BMW Williams в София

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от elbram » 20 Май 2004, 23:13

Ето тука пеиствам статията от един саит:
На 25 май тази година Алианц България Холдинг стартира национална кампания “За безопасност на движение по пътищата”. Като една от водещите институции в страната Алианц България осъзнава своята отговорност към обществото и дава своя принос за подпомагане и иницииране на кампании, които да повишат обществената ангажираност към даден проблем. Както е известно всяка година по пътищата в страната загиват около 1000 души, други 8000 остават с трайни увреждания за цял живот. Целта на инициативата на Алианц България е да се повиши вниманието на всички участници в движението и да помогне за прекратяване на войната по пътищата в страната. Мотото на кампанията е “Да спасим стотици човешки живота!”. Списание Club F1 напълно подкрепя инициативата и призовава своите читатели да спазват правилата за движение по пътищата. Шосетата на страната не са писта. Нека желаещите да се състезават не го правят по улиците, а например на картинг пистите.

Предвижда се в рамките на кампанията “За безопасност на движение по пътищата” Алианц България да представи у нас реален болид от Формула 1 на тима на BMW Williams, както и на посещение в страната ни да пристигне Хуан Пабло Монтоя – пилот от Формула 1. Той ще бъде в България на 25 май 2004 г. за 6 часа. По време на неговото посещение се предвижда да се срещне с клиенти и най-добрите продавачи на Алианц България, както и ще даде пресконференция за представителите на българските медии. В същия ден в Международния изложбен център ще бъдат представени симулатори на BMW Williams (достъпът до тях ще бъде ограничен само до акредитираните за мероприятието лица).
Болидът на BMW Williams ще бъде изложен в следните градове:
20.05. - Добрич – пред офиса на Алианц България
21.05. – Варна – от 10 до 16 ч. на входа на Морската градина, а след 17 ч. на ул. Преслав до централния подлез
22.05. - Стара Загора – пред общината
23.05. – Пловдив – пред офиса на Алианц България
24.05. – Благоевград – пред общината
25.05. - София – в Интер Експо Център – бул. “Цариградско шосе” 147.

На друго място четох че щял да направи пресконференция някъде на Дондуков /забравик номера и сградата/ от 14:00 на 25, като това ще е първото му посетено място. Мисълта ми е /за най-запалените почитатели на Монтоя/,както сме го замислили с един приятел, да отидеме на летището и поне да го видиме на живо-едва ли ще дойде втори път /пък ако има и автографи ще полудееме/. Остава само да съобщат в колко ще кацне и дано не е с частен самолет! :wink: :yes:
ПС. за шоуто на слави - дадоха рекламка че Монтоя ще му е гост

Потребител
Аватар

Мнение от elbram » 20 Май 2004, 23:35

Тия слухове за посещението се появиха още от ноември-декември м.г. Но тогава беше още по-интересно,защото се споменаваха такива работи като при посещението на Монтоя, центъра в София щял да бъде затворен за около 1 час и той щял да направи няколко кръгчета. Като в маршрура влизаха Раковска,Витошка и др. улици около тях. Но жалко - това няма да се случи със сигурност!

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 20 Май 2004, 23:46

Бройте и мен за шоу-то на Слави !
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 21 Май 2004, 6:21

:OT: Слави е фен.....кара 760 iL 8)
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KillerLoop » 21 Май 2004, 10:19

Бройте направо всички. Просто не вярвам някой да не иска да отиде :D
Innocence...
Is what life is.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 21 Май 2004, 10:29

Да ви кажа нещо ми е мътно с това посещение... Вчера говорих с Алианц и те нещо не са в час, но ще се опитам във вторник рано рано да разбера кога каца самолета и кога ще е на дондуков човека !! А за шоуто на слави и аз съм ФАН :D
stay tuned
Изображение

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 21 Май 2004, 11:21

и аз едно място за Слави :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 21 Май 2004, 11:26

и аз и аз.... :!: :!: :!:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E87 120d
Мечтае да кара: x6

Мнение от Veson » 21 Май 2004, 12:04

Ходих до НДК - касите, билети официално ще продават във понеделник следобяд(каквото и да значи)... :( така че ще чакаме :bgflag: включване
stay tuned
Изображение

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 21 Май 2004, 12:39

И за мен

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 21 Май 2004, 12:57

Значи снощи говорих с Деси Занова от "Щоуто на Слави". Имаме договорка да се чуеме в понеделник около обяд и да каже колко билета могат да ни отпуснат. И веднага след това ще има пост. Но не точете големите саби. Може би повече от 10 билета няма да дадат, така че който се включи пръв - той. Съжалявам че е така, но надявам се разбирате, че не зависи от нас :(
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е30;Е65
Мечтае да кара: Е30

Мнение от DILDO » 21 Май 2004, 12:59

Ето и снимките ,които обещах вчера

http://free.bol.bg/dido01/Pictures/

Потребител
Аватар

Мнение от shofercho » 21 Май 2004, 17:07

и аз искааааааам аре да направим някаква среща а?
абе има ли двама - трима да бутнат??
Изображение

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 21 Май 2004, 21:30

Ами и аз искам, обещавам че ще слушам :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kokorba6iqta » 23 Май 2004, 12:39

И аз имам огромно желание да го видя тоз човек!!! :) Само, че не разбрах след като ги пускат в понеделник следобяд защо само 10 билета, не може ли да отидем маса народ и да награбим всичко!!!!!????
От Еверест по-високо нема, от Тихия океан по-дълбоко нема и от BMW по-добра кола нема!!!
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум