кое БМВ ?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Lion
значи 528цата е от частна обява и мисля че може да се договори за пеглед пред ДАРУ. А ако някой от продавачите било то автокъща или не - не иска да я мина на преглед преди тва може да ходи да си удари една зарница в задната стая на автокъщата. та кой брои 23 бона и да не я закара на преглед преди това - все пак живеем в България
Аз мислих да мина през "вари" на Оборище защото познавам човека и да направим една съпоставка на частите които съм сменял през 4те години на 325цата ми с такива части (които съвпадат де) на тези други автомобили. това за да мога да добия представа за разходите по колата. Оставам настрана пътен данък, застраховка, Каско и тн защото и те не са малък харч. Единствената тъпня верно е че бая гълтат тия зверове (528 и 523) в сравнвние с стария ми дизел. И това верно не е кола за да слизам до фантастико ад си купя месо и салата.
Може пък и да не продавам стария москвич който стои самотен на паркинга - верния другар който ме спасява при всеки проблем с БМВто (грумната водна помпа, преебана нафтова помпа и тн...) :x
а що се отнася за похвалването ако купч някоя от тези автомобили - много ясно. Най-сетне и мен няма да ме е срам да се чвна на съборите - че с турбо печката... ко да правя, да тръгна 20 мин преди вас за Бояна ли ?

Аз мислих да мина през "вари" на Оборище защото познавам човека и да направим една съпоставка на частите които съм сменял през 4те години на 325цата ми с такива части (които съвпадат де) на тези други автомобили. това за да мога да добия представа за разходите по колата. Оставам настрана пътен данък, застраховка, Каско и тн защото и те не са малък харч. Единствената тъпня верно е че бая гълтат тия зверове (528 и 523) в сравнвние с стария ми дизел. И това верно не е кола за да слизам до фантастико ад си купя месо и салата.
Може пък и да не продавам стария москвич който стои самотен на паркинга - верния другар който ме спасява при всеки проблем с БМВто (грумната водна помпа, преебана нафтова помпа и тн...) :x
а що се отнася за похвалването ако купч някоя от тези автомобили - много ясно. Най-сетне и мен няма да ме е срам да се чвна на съборите - че с турбо печката... ко да правя, да тръгна 20 мин преди вас за Бояна ли ?

конче вихрогонче...
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
- Кара: ....
523-kata е уникална, има абсолютно вси4ки екстри - кожа, тв + нави и едни изрудски 18" джанти, просто е уникална, но незнам дали е 4итава, седи там от доста време, пише нов внос,а с некви номера /не софийски/ и и е счупен километража /стъклото/, но пък имат друг и ще ти го сменят. Аз бих взел нея въпреки съмненията ми,защото просто е страхотна, знаеш ли как и седят тия 18"
вътре е със сива кожа, вънка е синя
BMW 318is E30 / BMW 318ci m54b25 кабрио
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
netsurfer_bg
тази 523 от Софавто ли говориш? ан на живо не съм ходил да я гледам още както и 528цата защотот пък тя е частна обява и не обичам да разкарвам хората ако аз самият имам още съмнение към какво да се насоча.
ти споменаваш стъклото на километража защото мислиш че може да е пипано вътре ли ?
ти споменаваш стъклото на километража защото мислиш че може да е пипано вътре ли ?
конче вихрогонче...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
щом е счупено почти сигурно е пипано(аз не мога да се сетя по какъв друг начин можа де се счупи)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
[FF]GODFLESH написа:само като чуя 2.6 150 коня ми става смешно![]()
![]()
![]()
![]()
Sorry за
ама много си весел бе пи4, мен пък ме кефи 2.7 380 коня, какво ще кажеш за него

Последна промяна netsurfer_bg на 25 Май 2004, 19:45, променена общо 1 път
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
доуточнение :)
аз питах за тва ауди защото този авант изглежда много стегнат.
знам че 1.8т пак вадят толкова коне ама явно е бая нагъзен тоя мотор. та питах дали не е по смислено 2.6 - коко може да го изпържиш този мотор ? Не толкова коко 1.8т
така поне мисля аз де
знам че 1.8т пак вадят толкова коне ама явно е бая нагъзен тоя мотор. та питах дали не е по смислено 2.6 - коко може да го изпържиш този мотор ? Не толкова коко 1.8т

така поне мисля аз де
конче вихрогонче...
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
мисля че 2.6 трябва да е по-добрия мотор (защото има по голям въртящ момент),макар че веднъж се гонех с едно А6 (2.4 или 2.6 беше не помня)и да ви кажа честно останах разочарован едвам ми дръпна 2 коли разтояние???очаквах направо да ме размаже...
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
netsurfer_bg написа:523-kata е уникална, има абсолютно вси4ки екстри - кожа, тв + нави и едни изрудски 18" джанти, просто е уникална, но незнам дали е 4итава, седи там от доста време, пише нов внос,а с некви номера /не софийски/ и и е счупен километража /стъклото/, но пък имат друг и ще ти го сменят. Аз бих взел нея въпреки съмненията ми,защото просто е страхотна, знаеш ли как и седят тия 18"
drift написа:Тая 523-ка да не е една синя с готини джанти.
ти въобще 4етеш ли мненията на другите, забелязал съм 4е така правиш и в други форуми
/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
ум да ти зайде :)
момчета, аз като чета тия форуми направо се плаша как яко може да го изпързалят човек, независимо дали пазарува от автокъща или частно лице.
То като чели най-добре да си ч докараш от вън тази кола, ама мамка му като стане над 163 коня мн нанагорно идва тва гадно ДДС и акциз.
много ми се иска до един месец някъде да изкочи нещо качествено от тук че това с чужвина е голяма разправия според мен.
Ако се купува колата от Германия, Австрия, Швейцария и тн. има ли пак голям шанс да има менте километри и тн при положение че там май сервизните книжки на автомобилите са задължителни ?
Като питам за това не значи че се отказвам ако нешо яко изкочи в БГто да не се метна и аз.
п.с. Капитолия имаха енда М5 1994 година за 14000 лв и в деня в който излезе в списанието отидох да я видя - ЙОК - вече продадена дайба <-- ще ме прощавате за лошия английски
То като чели най-добре да си ч докараш от вън тази кола, ама мамка му като стане над 163 коня мн нанагорно идва тва гадно ДДС и акциз.
много ми се иска до един месец някъде да изкочи нещо качествено от тук че това с чужвина е голяма разправия според мен.
Ако се купува колата от Германия, Австрия, Швейцария и тн. има ли пак голям шанс да има менте километри и тн при положение че там май сервизните книжки на автомобилите са задължителни ?
Като питам за това не значи че се отказвам ако нешо яко изкочи в БГто да не се метна и аз.
п.с. Капитолия имаха енда М5 1994 година за 14000 лв и в деня в който излезе в списанието отидох да я видя - ЙОК - вече продадена дайба <-- ще ме прощавате за лошия английски

конче вихрогонче...
- netsurfer_bg
- младши ентусиаст
-
Re: ум да ти зайде :)
BBoy написа:момчета, аз като чета тия форуми направо се плаша как яко може да го изпързалят човек, независимо дали пазарува от автокъща или частно лице.
от там е още по-лошо /особено ако незнаеш съответния език

/ BMW е90 318d
ех '06 AUDI A8 4.2 ...

ех '06 AUDI A8 4.2 ...
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3