Ето какво може да стане ако пиеш и караш
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
За това момиче даваха и по дискавъри ,много тъжно .. а изречението че не всички умират в тежките катастрофи придобива друг смисъл ..
- Kokorba6iqta
- младши ентусиаст
-
Тази история направо ме потресе, никои не заслужава съдбата така да се отнесе с него, направо не мога да повярвам оня лайнар какво и е причинил на момичето!!! Просто нямам думи!
При такива гледки всички се замислят дали пак ще карат неразумно, но за съжаление след време всички забражят и пак си правят простотиите...
При такива гледки всички се замислят дали пак ще карат неразумно, но за съжаление след време всички забражят и пак си правят простотиите...
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!

- MadShofer
- кандидат ентусиаст
-
въх ...
аз само като видях снимките и не можах да издържа и да чета статията

*** Пали десен мигач и бегай у лево да те ударат !!! ***

- ~ Z L O B A R ~
- V8 Master
-
Това е ужасна история,пичове!Приемете един съвет от мен,аз карам от 12 години и карам бързо-НИКОГА НЕ СЕ КАЧВАЙТЕ НА КОЛИТЕ СИ КОГАТО СТЕ ПИЛИ,дори 50 грама-въпросът е принципен.
Кофти е мноооо
Проблема не е само в пиенето ... проблема е че се кара безрасъдно... неможе на двупосочен път кадето няма нито огради(за животни) да се кара сас 180 пак и 200 да не говорим и нагоре....неможе да се изпреварва на гърбици и на скрити завои не може да се кара на мокро се едно е сухо...много трябва да се замислите ама много затова как секи пат карате ... аз още не съм шофиор но...непрекуснато виждам какви ли не изпълнениа и стигам до извода че на пътя трябва да имаш и късмет за да останеш жив -> за пример наскоро имаше една катастрофа край Севлиево Ситроен и Сеат Ибиза .. тоиа сас ситроена изпреварва на завои и челен удар в сеата....в сеата шофиора (руснак) загива на место...а на тиа в ситроена почти нищо им няма.....е аиде казете това
Да си караш спокоино и изведнъж с/у тебе излиза некъв блъска те и умираш....

Ужас
Дано на никой никога да не се случва подобно нещастие...
и причината е просто нехайство ... горкото момиче...не мога да опиша какво изпитах като видях снимките след катастрофата...искрено се надявам повече хора да се замислят какви биха могли да бъдата последиците от нещо, което на пръв поглед изглежда безобидно и пътищата да не са такъв ад

Дано на никой никога да не се случва подобно нещастие...
и причината е просто нехайство ... горкото момиче...не мога да опиша какво изпитах като видях снимките след катастрофата...искрено се надявам повече хора да се замислят какви биха могли да бъдата последиците от нещо, което на пръв поглед изглежда безобидно и пътищата да не са такъв ад

what a helluva ride
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2