
Такива хора мразя
То бива бива, ама всички ходим по земята и сме излезнали от... от едно и също място
ГРРРР

Такива хора мразя

- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
Penchev написа:аз се ръчках по бул. "България" с 645ци с номер 0110 софийски и тоя беше голям тъпак с извиненелепна ми се отзад и аз му правя месот да мине и тоя ме минава и аз карам след него и се любувам на гледката и той видя че го следвам и настъпи и аз настъпих и тои настъпи и аз настъпих и тои изчезна
и на следващия светофар понеже си падам нахален се предредих нечестно от дясното платно за направо и пак бях пред него и тръгнахме бавно и аз чаках пак да ме изпревари за да го погледам и тоя се изравни с мене и почна да ми маха заканително с пръст и се направи на трите хикса и скалата, а до него няква перхидролена кукличка с напудрено до неузнаваемост лице изгледа "умно" при което така се ядосах, че ме е срам да си кажа какви неща му мислех на тоя човек барбар с жена му и колата
![]()
Такива хора мразяТо бива бива, ама всички ходим по земята и сме излезнали от... от едно и също място
ГРРРР
![]()
помисли си за вероятността парите за тази кола да са изкарани с честен труд?? Клони повече към 0. Тези хора са много страхливи и то с право, защото знаят 4е времето им на земята зависи от някои конкурент, и откъде да знае 4овека 4е няма да го гръмнеш или да го проследиш до тях?

BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
netsurfer_bg написа:Penchev написа:аз се ръчках по бул. "България" с 645ци с номер 0110 софийски и тоя беше голям тъпак с извиненелепна ми се отзад и аз му правя месот да мине и тоя ме минава и аз карам след него и се любувам на гледката и той видя че го следвам и настъпи и аз настъпих и тои настъпи и аз настъпих и тои изчезна
![]()
Такива хора мразяТо бива бива, ама всички ходим по земята и сме излезнали от... от едно и също място
ГРРРР
![]()
помисли си за вероятността парите за тази кола да са изкарани с честен труд?? Клони повече към 0. Тези хора са много страхливи и то с право, защото знаят 4е времето им на земята зависи от някои конкурент, и откъде да знае 4овека 4е няма да го гръмнеш или да го проследиш до тях?![]()
лек офтопик:
редовното изказване....че всичко по-скъпо е постигнато с нечестен
труд.....
това, че с честен труд неможе да се постигне нищо съществено е изказване на хора, които по този начин се опитват да оправдаят собствената си некадърност и неспособност.
Знам че има доста (просто доста, не много) хора, които са постигнали много с честен труд....е разбира се не става дума за честно миене на чиний...
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2